Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Hanka1 píše:
A pravidelně dostávalo některé chlapy do rozpaku, kdyz kolem roka a pul z kočárku na každého chlapa volalo „táta, táta“![]()
Tohle mi starší holka dělala v tomhle věku taky. Ona to volala ale jenom na plešatý chlapy. ![]()
Malá zas ukazuje na černochy, které potkáme a křičí blééé, blééé. Jako že jsou špinaví. ![]()
My máme fajn zážitky ze supráče - malá v nákupním vozíku volá na celý Interspar „čubkýýý, čubkýýý“ - chtěla koupit křupky
Nebo teď měla takové období, že chtěla kramařit věci z regálů, tak jsem ji stále napomínala, aby to tam nechala. No a stojím u těstovin, pán vedle se nahne pro kolínka a malá na něj: „nééé to táááám“
Pán se naštěstí smál. Nebo jedeme ve vlaku, proti nám sedí poměrně „tělnatý“ pán - naštěstí Němec. Malá na něj kouká, pak mi říká: „Pán, bicho. Papá hezky.“ ![]()
A bratr tak před 35 lety udělal ostudu babičce v čekárně plné pacientů. Na celé kolo volal, že každou neděli chodí s tátou za ku*vama. S tátou fakt chodili, ale za krůtama, koukat na ně do drůbežárny.
Babička už s ním pak nikam mezi lidi chodit nechtěla. ![]()
Náš mladej, když mu byly asi 3 - 4 roky, tak pobíhal kolem stojanu na kola u jedné venkovní zahrádky, kde jsme byli na limče. Vylezla paní a šla si pro kolo…má černý, kudrnatý vlasy. Kluk jak byl zabranej do hry a ona se k němu naklonila, tak vytřeštil oči a začal řvát…ČERT NA KULE
a ječel jak tur. No paní se zasmála a povídala, že ví, že je škaredá jak čert
![]()
Toho by bylo hodně.
V roce a půl syn miloval těžkou techniku - traktory, kombajny a hlavně jeřáby. Jak ale neuměl pořádně vyslovovat, tak z jeho jeřábu vyšel „jebat“. Jedeme narvanou tramvají kolem tunelu Blanka a kluk začne vykřikovat „jebat, jebat“. Dokážete si představit kolik jeřábů tehdy bylo na Blance?
Byla jsem rudá až na zadku, lidi se otáčeli a já hodně hlasitě „to je jeřáb, ano“…
My jeli jednou busem uplne vzadu na ctyrce a dcera 2,5 roku tam sedela mezi třema starsima zenskyma. Ja jsem stala u kocarku s mladsi dcerou. Najednou starsi nadsene povida: „Sem si pudla, to to smudi!“ Ty postarsi damy skoro praskly smichy, ja studem.
@kvaček píše:
Ale když se zamyslím, tak kluk pronesl sice před tchýní, ale
Já jsem malý mám malého pindíka, tatka je velký má velikého pindíka, až já budu velký, taky budu mět velkého pindíka, jak tatka, fakt nekecám, tchýně vyprkslá kávu do půl mísnotsti
Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:19
tak velikost pindíka u nás zase řeší starší, ale naposledy prohlásil, že až bude velkej, tak bude holčička, a nebude mít žádnýho pindíka, předtím říkal, že bude mít pindíka velkýho jako táta, tak nevím proč ta změna
ale naštěstí t řeší zatím jen doma ![]()
Trapas byl v krámu když jsem nejstaršímu řekla že mu nic kupovat nebudu, stoupnul k rohlíkům jestli teda může alespon rohlík tak říkam že ten může a na celý krám zařval díky bohu alespon rohlík, jinak bych asi chcípnul hlady
a pak jsme jeli do solné jeskyně, nikdy v tramvaji nic nekomentuje, tramvaj se sekla a koukal směrem na hřbitov a už řešil kdo tam leží tak jsmese snažila vysvětlit a prý jestli hlavně starý lidi tak říkam že nejvíc staré lidi no a on se kouknul na paní co seděla za náma, no věk k 80 a už hrobové ticho, všichni poslouchali a Viki a mami ta paní už je hodně stará vid ![]()
a ted Vali kouká na Elma a jak tam vidí kluka černocha jak plave v bazénu tak se vždy zašklebí a řekne fuj.
@BlueFairy tak to asi spadnu ze židle
ale je to odvaha, všichni si to mysleli a nikdo nic neřekl
Ahoj holky, bavím se, to jsou perly
u nás je jich taky dost, vzpomínám na jednu, kdy starší syn byl s babičkou v kabince na veřejných záchodech a hlasitě na celou místnost komentoval"jé, babi, ty čuráš chlupama" ![]()
Máma nás nedávno seznámila se svým přítelem. Působil velmi seriózně. Představil se jako Jarda. Když došlo na poklepání pravicí s naším mládětem, tak malej se ho zeptal: „Ty jsi Rajda?“ ![]()
Dobrá diskuse, jdu si počíst. U nás asi čtyřletý syn, jeli s tátou autem za nějakým traktorem, tatínek trošku mírnil slovník, přesto mu ujelo, že jede před ním jako slimák.
Za týden jsme šli se synem po městě, on za ruku a před námi starý pán o hůlce. Syn na mě pěkně zvučným hláskem - „Mami pojď, ten pán se vleče jako slimák“
![]()
Ještě ten den jsme jeli busem domů, ve vesnici před naší vystoupili asi tři paní, tak kolem padesátky, jakmile dveře zabouchly, synek opět jasným hláskem - „Mami vidělas to, všechny báby vystoupily“
![]()