Trable - sex

Anonymní
9.5.16 20:39

Trable - sex

Ahoj, celkem dlouho jsem zvažovala, jestli sem napsat. Poslední dobou se tu objevují dost nepříjemný až rýpací komentáře, kdy si někteří prostě nedokáží připustit, že by problém mohl být skutečný… Nakonec jsem sebrala odvahu.

Můj problém tkví v sexu. Partnera miluju, ale po porodu je sex úplně jiný. Podotýkám, že mám po porodu víc než rok. Asi po 3/4 roce po porodu jsme spolu zkusili zase „žít“. První pokusy byly zmatený hlavně pro nás oba. Jednalo se spíš o chvilkový věci. Nakonec jsme přistoupili k hrátkám, že bych si mohla dřív zvyknout. Snažila jsem se převzít iniciativu, aby partner nezjistil, že je mi to nepříjemný ačkoliv se nejednalo o nic zvláštního - hrátky jedním prstem, kdy mi neuvěřitelným způsobem natekl stydký pysk a bolest byla šílená. Stává se mi to stále i po použití lubrikačního gelu. Teď jsme přešli na vyšší level - vibrátor. Upozorňuju, že bez lubrikačního gelu a partnerové „péče“ do toho nejde. Je hodně ohleduplný. Snažila jsem se dlouho přebírat iniciativu, aby si neřekl, že jsem malá holka, která fňuká. Můj hlavní problém asi tkví v tom, že se nedokážu úplně uvolnit. Zní to směšně, chci to, ale jakmile k tomu dojde a já jen vidím vibrátor, všechno se ve mně stáhne a já se už podvědomě bojím bolesti, že se do mě nedostane, že dítěti něco chybí,… Strach! Partnera to trápí, několikrát se stalo, že svou snahu vzdal a odešel. Je mi jasný, že tohle nemůže fungovat pořád, že ho tímhle stylem brzy ztrátím. Připadám si jak ustrašená školačka. Nevím, jak tu „hlavu“ oblbnout, abych vypnula. Asi by byl na místě psycholog nebo někdo takový, ale nedovedu si představit, že bych tohle někomu vyprávěla. Styděla bych se. Holky, měly jste to některá taky tak? Jak jste to řešily? Já to fakticky moc chci, ale ta svérázná hlava si dělá, co chce a předem si vsugeruje bolest. Zkusila jsem si jednou dát skleničku na uvolnění. Výsledek nula. Možná bylo pitivo moc slabý. Možná jsem „obrněná“, možná ho bylo málo. Fakt nevím. Jak byste to řešily? Mluvení s partnerem mám za sebou. Jde na mě pomalu. Tyhle stavy jsou záležitostí pár měsíců. A tohle normální chlap dlouho vydržet nemůže. Obdivuju ho, jak to doteď zvládá. Ale trápit ho dál nechci. Chci to řešit, proto prosím o radu. Z.
Z důvodu choulostivosti raději anonymní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
9.5.16 20:45

Tak v tomhle ti neporadím a doufám, že se v dalších komentářích dočkám nějaké dobré rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.5.16 20:46

Napadlo mě, co zkusit nějakou poradnu? Za zkoušku nic nedate :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 20:50

Hele ja mam po porodu dva roky, taky me to ze zacatku bolelo a mela jsem taky strach.. no uprimne od porodu si to delame navzajem vic rukama atd. nez ze bysme meli sex jako takovej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.16 21:02

Rukou to bylo ještě z jeho strany snesitelný. Ale s vibrátorem je to peklo. Snažím se na to nemyslet a vydržet to, ale moc dlouho se mi to nedaří. Pořád vymýšlím změnu polohy, aby nějakej ten čas uběhl a trošku jsem to oddálila. Ale mám dojem, že mě prokouknul. A tímhle stylem do konce měsíce sbalí saky paky a odejde. Vím, že je to moje vina. Ale poradit si neumím. Hrozně mě to trápí. A připadám si jak úplný tele. Ta bolest se moc dlouho vydržet fakt nedá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.16 21:02

Kamarádka po porodu nemohla mít sex 3 roky, prý jí to hrozně bolelo. Byla hodně potrhaná. Po třech letech prý se to lepšilo, ale říká, že už to není jako dřív, že nic necítí. Nejlepší je o tom si promluvit s partnerem.

• Citovat
  • Upravit
880
9.5.16 21:06

Pokud se nedokazes uvolnit a vis, ze to je v hlave muze se jednat o
tohle http://lekarske.slovniky.cz/…m/vaginismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 21:09
@Anonymní píše:
Rukou to bylo ještě z jeho strany snesitelný. Ale s vibrátorem je to peklo. Snažím se na to nemyslet a vydržet to, ale moc dlouho se mi to nedaří. Pořád vymýšlím změnu polohy, aby nějakej ten čas uběhl a trošku jsem to oddálila. Ale mám dojem, že mě prokouknul. A tímhle stylem do konce měsíce sbalí saky paky a odejde. Vím, že je to moje vina. Ale poradit si neumím. Hrozně mě to trápí. A připadám si jak úplný tele. Ta bolest se moc dlouho vydržet fakt nedá.

no v tvym pripade bych si s vibratorem aasi pripadala jak na gynde :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.16 21:11

Mě to bolelo ještě rok po porodu. Nějaké polohy vůbec, prostě se to fakt nedalo. Na gyndě nic vše v pořádku. No, tak si kolikrát dàm sklenku i dvě vína a můžu parádně :D opravdu to hodně uvolní. Ale teda zas se objevila další blbá věc a to miniaturní prasklinky furt na stejném místě což znamená zas 2-3dny půst protože to musím dát dohromady :? Prostě 21m od porodu a žádná hitparádá. Ale on za to fakt stojí a velmi se snaží.
 Andy

• Citovat
  • Upravit
917
9.5.16 21:12
@Anonymní píše:
Rukou to bylo ještě z jeho strany snesitelný. Ale s vibrátorem je to peklo. Snažím se na to nemyslet a vydržet to, ale moc dlouho se mi to nedaří. Pořád vymýšlím změnu polohy, aby nějakej ten čas uběhl a trošku jsem to oddálila. Ale mám dojem, že mě prokouknul. A tímhle stylem do konce měsíce sbalí saky paky a odejde. Vím, že je to moje vina. Ale poradit si neumím. Hrozně mě to trápí. A připadám si jak úplný tele. Ta bolest se moc dlouho vydržet fakt nedá.

Být tebou nenechám manžela, aby s tím vibrátorem zacházel on, ale zkus to sama. Měj ho tam jako takovou podporu, ať dělá nějaké věci, co tě vzrušují. Zkuste s manželem upustit od toho, že vaším cílem je penetrace, spíš si tak hrajte a prozkoumávejte. Omezte sex na ruce a pusu. Ber to trochu jako byste teprve začínali, nechvátej na to. Pokud máš hodně dojem, že to je v hlavě, tak zajdi za sexuologem/terapeutem. Určitě se nemusíš bát a stydět, nejste jediný s takovým problémem a je lepší to řešit, než smutnět a být nespokojení.

Ještě jedna věc, sex by nikdy neměl bolet, takže pokud tě cokoliv začne bolet tak přestaňte. Takhle si akorát spojíš sex s bolestí, což tomu rozhodně nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 21:16

To zni jako strasna drina! Citis se nekdy nadrzena? Nebo jsi utahana z pece o dite a domacnost a sex chces spis hlavou, nez ze Te prepadne chtic?
Rozhodne nedoporucuju se dlouhodobe a trvale premahat. To se Ti pak partner muze zprotivit. Kojis nebo beres antikoncepci? To muze snizovat libido. Zacala bych pomalym samoobjevovanim. Je Ti prijemne, kdyz si to delas sama? Citis se sexy?
Chapu, ze v teto fazi uz jsi ztuhla jen pri predstave, ze bude sex, tak bych se domluvila s partnerem na mazleni, aniz by neco muselo dovnitr. Podle Tveho popisu je chapavy a trpelivy, tak snad by jeste vydrzel. Proste z vasich hratek vyradit nutnost (at uz treba jen v Tve hlave) penetrace cimkoliv. A az by ta spravna chut na Tebe prisla, tak si reknes.
Potom jeste existuji sex koučove a ti by mohli pomoct vic nez psycholog.

• Citovat
  • Upravit
9.5.16 21:19

A co mu povedat ze to boli?

Ja teda take problemy nemam, jedine ked sa manzel ‚zabudne‘… ale to mu hovorim, ze ked si rozbije hracku, tak bude on plakat :andel: na co teda pocuva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.5.16 21:21
@Veru-nka píše:
Napadlo mě, co zkusit nějakou poradnu? Za zkoušku nic nedate :kytka:

co si dát na uvolnění před akcí malého panáčka? Problém je v hlavě, to je jasný, ale než naběhneš k sexuologovi, možná by to stálo za vyzkoušení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 21:23

@KiwiT on si to tím způsobem užívá. Ale já doslova trpím. Přemýšlela jsem i o tom, že bych si vzala sama vibrátor a zkoušela pohyby - dovnitř/ven, jestli by to mohlo mít smysl. Možná jsem jenom stažená, já nevím. Jsem z toho zoufalá. O sexuologovi jsem i přemýšlela. Jednoho jsem kontaktovala se snahou to probrat - čekací lhůta 14 týdnů mě odradila. Tak dlouho čekat nemůžu. Musím něco začít měnit, jinak chlap odejde. Poslední dobou už je to na hranici toho, co vydrží. Já se fakt přemáhám, ale vydrží to jen chviličku, pak je to v háji. A on za chvíli ztratí chuť, protože přebírám inicialitu já, což nechce. Chce abych já byla spokojená. Přemýšlela jsem, jestli třeba nejsou nějaký videa, podle čeho v tomhle případě postupovat nebo tak. Ale nic jsem nenašla. Musím začít jednat, moc času už není, pokud nechci skončit sama bez člověka, kterýho miluju. Z.

• Citovat
  • Upravit
9.5.16 21:24
@Burj Chalifa píše:
co si dát na uvolnění před akcí malého panáčka? Problém je v hlavě, to je jasný, ale než naběhneš k sexuologovi, možná by to stálo za vyzkoušení :think:

Pisala ze natekla, to nebude len v hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí