Trapas u lékaře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
2.12.14 19:46

Trapas u lékaře

Dnes jsem byla se synem u lékařky, synovi je rok a půl, sedíme a čekámea najednou syn začal napodobovat čerta, a já blba jeste nahlas kde máš certika broucku a on ukazuje na romku, která tam seděla s deckem, myslela jsem si že se do země propadnu, stal se vam taky někdy takový trapas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
2.12.14 19:49

@chelsea001 :mrgreen: :mrgreen: :oops: no to je blba situace..
Jednou jo.. Byli jsme v obchodě a b yla tam nezvhledná ženská- neupravená, stará dlouhé blond vlasy, a kluk taky na cleý obchod, s řevem - bubák a strach v očích..
ale daleko větší trapas byl v obchodě..jiny.. Máma synovi donesla trochu písku, aby si mohl hrát na zahradě.. Mezi sebou jsme se bavily, že donesla kyblík s místního statku, kde to mají hormady a kluk to nějak pobral a pak na celé potraviny.. Mami.. a kdy půjde zase babička krást :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.12.14 19:50

:mrgreen: taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.12.14 19:51

S totálně zahalenou muslimkou v černém hábitu a burce, ze které mela nezakryté jen oči, kdykoliv jsme je v ZOO potkali, tak dite z golfek vykrikovalo BUBÁK, BUBÁK :mrgreen: :P 8o a ja po každy, ze to není BUBÁK, ale paní… ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
2.12.14 19:53

@chelsea001 :mrgreen: krásný.. na staršího se naklonila sousedka, on vykulil oči a řekl fuj :lol: od té doby se mnou nepromluvila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.14 19:53
@Hanka1 píše:
S totálně zahalenou muslimkou v černém hábitu a burce, ze které mela nezakryté jen oči, kdykoliv jsme je v ZOO potkali, tak dite z golfek vykrikovalo BUBÁK, BUBÁK :mrgreen: :P 8o a ja po každy, ze to není BUBÁK, ale paní… ;)

to je dobrý tohlensto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.12.14 19:55

@Hanka1 no já myslím, ze tomu nerozuměla, ale je todobrý, je to kouzelný, co ti malé dětičky dokáží vymyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
2.12.14 19:57

@Hanka1 u nás je arabek spoustu, malá je má taky za bubáky, a vysvětlit si to nějak nenechá :lol:

Já jsem se takto zasmála, když mi malá v kočárku volala Mája, hele mája.,,no myslela jsem že vidí někde včelku, na otázku kde je mája, ukázala na paní větších rozměru ve žlutočerném pruhovaném svetru…byla to pořádná Mája :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
@Hanka1 píše:
S totálně zahalenou muslimkou v černém hábitu a burce, ze které mela nezakryté jen oči, kdykoliv jsme je v ZOO potkali, tak dite z golfek vykrikovalo BUBÁK, BUBÁK :mrgreen: :P 8o a ja po každy, ze to není BUBÁK, ale paní… ;)
:lol: :lol:
mladší zas eletos na dovolený, seděli jsme u bazénu, a z vody se vynořil kluk, a měl šnorchl a plavecký brýle, a malej nadšeně, hele, bubák :lol:

a jinka všechny historky tu jsou dobrý, super diskuse na pobavení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

My zase nastupujeme do autobusu a malej na řidiče: Pane řidiči, vy budete mít miminko? (takto se ptal asi 3krát než pochopil že muži opravdu těhotní být nemůžou).

• Citovat
  • Upravit

Dnes, jak jsem šla s malou na procházku, kousek před náma upadla na náledí paní. Trpaslík předvedla „Nelsona“ ze Simpsonových. Ukázala prstíčkem a řekla -„spadla, klouže“ a k tomu hodila potutelný úsměv. Na místě bych umřela - ale musela jsem sbírat paní ze země, ať nevypadáme jako hyena obě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101485
2.12.14 19:58

@Hanka1 To by mi snad ani jako trapas nepřišlo, vždyť má v principu pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.12.14 19:58

Ale vzpoměla jsem si, aže se mě jednou kluk ptal, proč ten pán tak smrdí, to je fakt blbá otázka. to jsem zrudla spíš já, jka mě bylo brapně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.12.14 19:59

@Lussye no to je dobrý, já už si ani nevzpomínám, co když ještě byla malá vymyslela, ale nezapomenu, na to že její děda (větších rozměrů) se pokecal pomzáankou na nádraží a přes všechny začala řvát ty seš ale prase! já výbuch smíchu to se nedal, všichni se na nás tak divně podívali, aspon, že už přijel vvlak :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.12.14 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.12.14 20:00

Takových trapasů bylo :oops: :mrgreen:
První byl asi, když bylo malé necelé 2 roky. Šly jsme kolem paní, kterou známe od vidění, zrovna se nahýbala do auta a Esterka prohlásila :„Paní má velikou pedelu.“ Jelikož jsme jí to hned neodsouhlasila, musela to říct ještě jednou :lol:. Byla jsem zaskočená a zdrhaly jsme pryč. Slyšela to určitě.
Poslední, co mě spíš zamrzelo, tak bylo v čekárně u doktora. Přišla tam maminka s asi osmi-letým obézním chlapečkem a Esterka to musela nahlas komentovat: " Mamí, ten veliký chlapeček je stlašně tlustej." Říkala to až skoro posměšně. :roll: Tak jsem jí jen řekla, že se to neříká, co jsem jí na to měla říct. Později jsem se jí snažila vysvětlit, že je asi nemocný a ať to neříká, aby nebyl smutný…
Jinak toho bylo hodně, ale pravidelně mě dostává, když chce na návštěvách u kohokoliv něco jíst, nutně něco od nich. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí