Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Paradni pobavebi na vecer, zeny
Uplne jste mi zvedly náladu
Uz se tesim az se nam narodi ten nas mrnous a bude ve veku „tech vasich chytrolinu“
![]()
@mischelinka píše:
Ahoj holky, bavím se, to jsou perlyu nás je jich taky dost, vzpomínám na jednu, kdy starší syn byl s babičkou v kabince na veřejných záchodech a hlasitě na celou místnost komentoval"jé, babi, ty čuráš chlupama"
Co je usměvný, ale neřekla bych trapas, jsou komentáře naší malé na záchodě. Ráda komentuje, jak čůrá, jak prdí a smrdí a kaká a tak… doma to neřeším. Když jsme jednou za čas někde na veřejném záchodě, kde (většinou) mají jen takovu tu zástěnu a ne vyzděný celý záchod, tak tyhle komentáře slyší všichni. Neřeším to, je to malý děcko ![]()
@simona.b. píše:
No nejlepší trapas jsem zažila v lékárně, kde jsem kupovala sudo-krém a malý na celou lékárnu „mazat a stahovat pindíka, pak mucinky s maminkou“pedofil jak vyšitej
mě zase sestra na dětském v nemocnici říkala, že je dobře, že máme s sebou ten náš sudoku krém, že oni ho nemají
![]()
Stojíme takhle ve frontě na lahůdky v Globusu, syn sedí v košíku a najednou tam začalo něco smrdět. Syn začuchal a hodně hlasitě se zeptal: „Mamino, ty sis pldla?“ Nechala jsem lahůdky lahůdkama a prchala… Fronta se dobře bavila.
Je toho spoustu…
Jednou jsme stáli na zastávce a byla tam paní s takovým tím stříbrným pudlem. Malá na mě „Mami dívej, ten pes je starej.“ ptám se jak na to jako přišla a ona se znechuceným výrazem „Dívej se jak je šedivej!“ ![]()
Nebo nás kdysi zastavila nějaká stará paní a na malého že „Jee ty máš takového krásného ptáčka!“ (plyšový) a on že nee že to je huačka. A ona furt ano ano, ptáčka já vidím a malý „Neseu mě, to je huačka!“ ![]()
Nebo jedna supr perla když malá (3) na návštěvě lapla jejich batoleti takovou tu vkládací kostku, jen s hodně divnýma patvarama a snažila se tam narvat jakýsi obrazec. Tak jsem tak na ni koukala, ona vůbec netušila, že ji někdo sleduje, zkoušela to dobrých 5 minut a pak to položila se slovy „Já se na to můžu vysuat!“
![]()
Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:37
@Manticora píše:
Toho by bylo hodně.
V roce a půl syn miloval těžkou techniku - traktory, kombajny a hlavně jeřáby. Jak ale neuměl pořádně vyslovovat, tak z jeho jeřábu vyšel „jebat“. Jedeme narvanou tramvají kolem tunelu Blanka a kluk začne vykřikovat „jebat, jebat“. Dokážete si představit kolik jeřábů tehdy bylo na Blance?Byla jsem rudá až na zadku, lidi se otáčeli a já hodně hlasitě „to je jeřáb, ano“…
Ježiš to mně připomnělo, jak si mě minulý týden vzala učitelka ve školce bokem a že teda neví co si o tom myslet, ale že ji malej táhl k oknu, odhrnul záclonu a zařval JEBÁŠ
![]()
Naproti byl jeřáb
![]()
Jela jsem v tramvaji, na sedatku seděl malý chlapeček tak 3 roky a nad ním stála maminka…naproti chlapečkovi seděla stará baba a neustále nadávala na všechno a na všechny…na chvíli přestala a chlapeček se jí zeptal na celou tramvaj:,,Kdy umřeš?", maminka ztuhla a řekla chlapečkovi, že na tohle se paní neptá, no baba začala nadávat ještě víc a chlapeček na babu najednou:,,A co z tebe vyteče? " To se lidi začali smát…baba tím nadáváním dost lidi štvala…
Dobra diskuze
to talhle bracha kdyz byl maly rymoval ruzna slova a zpival si je. Sul- hul a tak. No a jednou jsme jeli ve vlaku a Kubicek na cely vlak Bundička-Kundicka. A jeste jak si to prozpevoval. To byla teprve ostuda.
Dcera má princeznovské období a obdivuje pečlivě upravené mladé ženy. Že je komentuje na ulici vykřikuje to bych přežila.
Ovšem když jsme nastoupily do kupé ve vlaku ke čtyřem mladým krasavicím a mladá okamžitě „Ta je hezká, ta je moje! A která se líbí tobě? Která je tvoje?“ Prostě lesba s následnicí
Naštěstí byly dvě cizinky a dvě zarytě předstíraly spánek.
@Karolll000 píše:
Dobra diskuzeto talhle bracha kdyz byl maly rymoval ruzna slova a zpival si je. Sul- hul a tak. No a jednou jsme jeli ve vlaku a Kubicek na cely vlak Bundička-Kundicka. A jeste jak si to prozpevoval. To byla teprve ostuda.
To se stalo mně
chtěla jsem přes MMB koupit od paní bundu pro malého, tak jsem odepisovala v rychlosti z tabletu na inzerát. Pak mi pípl mail z bazárku, ve kterém je ta zpráva co člověk posílá jako odpověď… A tam stálo: " Dobrý den, měla bych zájem o vaši kundičku. Mohla byste mi, prosím, poslat rozměry??"
![]()
(aspoň vím, so můj hledá po večerech
)
Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:44
@BlueFairy píše:
To se stalo mněchtěla jsem přes MMB koupit od paní bundu pro malého, tak jsem odepisovala v rychlosti z tabletu na inzerát. Pak mi pípl mail z bazárku, ve kterém je ta zpráva co člověk posílá jako odpověď… A tam stálo: " Dobrý den, měla bych zájem o vaši kundičku. Mohla byste mi, prosím, poslat rozměry??"
![]()
![]()
(aspoň vím, so můj hledá po večerech
Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:44)