Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych ho v pondělí ještě osobně přesvědčila, že jsi práci odvedla pečlivě.
@Anonymní píše:
Ještě se třepu ale musím to někomu říct. Sprchovala jsem se a zrovna když jsem si holila pipku tak přiběhl můj pětiletý syn s tabletem. To by nebylo nic zvláštního, otravuje každou chvíli, ale on v obyváku zapnul skype, videohovor a zavolal mému šéfovi. Máme kamarádské vztahy, ale ne až takSamozřejmě než jsem se vzpamatovala tak mě viděl v celé mé kráse i s tím jak jsem řvala na prcka ať to okamžitě vypne. Co mám teď dělat? Je mi úplně totálně trapně.
A to jako ten tablet natocil presne tak, aby byl kamerkou videt tvuj poklad? Tak ho dej na FAMU ![]()
No pro začátek bych se zamykala v koupelně
a byla ráda že tam nebyl FB a živé vysílání..
@elle21 píše:
No pro začátek bych se zamykala v koupelně![]()
a byla ráda že tam nebyl FB a živé vysílání..
To bych spíš zamkla před klukem ten tablet ![]()
Přejdi to, určitě se k tomu vyjadřovat nebude. Mě se tenkrát stal podobný trapas. Šéf většinou na personální wc nechodil. Já blbá se zapomněla zamknout a on mě načapal, jak jsem si zrovna utírala pipku
Je to už asi 3 roky, teď se tomu směji, ale taky jsem se mu dlouho nemohla kouknout do očí
Ještě si pamatuji, že jsem měla bobra
S manželem jsme tenkrát dali sázku, kdo se vydrží nejdéle neoholit
Takže si mě šéf určitě pamatuje, jako ta s pralesem mezi nohama ![]()
Kolik je sefovi? Bala bych se ze mi zavola, co to ma znamenat
![]()
@vejilka píše:![]()
Přejdi to, určitě se k tomu vyjadřovat nebude. Mě se tenkrát stal podobný trapas. Šéf většinou na personální wc nechodil. Já blbá se zapomněla zamknout a on mě načapal, jak jsem si zrovna utírala pipku
Je to už asi 3 roky, teď se tomu směji, ale taky jsem se mu dlouho nemohla kouknout do očí
![]()
Takže si mě šéf určitě pamatuje, jako ta s pralesem mezi nohama
To je supertrapas ![]()
Njn, pětiletý děti si nemaj co hrát s tabletem, ale s fotbalovým míčem nebo s legem…
Napsala bych mu mail nebo do chatu na skype. Zadne omlouvani a ospravedlnovani. Treba jen jednoduse: dobry vecer, nemate tip na nejaky osvedceny detsky zamek do tabletu?
a pak uz uvidis, v jakem duchu ti odpovi.
@vejilka píše:![]()
![]()
Takže si mě šéf určitě pamatuje, jako ta s pralesem mezi nohama
@vejilka
Tak tohle nema chybu! Se rezu!
I kdyz chapu, ze tobe do smichu rozhodne nebylo.Bych se asi propadla studem do toho zachodu.
Dobře jsem se pobavila
Teď to vidíš jako nejhorší trapas, ale stanou se horší věci. Na nahém těle toho zase tolik trapnýho není.
Kdyz jsme u tech trapasu, me takhle jednou vychytal policajt, jak curam vedle auta. Proste nebylo kde a uz to neslo vydrzet, no.
@Anonymní píše:
Kdyz jsme u tech trapasu, me takhle jednou vychytal policajt, jak curam vedle auta. Proste nebylo kde a uz to neslo vydrzet, no.
A co rikal? ![]()