Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes jsem byla se synem u lékařky, synovi je rok a půl, sedíme a čekámea najednou syn začal napodobovat čerta, a já blba jeste nahlas kde máš certika broucku a on ukazuje na romku, která tam seděla s deckem, myslela jsem si že se do země propadnu, stal se vam taky někdy takový trapas
@chelsea001
no to je blba situace..
Jednou jo.. Byli jsme v obchodě a b yla tam nezvhledná ženská- neupravená, stará dlouhé blond vlasy, a kluk taky na cleý obchod, s řevem - bubák a strach v očích..
ale daleko větší trapas byl v obchodě..jiny.. Máma synovi donesla trochu písku, aby si mohl hrát na zahradě.. Mezi sebou jsme se bavily, že donesla kyblík s místního statku, kde to mají hormady a kluk to nějak pobral a pak na celé potraviny.. Mami.. a kdy půjde zase babička krást ![]()
S totálně zahalenou muslimkou v černém hábitu a burce, ze které mela nezakryté jen oči, kdykoliv jsme je v ZOO potkali, tak dite z golfek vykrikovalo BUBÁK, BUBÁK
a ja po každy, ze to není BUBÁK, ale paní… ![]()
@chelsea001
krásný.. na staršího se naklonila sousedka, on vykulil oči a řekl fuj
od té doby se mnou nepromluvila ![]()
@Hanka1 píše:
S totálně zahalenou muslimkou v černém hábitu a burce, ze které mela nezakryté jen oči, kdykoliv jsme je v ZOO potkali, tak dite z golfek vykrikovalo BUBÁK, BUBÁK![]()
![]()
a ja po každy, ze to není BUBÁK, ale paní…
to je dobrý tohlensto ![]()
@Hanka1 no já myslím, ze tomu nerozuměla, ale je todobrý, je to kouzelný, co ti malé dětičky dokáží vymyslet ![]()
@Hanka1 u nás je arabek spoustu, malá je má taky za bubáky, a vysvětlit si to nějak nenechá ![]()
Já jsem se takto zasmála, když mi malá v kočárku volala Mája, hele mája.,,no myslela jsem že vidí někde včelku, na otázku kde je mája, ukázala na paní větších rozměru ve žlutočerném pruhovaném svetru…byla to pořádná Mája ![]()
@Hanka1 píše:
S totálně zahalenou muslimkou v černém hábitu a burce, ze které mela nezakryté jen oči, kdykoliv jsme je v ZOO potkali, tak dite z golfek vykrikovalo BUBÁK, BUBÁK![]()
![]()
a ja po každy, ze to není BUBÁK, ale paní…
a jinka všechny historky tu jsou dobrý, super diskuse na pobavení ![]()
My zase nastupujeme do autobusu a malej na řidiče: Pane řidiči, vy budete mít miminko? (takto se ptal asi 3krát než pochopil že muži opravdu těhotní být nemůžou).
Dnes, jak jsem šla s malou na procházku, kousek před náma upadla na náledí paní. Trpaslík předvedla „Nelsona“ ze Simpsonových. Ukázala prstíčkem a řekla -„spadla, klouže“ a k tomu hodila potutelný úsměv. Na místě bych umřela - ale musela jsem sbírat paní ze země, ať nevypadáme jako hyena obě…
@Hanka1 To by mi snad ani jako trapas nepřišlo, vždyť má v principu pravdu.
Ale vzpoměla jsem si, aže se mě jednou kluk ptal, proč ten pán tak smrdí, to je fakt blbá otázka. to jsem zrudla spíš já, jka mě bylo brapně
@Lussye no to je dobrý, já už si ani nevzpomínám, co když ještě byla malá vymyslela, ale nezapomenu, na to že její děda (větších rozměrů) se pokecal pomzáankou na nádraží a přes všechny začala řvát ty seš ale prase! já výbuch smíchu to se nedal, všichni se na nás tak divně podívali, aspon, že už přijel vvlak ![]()
Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:03
Takových trapasů bylo
![]()
První byl asi, když bylo malé necelé 2 roky. Šly jsme kolem paní, kterou známe od vidění, zrovna se nahýbala do auta a Esterka prohlásila :„Paní má velikou pedelu.“ Jelikož jsme jí to hned neodsouhlasila, musela to říct ještě jednou
. Byla jsem zaskočená a zdrhaly jsme pryč. Slyšela to určitě.
Poslední, co mě spíš zamrzelo, tak bylo v čekárně u doktora. Přišla tam maminka s asi osmi-letým obézním chlapečkem a Esterka to musela nahlas komentovat: " Mamí, ten veliký chlapeček je stlašně tlustej." Říkala to až skoro posměšně.
Tak jsem jí jen řekla, že se to neříká, co jsem jí na to měla říct. Později jsem se jí snažila vysvětlit, že je asi nemocný a ať to neříká, aby nebyl smutný…
Jinak toho bylo hodně, ale pravidelně mě dostává, když chce na návštěvách u kohokoliv něco jíst, nutně něco od nich. ![]()