Trapas u lékaře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25099
2.12.14 22:21
@Knihomyš píše:
@avm3 Jo, mladá jednou cosi shodila nebo co, byla pokárána a s vážnou lítostivou tváři říká: „Promiň, maminko, já to nechtěla zk*vit.“ Co na to říct, že?@Hanka1 nedá se, to je dobře :lol:
:mrgreen: no ty vo. e :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
2.12.14 22:22
@avm3 píše:
Holky, to je fakt dobrý, nezbývá, než doufat, že ostatní lidi jsou splachovací… NAše tříletá pokaždý, když vidí v televizi černocha, nebo jinak tmavého člověka, tka říká: „mami, pan (paní) je špinavej“… tak se děsím, kdy potkáme nějakého černocha v reálu :D Jinak zatím nic až tak děsnýho.

Náš když viděl černocha, tak řval: „To je pan bubák“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
2.12.14 22:23
@Manticora píše:
Stojíme takhle ve frontě na lahůdky v Globusu, syn sedí v košíku a najednou tam začalo něco smrdět. Syn začuchal a hodně hlasitě se zeptal: „Mamino, ty sis pldla?“ Nechala jsem lahůdky lahůdkama a prchala… Fronta se dobře bavila.

Normálně smíchy brečím :D Úplně to vidím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
2.12.14 22:25

@Alyss radsi nic :D dnes jsem delala poradky v mailu a odpoved zadna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
2.12.14 22:30
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mám o 21 let mladší sestru, když byla malinká, tak mně místo Verčo říkala IČO. Jednou jsme byly spolu na vycházce a mně už se strašně chtělo čůrat ale ju furt někde něco zajímalo, tak jsem si říkala, jak nad ní vyzraju když ji řeknu že si dáme závody kdo bude dřív doma, barák už nadohled, tak se mně pochopitelně chtělo víc a víc :lol: proti nám šla paní s kočárkem, sestřička začala zpomalovat, tak jsem ju předběhla v domění, že přidá :think: ona se najednou zastavila - asi 2 metry od ty paní s kočárkem, zaujala bojovej postoj, ruce v bok a na celý kolo na mě zařvala IČOOOOOOOOO 8o :lol:. Radši nechci vědět co paní běželo hlavou :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
2.12.14 22:37

Tak já taky přispěju… Byli jsme na bazénu a v šatně okolo nás procházela paní a nebyla oholená. A naše malá na ni koukala a pak na celou šatník řekla mamii proč má ta paní tolik vousů tady a začala si klepat na svoji pipinu :)
Nebo jsme jeli v tramvaji a vedle jelo nákladní auto plné hlíny a malá zase na celou tramvaj hele auto plné hoven :) ještě, že seděla na klíně mojí ségře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
2.12.14 23:04

Můj táta, vždy když jsme někam šli nebo jeli musel čůrat. Tak jsem tenkrát prý prohlásila ve vlaku, když táta odešel na záchod: „Maminko, ten náš táta je ale čůrá*ek“.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.12.14 23:15
@avm3 píše: :mrgreen: no ty vo. e :mrgreen:

To jsem si myslela, ale neřekla! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
2.12.14 23:50
@merde píše:
Manzel sedel s nejstarsi dcerou v cekarne, chodila tenkrat do skolky a mela tam pastelky a papir. A povida na celou cekarnu : tatinku, jsem te nakreslila a tady mas penis :mrgreen: a hrde mu ukazovala kresbu

dcera to nerekla. Dcera ho poctive vymodelovala ve skolce ted, kdyz ji bylo 5. Panecku. Vzit to proporcne, tak kam se na něj hrabou africani. :lol: jasne bylo videt, ze je to to nejdulezitejsi, co tam je. Jen pani ucitelka (4. rok prae) za toho byla nejaka nesvá. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.12.14 23:52

@Brontik to byla čirá závist! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
2.12.14 23:53
@Ebixa píše:
Můj táta, vždy když jsme někam šli nebo jeli musel čůrat. Tak jsem tenkrát prý prohlásila ve vlaku, když táta odešel na záchod: „Maminko, ten náš táta je ale čůrá*ek“.:-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
7421
2.12.14 23:55
@Knihomyš píše:
@Brontik to byla čirá závist! :D
:mrgreen: být u svyho pc, tak nekde najdu foto. Snad se draha polovicka pochlapi a behem zitrka mi zas zppovozni pripojeni na net…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
3.12.14 00:19

Mamka jela s bratrem (byly mu asi 3 nebo 4 roky) a se sousedkou (ma velky predkus) ve vytahu. Braska stal naproti pani, zvedl hlavu, podival se na pani „zespoda“ a pta se: mami, proc ma ta pani tak osklive zuby? Uz nevim, co mu na to mamka (jestli vubec neco) odpovedela ale verim, ze v ten okamzik by se nejradeji propadla az do prizemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.12.14 00:51

Dcera 3 roky se sprchovala s tatem a zpiva si: hodne stesti pindik, hodne stesti maly pindik,…

Ma ted taky ocuchavaci obdobi a proc obdobi. Takze to je - pani smrdi? A proc? Tak jsem ji vysvetlila, ze smrdi autobus. A jak jsme vystupovaly, tak mazi dvermi zavetra a rika- stejne smrdi ta pani :mrgreen:… A proc? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
percconte
3.12.14 06:47
@Danitschka píše:
My máme fajn zážitky ze supráče - malá v nákupním vozíku volá na celý Interspar „čubkýýý, čubkýýý“ - chtěla koupit křupky :) Nebo teď měla takové období, že chtěla kramařit věci z regálů, tak jsem ji stále napomínala, aby to tam nechala. No a stojím u těstovin, pán vedle se nahne pro kolínka a malá na něj: „nééé to táááám“ :D Pán se naštěstí smál. Nebo jedeme ve vlaku, proti nám sedí poměrně „tělnatý“ pán - naštěstí Němec. Malá na něj kouká, pak mi říká: „Pán, bicho. Papá hezky.“ :DA bratr tak před 35 lety udělal ostudu babičce v čekárně plné pacientů. Na celé kolo volal, že každou neděli chodí s tátou za ku*vama. S tátou fakt chodili, ale za krůtama, koukat na ně do drůbežárny. :D Babička už s ním pak nikam mezi lidi chodit nechtěla. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí