Trapas u lékaře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
2.12.14 21:15

Kdyz byl mladsi, tak me nastvala jedna prodavacka, musela jsem kvuli ni resit administativu navic a jeste byla prijemna, jak. osina v zadku…jeli jsme vytahem na jine oddeleni a ja si ulevila „krav@A jedna“…Za chvilku jsme se vraceli zase za ni… a jak ji malej uvidel, tak na ni ukazal. prstem a „buuuuuuu“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.12.14 21:25

Byli jsme v obchoďáku a nějaká ženská si nesla kousek pizzy a ukusovala. A Mates a ní ukázal a zařval, HELE PI*A! On to tak říkávál jednu dobu :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
2.12.14 21:26

Znám z vyprávěni, když jsem byla dítě tak táta kouřil a máma nám vždycky vtloukala do hlavy že je to špatný, nezdravý a drahý a že nikdy nesmíme kouřit.
Jednou jsme seděli u babičky (mamčina tchýně) a táta seděl, kouřil a cosi řekl, máma mu odpověděla že ji nemá štvát. A já na to neboj mami on stejně brzo umře a ještě bude chudej. Babička mě od té doby neměla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
2.12.14 21:33
@BlueFairy píše:
To se stalo mně :oops: chtěla jsem přes MMB koupit od paní bundu pro malého, tak jsem odepisovala v rychlosti z tabletu na inzerát. Pak mi pípl mail z bazárku, ve kterém je ta zpráva co člověk posílá jako odpověď… A tam stálo: " Dobrý den, měla bych zájem o vaši kundičku. Mohla byste mi, prosím, poslat rozměry??" :oops: :zed:

(aspoň vím, so můj hledá po večerech :D)

Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Směju se tu jak tele, tohle je fakt dost dobrý :palec: :lol: :lol: Co odepsala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
2.12.14 21:39

Velice vtipná diskuze!
Jednu čerstvou historku přidávám. Bydlíme v paneláku který má 11pater. My jsem v 6tém a nad nás se přistěhovali nějací mladí a rekonstuují. Tudíš stále vrtaj…no a když porušili naši dohodu (nevrtá se od 12 do 15hod) a začli vrtat do panelu v pul 13, přesně když mi kluci usmuli, tak se oba hned s pláčem probudili a já po jejich utišení povídám na chodbě vzteky: to snad nemyslí vážně idiot…netušila jsme že to bude slyšet do pokojíčku. Další den jsme nastoupili do výtahu v němž byl onen pán a starší syn 28m povídá pěkně nahlas maminko pán idiot vrtá! a ukázal na něj nadšeně že ho poznal… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.12.14 21:41

My těch příhod máme… Dceři bylo tak 18 měs a v obchoďáku něco hlásili a dcerunka pak pořád vykřikovala: Šišela pána, šišela pána… To jsem mazala pryč, aby na mě někdo neposlal sociálku, že dítěti tluču do hlavy nějaké náboženství. Takhle jsme s dcerou v sekáči a tam jsou haldy oblečení a musí se hrabat. Dcera pak povídá prodavačce se jsme se habali (hrabali)Paní prodavačka to samo nepochopila a dcerka na ní: Pani podavačka je hloupá, my se habali. To jí ještě nebyly ani 2 roky. A ve 2,5 letech jsme stáli na zastávce a tam stará cikánka v červeném šátku a jasně červených elasťákách a dcera na ní ukazuje prstem a volá na celou zastávku: Mami koukej Červená Karkulka!!! Zrovna včera (2a3/4 roku) říkala babičce. No já se z Tebe picnu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.12.14 21:53

Naše malá taky perlí…
Jednou v albertu vzala z regálu rozinky a na celej obchod ječela :„JOooooo. mamííí, já chci tohle!!! Táta mi to bude zase strkat do zadkuuu!!!“ :oops:
(na vysvětlení: muž si rád dělá srandičky všeho druhu, onehdá jedl na gauči rozinky dcera přilítla z koupelny v ručníku a když si sedala na gauč, tak jí muž dal pod zadekl rozinku, malá si toho všimla, urychleně se zvedla a muž jí povídá:„Fuj, ty ses pokakala“ A malá:" Ale nééé, to je rozinka… Tys mi ji strčil do zadku!" )

No a relativně nedávno při rozsvěcení stromečku na náměstí v davu lidí
„Táta už je velkej kluk, už má vělkýho pindíka… Mami a ten pán (před námi) má taky velkýho pindíka?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
2.12.14 21:56
@Hanka1 píše:
S totálně zahalenou muslimkou v černém hábitu a burce, ze které mela nezakryté jen oči, kdykoliv jsme je v ZOO potkali, tak dite z golfek vykrikovalo BUBÁK, BUBÁK :mrgreen: :P 8o a ja po každy, ze to není BUBÁK, ale paní… ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
2.12.14 22:04
@Big boss píše:
Znám z vyprávěni, když jsem byla dítě tak táta kouřil a máma nám vždycky vtloukala do hlavy že je to špatný, nezdravý a drahý a že nikdy nesmíme kouřit.
Jednou jsme seděli u babičky (mamčina tchýně) a táta seděl, kouřil a cosi řekl, máma mu odpověděla že ji nemá štvát. A já na to neboj mami on stejně brzo umře a ještě bude chudej. Babička mě od té doby neměla ráda.

Já tohle teď učím malou proti manželově taťkovi. Má dědu moc ráda, on ji taky, vztahy máme bezvadný. Ale má po infarktu, kdy přestal asi na 3 roky kouřit a nedávno zase začal… bere to sportovně a bohužel to moc nezabírá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
2.12.14 22:06

Holky, já brečím smíchy… ještě se přiznám k jedný věci. „Ty vo. e, do prd.le“ apod (ne teda vyloženě hnusárny) mě i manželovi často ulítnou :oops:. Malá to začala hrozně opakovat. Tak si musím dávat pozor na jazyk. Když vidí něco pro ni zajímavého, tak jí „ty vo. e“ už několikrát ujelo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
2.12.14 22:08
@avm3 píše:
Já tohle teď učím malou proti manželově taťkovi. Má dědu moc ráda, on ji taky, vztahy máme bezvadný. Ale má po infarktu, kdy přestal asi na 3 roky kouřit a nedávno zase začal… bere to sportovně a bohužel to moc nezabírá :(

Můj manžel taky kouří. No malýho nijak neuočkuju proti, je zatím brzo má 14 měsíců. Ale jeho záliba je mu pořád nutit kouřit. Cigarety mívá na baru a když je manžel doma syn ho neustále upozorňuje na ně. chce tam zvednou podat mu je. Když může tak donese fouká a ukazuje na balkon že má jít :mrgreen:. Manžel už mu říká že už nechce ale to malej jaksi nechápe. Taky říká že bude muset přestat nebo se ukouří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
2.12.14 22:13

@Ivčis Já jsem na kuřáky obecně strašně vysazená :oops:,to by byla diskuze na dlouho. A vím, že to, co dělám proti dědovi, není pěkný. Ale s jeho stylem života, nadváhou, teď má po operaci druhého kloubu… sakra, ať se nad sebou zamyslí, jestli chce žít plnohodotný život… někdy fakt nestačím zírat, jak jsou někteří lidi zabednění. Omlouvám se za OT :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.12.14 22:18

Naše starší kolem čtyř let na potkání kuřákům říkalo „koužíš? Umžeš!“ :P jednou ho nějaká holka uzemnila " ty taky miláčku, ty taky!" A hned kontrovalo „ale ty džív!“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21499
2.12.14 22:20

@Hanka1 to je velmi bystrá reakce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.12.14 22:21

@avm3 Jo, mladá jednou cosi shodila nebo co, byla pokárána a s vážnou lítostivou tváři říká: „Promiň, maminko, já to nechtěla zk*vit.“ Co na to říct, že?

@Hanka1 nedá se, to je dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky