Trable - sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
917
9.5.16 21:29
@Anonymní píše:
@KiwiT on si to tím způsobem užívá. Ale já doslova trpím. Přemýšlela jsem i o tom, že bych si vzala sama vibrátor a zkoušela pohyby - dovnitř/ven, jestli by to mohlo mít smysl. Možná jsem jenom stažená, já nevím. Jsem z toho zoufalá. O sexuologovi jsem i přemýšlela. Jednoho jsem kontaktovala se snahou to probrat - čekací lhůta 14 týdnů mě odradila. Tak dlouho čekat nemůžu. Musím něco začít měnit, jinak chlap odejde. Poslední dobou už je to na hranici toho, co vydrží. Já se fakt přemáhám, ale vydrží to jen chviličku, pak je to v háji. A on za chvíli ztratí chuť, protože přebírám inicialitu já, což nechce. Chce abych já byla spokojená. Přemýšlela jsem, jestli třeba nejsou nějaký videa, podle čeho v tomhle případě postupovat nebo tak. Ale nic jsem nenašla. Musím začít jednat, moc času už není, pokud nechci skončit sama bez člověka, kterýho miluju. Z.

Nejdřív si s ním promluv a zeptej se ho, jestli to opravdu tak dlouho nevydží. Nenamlouváš si to jen? Pokud tě to bolí a on není schopný tě podporovat v léčbě, tak co je to za člověka? Pokud tě to opravdu tak trápí, tak zkus udělat nějaké večery čistě pro jeho sexuální potěšení (orální sex apod.).

Existují dilatátory, které jsou od malých po velkých (často to jsou sady), které se používají při vaginismu. Určitě si s tím zkus hrát sama, ale ne za každou cenu penetrac, zkus se opravdu odprostit od toho, že penetracem je cílem tvého snažení.

Zkus jiného sexuologa nebo klidně i psycyhologa, napiš mail, jestli by byli schopni pomoci se sexuálním problémem a uvidíš.

Edit: jak dobře umíš anglicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 21:41

@KiwiT angličtina není mou silnou stránkou. On je chápavý víc než dost. Trvá to měsíce, jenže já si to nepřipouštěla. Až teď vidím, že je to problém. On to má nastavený tak, že spokojená musím být já. Když převezmu inciativu, utne to a odchází. To mě donutilo připustit si problém, protože ještě několikrát a on odejde.

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
9.5.16 21:43
@Anonymní píše:
@KiwiT angličtina není mou silnou stránkou. On je chápavý víc než dost. Trvá to měsíce, jenže já si to nepřipouštěla. Až teď vidím, že je to problém. On to má nastavený tak, že spokojená musím být já. Když převezmu inciativu, utne to a odchází. To mě donutilo připustit si problém, protože ještě několikrát a on odejde.

hele ale to mi taky z jeho strany prijde docela spatne.. proc by od tebe odchazel? ty ho uspokojit chces..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
9.5.16 21:46
@Anonymní píše:

8o Pár měsíců problém v sexu a on by mohl odejít? A to dite mate spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.5.16 21:57
@Anonymní píše:

Tak mu řekni, že budeš spokojená, když tě nechá převzít iniciativu. Nechápu, proč by měl odcházet když ty si chceš něco zkusit sama. Každopádně jdu spát, ale zítra se ti kouknu na něco v té aj, když (jestli ti to nevadí, tak mi napiš SZ, ať nezapomenu) na to budu mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 22:20

A uspokojit manzela jinak? Oralne, analne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.16 22:23
@Anonymní píše:
A uspokojit manzela jinak? Oralne, analne…

co jsem tak pochopila tak on se asi jinak uspokojit ani nenecha :nevim: kdy ona prevezme iniciativu- asi ho chce uspokojit nejak jinak tak on se asi nejak urazi nebo co :nevim: asi ze se ji nelibi to co on dela ji :nevim: a odejde..

• Citovat
  • Upravit
583
9.5.16 22:30

Tak to nejak nechapu, jeste bych brala, ze je chlap nastvanej, ze on nema sex. Ale odchazet kvuli tomu, ze z nejakeho duvodu ho nema-nemuze partnerka, to je na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
9.5.16 22:36

Asi blbá otázka, ale umíš se uspokojit jen drážděnim klitorisu, bez strkání čehokoliv dovnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
10.5.16 00:41
@Anonymní píše:

Tenhle přístup mi není moc jasný? Ty asi momentálně spokojena nejsi, když mas problémy, tak by mu zatím mohlo stačit, ze mas zájem, aby byl spokojeny on…jiná by se ani nesnažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
10.5.16 02:10

Mně ten dotaz tak nějak celej přijde jak v křeči a v křeči mi přijdeš nejen ty, ale i manžel. Přece je spousta jinejch způsobů jak tě uspokojit bez toho aby něco někam strkal. Připadá mi, že jste tím strkáním nějak posedlí. Jak říká Saudek, ať se z toho chlapec zkusí vylízat a nikam nic nestrkat. A taky nevidím důvod proč by se neměl nechat uspokojit on od tebe. Váš sex vypadal předtím normálně? Připadá mi, že v něm muselo být spousta tabu a proto tak křeč teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.5.16 05:40
@brisco píše:
Asi blbá otázka, ale umíš se uspokojit jen drážděnim klitorisu, bez strkání čehokoliv dovnitř?

Podle mne dobrá otázka! Protože bys to, zakladatelko, mohla využít k uvolnění před vstupem čehokoliv do tebe. Prokazatelně to funguje, orgasmus tě roztáhne. A klíčová věc je, pokud to se sebou umíš, zkus si zároveň dráždit klitoris. Klidně ať ti tam partner dá sám sebe, vibrátor netřeba. Ať se jemně pokouší a ty se navíc dráždi. Líbejte se u toho, hlaďte, to půjde. Nejsi robot, ale člověk, nezapomeň. Trochu lásky do toho milování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.16 07:09

Kamaradce pomohlo "" mapovani"" v Tantra spa v Praze. Ceny horentni, ale pry ji to pomaha. Predtim vyzkousela vsechno mozny, na gynde, neurologicka vysetreni-jestli to neni spojene od bolesti zad…

• Citovat
  • Upravit
80
10.5.16 07:33

A jak jsi to mela pred porodem? V pohode? Kde vsude jsi mela po porodu stehy. Zajdi si na gynekologii a pokud bude vse v poradku, nekdy tam treba muze neco vadit. Chce to proste cvicit a hodne mazat lubrikacnim gelem. Bolest te rozhodne neprejde, jen kdyz to delat nebudete nebo ti tam bude strkat jenom prst. Delas si to obcas i sama? Mas na ten sex chut. Zkus se obcas drazdit i sama, to taky pomaha na uvolneni. Treba te to nabudi i k milovani s partnerem. Pust si pri tom nejake pecko. A hlavne se uvolni. U me bylo vse v pohode tak do roka po porode. Taky jsem musela parkrat prekonavat bolest, ale me pomahal lubrikacni gel a hlavne pravidelnost sexu. No porodni bolest byla rozhodne horsi nez to pobolivani po porodu, dalo se to snest. Dnes si na to uz ani nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.16 09:25

Před dítětem to bylo v pořádku, žádný problém. Gynekologický problém to není, na gyndě mi před třemi týdny řekli, že je vše v pořádku. Včerejší noc - sklenička šampáňa, dlouhé povídání, pak hraní jazykem z jeho strany, prst/dva ve mně. Pak vibrátor, který tam horko těžko dal, když ho zapnul bolest úplně šílená. Pořád jsem jen slyšela, abych nedávala nohy k sobě, abych nebyla křečovitá. Takže asi toliko. Celou noc jsem zase přemýšlela, co kde bylo blbě (se mnou). Z.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky