TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5421
7.11.20 09:37

@Ketyshona rady a vychytávky nemám…spíš se na to snažím nemyslet…na nevolnosti, když mi je fakt už hodně zle tak mám prášky od Dr., A to zadychavani…prostě se snažím odpočívat a práci dělám na etapy, dýchání v roušce je teda za trest a když to jde tak se to snažím rozdychat mimo roušku…na tvrdnutí břicha beru magnesko podle potřeby…můžu až 8 tablet denně a to nechutenství…no do jídla se nutim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.11.20 10:33

25+5 Holčička

Ahoj holky mužů se taky přidat já vás tedka docetla a mate super témata pro mě velká inspirace. Jen tedy abych se představila tak jmenuji se Denisa termín porodu bych měla mít 15.2.2021 v pondělí jsem byla na kontrole a malá měla 700g v úterý jsem byla na cukrovce a zvládla jsem to celkem v pohodě měla jsem největší strach z hladu. Mě bylo tedy řečeno od pulnoci nejíst a při odberech jsem nemohla ani vodu. Přibrala jsem 13 kg jak si tak čtu tak asi nejvíce 🙊 na začátku jsem měla 64kg a pribiram postupně plus minus každé 4 týdny jsem měla 2 kg nahoře. Jsem už od srpna na nemocenské moje práce mi nedovoluje abych tam zůstala. Jinak já teda vybavicku dostala od sestrenky asi úplně vše i kocarek i autosedačku ale jsem rada ze se tu bavíte o všem občas si všimnu ze ještě něco nemám. Trosku jsem se rozepsala ale chtěla jsem se představit a vlastně v podstatě napsat i něco o čem jste se už bavili. Budu rada když mě priberete mezi sebe 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.11.20 10:44

@Denča25 Ahoj,vítej gratuluji k holčičce. No neboj s těma kilama tě za chvilku doženu já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.11.20 10:44

@Denča25 ahoj, pošlu ti pozvánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.11.20 11:58

@Denča25 ahoj vítej. Už jsi v soukromé skupině? Konečně někdo, kdo má nahoře jako já :lol: taky mám 2 kg za měsíc nahoře. Zatím pravidelně na každé kontrole :lol: a celkem už 12 kg, ale začínala jsem na 57 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
7.11.20 12:05

26+4 Holčička

Ahoj holky, čtu Vás už od začátku akorát jsem se nikdy neodvážila napsat, ale teď když zakládáte soukromou skupinu, tak si nějak neumím představit, že už si od Vás žádné zkušenosti a rady číst nebudu 😖
Právě řešíme stejné téma a to je vybavicka a vše či je ještě třeba koupit. Včera jsem si napsala seznam, co je ještě třeba pořídit a ač jsem si myslela, ze toho již moc nebude, tak jsem se zdesenim zjistila, ze je toho víc než dost. Oblečení jsem naštěstí podedila nebo koupila od kamarádky, která má 9 měsíční holčičku a taky zimní.

Termín mám již od začátku 9.2.2021, tak doufám, ze se ji nebude chtít jít na svět o něco víc dříve :)

Mám za sebou už i test na cukrovku, a teda já nemohla od půlnoci jist, ale pít i při odborech jsem mohla. Poslední tři týdny jsem se léčila se zánětem močových cest, a teda až třetí antibiotika snad zabrala, teď ještě raději beru blokurimu a Brusinky ať se to brzy nevrátí. Nicméně musím ještě chodit na urologii aby mi hlidali, zdali se díky tlaku dělohy nezvetsuje pravá ledvina. Takže lezim už jen na levém boku asi tak měsíc a je to děs, a to mi každý říká, jak si mám naspat dopředu, protože pak bude už spánku málo :roll:
Budu rada, když mě do Vaši skupiny přijmete :) užijte si hezky víkend, u nás krasne svítí sluníčko a obloha bez mracku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.11.20 15:13

@Janivajan ahoj Jj už tam jsem tak fajn ze nejsem sama jak jsem četla tal všichni jen tal 4kg tak jsem se až vyděsila ze já tolik 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
7.11.20 15:15

@Oneilka pošli pozvánku i @Woodstock jestli si ještě neposílala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.11.20 19:57

@Janivajan posílala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.11.20 20:32

Holky, můžu taky poprosit o pozvánku?

@Woodstock máme termín ve stejný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.11.20 22:10

@Pavla.kd Tyyyjo mas to opravdu uplne stejné jako ja :roll: Ja to řeším uplne stejně.. Snad to zvladneme do porodu nejak srovnat.. Mam největší nervy z porodu v rousce 8o Každopádně neco pozitivního - denne cítím pohyby a pekne kopance obcas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.11.20 00:09

26+3 chlapec, TP 10.2.

Ahoj, objevila jsem tuto diskuzi asi před měsícem a neměla do teď odvahu přispět. Možná podobný případ jako @Woodstock. U mě to bylo dáno asi hlavně tou vahou. Když mají jiné nastávající maminky 2-4 kila a já 13, no je mi stydno :oops:
Je příjemné sem občas juknout a inspirovat se. Většinou řešíte, co mě zrovna trápí. Už by mi to asi chybělo :(
Mohla bych taky moc poprosit o pozvánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
8.11.20 00:21

@S.Ellie za vahu se určitě stydět nemusíš :) a vítej mezi námi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.20 08:25

Ahojky holky, je mi 36 let a cekame po 12 letech miminko. Doma dva pubetalni kluci 12 a 15 let. Dnes jsem 26+0, termin 14.2 tedy dle ms, dle utz. 17.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.20 10:15

@S.Ellie Ahoj, jsem na tom podobně. Já na kontrole před 14-ti dny 24+1 tt. nahoře 9 kg. Dnes ráno váha +1,5 kg.
Tak si z toho nic nedělej ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital