Trapas jak Brno

Anonymní
2.2.18 19:16

Trapas jak Brno

Ještě se třepu ale musím to někomu říct. Sprchovala jsem se a zrovna když jsem si holila pipku tak přiběhl můj pětiletý syn s tabletem. To by nebylo nic zvláštního, otravuje každou chvíli, ale on v obyváku zapnul skype, videohovor a zavolal mému šéfovi. Máme kamarádské vztahy, ale ne až tak :mrgreen: Samozřejmě než jsem se vzpamatovala tak mě viděl v celé mé kráse i s tím jak jsem řvala na prcka ať to okamžitě vypne. Co mám teď dělat? Je mi úplně totálně trapně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25133
2.2.18 19:19

Trochu moc náhod najednou, ne? :think:
Pokud máte kamarádské vztahy, tak bych doufala, že to kamarádsky přejde a ani necekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lu9
101
2.2.18 19:20

Tak na tohle ani nemám odpověď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.2.18 19:20

Tak se tomu v pondělí zasmějete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
2.2.18 19:21

Hustý :mrgreen: S tím už toho moc neuděláš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
2.2.18 19:25

Nedělej nic, co bys chtěla dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
2.2.18 19:26

:mrgreen: no co uz, snad je gentleman a prejde to. Budes mit fajn historku na damskou jizdu. Doporucuji nainstalovat nejakou rodicovskou aplikaci, treba KidsPlace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.2.18 19:28

Ještě ho můžeš poprosit o jeho nahe fotky, abyste si byli kvit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
2.2.18 19:31

Chápu že ti je trapně, ale já si poprskala obrazovku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.18 19:38

Jako malý minule vypisoval kamarádce přes skype chat, ale samé smajlíky, ale moje chyba že jsem mu na tom nechala zapnutou wifi, fakt se mi dneska bude hrozně usínat :mrgreen: :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
4367
2.2.18 19:38

Vubec bych to nepitvala a kdyby si nahodou htel nejak rypnout nebo pripomenout, tak bych ho hned zarazila slovy nevim, nechci, to jsem nebyla ja, mame peknou sousedku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.2.18 19:41

Nebo nemas treba sestru? ze bys pri nejhosim tvrdila, ze to byla ona? ze ty nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
2.2.18 19:42

Bože :potlesk: :lol: :lol: :D :D to bych se asi v pondělí hanbou propadla a dítě zabila :lol:.Ale co nadelas, musíš to brát s humorem..asi.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
2.2.18 19:45

Zda si neděláš z nás srandu :think: tak to je dobrý prcek je šikovný :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
2.2.18 19:53

Vezmi si z toho ponaučení a nenechávej tablet s pracovními kontakty přístupný dětem. Hesla ti něco říkají? Nebo rodičovský zámek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová