Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trochu moc náhod najednou, ne? ![]()
Pokud máte kamarádské vztahy, tak bych doufala, že to kamarádsky přejde a ani necekne.
no co uz, snad je gentleman a prejde to. Budes mit fajn historku na damskou jizdu. Doporucuji nainstalovat nejakou rodicovskou aplikaci, treba KidsPlace!
Ještě ho můžeš poprosit o jeho nahe fotky, abyste si byli kvit ![]()
Jako malý minule vypisoval kamarádce přes skype chat, ale samé smajlíky, ale moje chyba že jsem mu na tom nechala zapnutou wifi, fakt se mi dneska bude hrozně usínat
![]()
Vubec bych to nepitvala a kdyby si nahodou htel nejak rypnout nebo pripomenout, tak bych ho hned zarazila slovy nevim, nechci, to jsem nebyla ja, mame peknou sousedku…
Nebo nemas treba sestru? ze bys pri nejhosim tvrdila, ze to byla ona? ze ty nic?
Bože
to bych se asi v pondělí hanbou propadla a dítě zabila
.Ale co nadelas, musíš to brát s humorem..asi.. ![]()
Vezmi si z toho ponaučení a nenechávej tablet s pracovními kontakty přístupný dětem. Hesla ti něco říkají? Nebo rodičovský zámek? ![]()
Ještě se třepu ale musím to někomu říct. Sprchovala jsem se a zrovna když jsem si holila pipku tak přiběhl můj pětiletý syn s tabletem. To by nebylo nic zvláštního, otravuje každou chvíli, ale on v obyváku zapnul skype, videohovor a zavolal mému šéfovi. Máme kamarádské vztahy, ale ne až tak
Samozřejmě než jsem se vzpamatovala tak mě viděl v celé mé kráse i s tím jak jsem řvala na prcka ať to okamžitě vypne. Co mám teď dělat? Je mi úplně totálně trapně.