Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chci se poradit. Vcera ( 3 den po OPU) jsem mela transfer 6 buněčného embrya. Mate nekdy zkusenosti, zda se to povede? A mate nějaký specialny režim?
Ahoj, já měla jedno 6ti buněčné a jedno 8mi - chytlo se jedno
. V den po transferu jsem dopočívala, potom už jsem fungovala normálně, jen jsem netahala nic těžkýho. Držím pěsti
![]()
Dekuji moc za podporu. A povedlo se? Je to me první IVF a nejhorší je to čekání ![]()
@emicka16 je to predevsim o nahode. odpocivej a nebud ve stresu.
@emicka16 me zavadeli blastocystu-5denni embrijko (predtim zmrazenou),takze ket a povedlo se hned napoprve a ted mi tady kwzi 3tydenni kocicka
…v den transferu jsem sla vecer i na grilovacku. zadny setrici rezim krom tahani tezkych veci jsem nemela…drzim palce ![]()
Dekuji
prave jsem všude četla, ze embryo při transferu 3. den se jeste transferovat nemá a je mala pravděpodobnost uchycení v děloze
Me emryo jeste bylo 6 buněčné a trochu horší kvality
@emicka16 uvidis..me zname nevysla ani jednou 5 denni blastocysta a mnoha holkam vyjde to 3 denni Budu drzet palecky..urcite se pochlub jak ti to vyjde. ![]()
Pak urcite napíšu. Všem drží palecky, protože je to náročné vse podstupovat, hlavne psychicky ![]()
@emicka16 19.11 2015 jsem byla na et sestibunecneho embrya, 27.11 jsem už mela // a aktualne klepem už 22tt
něhož flintu do žita, první ivf dvě bla s to cysty a chytily se jen do 6tt a konec. A ted kdy to moc nepředpokládali to klaplo ![]()
Holky, já se přidám. Jaké jste měli pocity po transferu? Já třetí den cítím podobný proces jakoby se to chystalo na menstruaci ![]()
Měla jsem takový divný pocit něco jak popisuješ, ale potom se to sklidnilo a přestalo.
@lucie.edgar píše:
Měla jsem takový divný pocit něco jak popisuješ, ale potom se to sklidnilo a přestalo.
Já vím že je na to zbytečné myslet a ničím si tím nepomůžeme. Snažím se doma zabavit. Ale přesto se nemohu zbavit myšlenek, jestli tam to embryo pořád je, hrůza ![]()