Trapas jak Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
2.2.18 19:53

Já bych ho v pondělí ještě osobně přesvědčila, že jsi práci odvedla pečlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
2.2.18 20:02
@Anonymní píše:
Ještě se třepu ale musím to někomu říct. Sprchovala jsem se a zrovna když jsem si holila pipku tak přiběhl můj pětiletý syn s tabletem. To by nebylo nic zvláštního, otravuje každou chvíli, ale on v obyváku zapnul skype, videohovor a zavolal mému šéfovi. Máme kamarádské vztahy, ale ne až tak :mrgreen: Samozřejmě než jsem se vzpamatovala tak mě viděl v celé mé kráse i s tím jak jsem řvala na prcka ať to okamžitě vypne. Co mám teď dělat? Je mi úplně totálně trapně.

A to jako ten tablet natocil presne tak, aby byl kamerkou videt tvuj poklad? Tak ho dej na FAMU :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
2.2.18 20:06

No pro začátek bych se zamykala v koupelně :mrgreen: :) a byla ráda že tam nebyl FB a živé vysílání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.2.18 20:17

Buď v klidu. Neviděl nic, co by neznal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
2.2.18 20:20
@elle21 píše:
No pro začátek bych se zamykala v koupelně :mrgreen: :) a byla ráda že tam nebyl FB a živé vysílání..

To bych spíš zamkla před klukem ten tablet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
2.2.18 20:26

:mrgreen: :mrgreen: Přejdi to, určitě se k tomu vyjadřovat nebude. Mě se tenkrát stal podobný trapas. Šéf většinou na personální wc nechodil. Já blbá se zapomněla zamknout a on mě načapal, jak jsem si zrovna utírala pipku :lol: Je to už asi 3 roky, teď se tomu směji, ale taky jsem se mu dlouho nemohla kouknout do očí :mrgreen: Ještě si pamatuji, že jsem měla bobra :mrgreen: :mrgreen: S manželem jsme tenkrát dali sázku, kdo se vydrží nejdéle neoholit :mrgreen: Takže si mě šéf určitě pamatuje, jako ta s pralesem mezi nohama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
2.2.18 20:37

Kolik je sefovi? Bala bych se ze mi zavola, co to ma znamenat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
2.2.18 20:38
@vejilka píše: :mrgreen: :mrgreen: Přejdi to, určitě se k tomu vyjadřovat nebude. Mě se tenkrát stal podobný trapas. Šéf většinou na personální wc nechodil. Já blbá se zapomněla zamknout a on mě načapal, jak jsem si zrovna utírala pipku :lol: Je to už asi 3 roky, teď se tomu směji, ale taky jsem se mu dlouho nemohla kouknout do očí :mrgreen: Ještě si pamatuji, že jsem měla bobra :mrgreen: :mrgreen: S manželem jsme tenkrát dali sázku, kdo se vydrží nejdéle neoholit :mrgreen: Takže si mě šéf určitě pamatuje, jako ta s pralesem mezi nohama :mrgreen:

To je supertrapas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
2.2.18 20:43

:D :D Njn, pětiletý děti si nemaj co hrát s tabletem, ale s fotbalovým míčem nebo s legem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.2.18 20:45

Napsala bych mu mail nebo do chatu na skype. Zadne omlouvani a ospravedlnovani. Treba jen jednoduse: dobry vecer, nemate tip na nejaky osvedceny detsky zamek do tabletu? ;) a pak uz uvidis, v jakem duchu ti odpovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
2.2.18 20:52
@vejilka píše: :mrgreen: :mrgreen: Přejdi to, určitě se k tomu vyjadřovat nebude. Mě se tenkrát stal podobný trapas. Šéf většinou na personální wc nechodil. Já blbá se zapomněla zamknout a on mě načapal, jak jsem si zrovna utírala pipku :lol: Je to už asi 3 roky, teď se tomu směji, ale taky jsem se mu dlouho nemohla kouknout do očí :mrgreen: Ještě si pamatuji, že jsem měla bobra :mrgreen: :mrgreen: S manželem jsme tenkrát dali sázku, kdo se vydrží nejdéle neoholit :mrgreen: Takže si mě šéf určitě pamatuje, jako ta s pralesem mezi nohama :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
2.2.18 20:54

@vejilka
Tak tohle nema chybu! Se rezu! :mrgreen: :lol: I kdyz chapu, ze tobe do smichu rozhodne nebylo.Bych se asi propadla studem do toho zachodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.2.18 20:56

Dobře jsem se pobavila :lol: Teď to vidíš jako nejhorší trapas, ale stanou se horší věci. Na nahém těle toho zase tolik trapnýho není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.18 20:58

Kdyz jsme u tech trapasu, me takhle jednou vychytal policajt, jak curam vedle auta. Proste nebylo kde a uz to neslo vydrzet, no.

• Citovat
  • Upravit
1028
2.2.18 20:59
@Anonymní píše:
Kdyz jsme u tech trapasu, me takhle jednou vychytal policajt, jak curam vedle auta. Proste nebylo kde a uz to neslo vydrzet, no.

A co rikal? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová