Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:Emmaa píše:valkil píše:
Určitě se Ti má odpověď líbit nebude, ale kdo hledá problémy, ten si je najde. A přesně tak, mi z toho vycházíš Ty.
Po všech těch chybách, které jsi provedla se mi chce skoro napsat, že si to trápení zasloužíš.
Tak doufej, že ostatní příspěvky budou shovívavější a všichni Tě nakonec poplácají po zádech, jak si dobrá.
Pro mě ne…
(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)Asi něco nechápu, ale proč se chováš jak se chováš?
Jestli Tebe vytáčej ženský jako je zakladatelka, tak mě vytáčej Ty, co nemají zbla slušného vychování!!!
Uniklo mi něco?Když neumíš poradit něco smysluplného, tak si raději zabal ruce do ručníku a klávesnici dej do šuplíku
Co napsala zakladatelka tak nepřijatelného?![]()
![]()
Tak to je správě
![]()
valkil píše:
Určitě se Ti má odpověď líbit nebude, ale kdo hledá problémy, ten si je najde. A přesně tak, mi z toho vycházíš Ty.
Po všech těch chybách, které jsi provedla se mi chce skoro napsat, že si to trápení zasloužíš.
Tak doufej, že ostatní příspěvky budou shovívavější a všichni Tě nakonec poplácají po zádech, jak si dobrá.
Pro mě ne…
(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)
No to si snad delas srandu??!!!!
To je vrchol!!
![]()
Jinak mila krosko tady neni ani rady, ani pomoci…udelej co citis, co povazujes pro sebe a rodinu nejlepsi, ve vztazich neexistuje zadne „spravne“ ani „spatne“ chovani, kazdy vztah je o necem jinem a potrebuje i jine koreni. Drzim palecky, at to brzy prejdete a at se nad tim prestanes trapit, nevera je hnusna vec, zakali rozum i city.
valkil píše:Čtu správně
Já myslím, že takových napůl odpovědí se jí všude dostane habaděj, typu: tos neměla, neboj, to bude OK, věř mu.
Málokdo napíše: „krávo blbá máš co si zasloužíš…“
No a od toho jsem tu jáTřeba se pak zakladatelka nad sebou zamyslí, a vše přehodnotí. Pokud ne, platí za A)Vždyť to je učebnicovej příklad! A já občas ráda zaprovokuju.
Kde to jsme?
![]()
valkil píše:Staninka30 píše:Opravdu chceš vědět, jak bych to řešila???
Krosko-Taky bych to nechala chvílu a opustila od toho pátrání.
A pak bych zase uhodila ale až tak za nějakej čas.
Držím ti palečky aby se to nějak vyřešilo.
Někteří chlapy jsou svím zpusobem sobyci ale když je to táhne jinam jen at si jdou za svím štěstím moc jim nevěřím.
Valkil-Jen fakt nechápu jakým zpusobem jsi to napsal je to ošklivé ona přišla pro radua né aby jí někdo zhazoval a co by jsi dělal na jejím místě jak bys to objasnil své ženě nebo muži ze kterým máš dítě.
Ale je to tvoje slovo to ti nikdo nebere.
A dík za radu.
To, že mi vlezl do mobilu???
Radikálně!
Zastřelení za úsvitu, tipuju
!
valkil píše:Říct na rovinu názor je v pořádku, ale nesmí jaksi „zůstat u ledu“ ekvivalent slušného chování, víme?Staninka30 píše:Anonymní píše:Tak to je správěEmmaa píše:valkil píše:
Pro mě ne…
(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)Asi něco nechápu, ale proč se chováš jak se chováš?
Jestli Tebe vytáčej ženský jako je zakladatelka, tak mě vytáčej Ty, co nemají zbla slušného vychování!!!
Uniklo mi něco?Když neumíš poradit něco smysluplného, tak si raději zabal ruce do ručníku a klávesnici dej do šuplíku
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže říct na rovinu svůj názor je podle některých neslušné chování???
No to jsou věci
valkil píše:Staninka30 píše:Opravdu chceš vědět, jak bych to řešila???
Krosko-Taky bych to nechala chvílu a opustila od toho pátrání.
A pak bych zase uhodila ale až tak za nějakej čas.
Držím ti palečky aby se to nějak vyřešilo.
Někteří chlapy jsou svím zpusobem sobyci ale když je to táhne jinam jen at si jdou za svím štěstím moc jim nevěřím.
Valkil-Jen fakt nechápu jakým zpusobem jsi to napsal je to ošklivé ona přišla pro radua né aby jí někdo zhazoval a co by jsi dělal na jejím místě jak bys to objasnil své ženě nebo muži ze kterým máš dítě.
Ale je to tvoje slovo to ti nikdo nebere.
A dík za radu.
To, že mi vlezl do mobilu???
Radikálně!
Já třeba nemám ráda když se mně někdo dívá do mobilu,a hlavně chlap.
Ale tohle chování bylo neobstojné.
Takové sem nepatří.
Mělo by se pomáhat druhým a né ubližovat přeci.
Každého je názor to nikomu neberu ale aby někoho takhle ale jak je to napsané je děsné
.
Klidně to dělej dál ale vše ti napsla a to si myslím má velkej vliv na to aby jsi to zpozorovala že nechce aby jim někdo ničil rodinu.
Emmaa píše:valkil píše:
Pro mě ne…
Co napsala zakladatelka tak nepřijatelného?
Přesně to bych napsala Valkil JÁ…
![]()
valkil píše:vodaziva píše:valkil píše:
Pro mě ne…
(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)No to si snad delas srandu??!!!!
Jinak mila krosko tady neni ani rady, ani pomoci…udelej co citis, co povazujes pro sebe a rodinu nejlepsi, ve vztazich neexistuje zadne „spravne“ ani „spatne“ chovani, kazdy vztah je o necem jinem a potrebuje i jine koreni. Drzim palecky, at to brzy prejdete a at se nad tim prestanes trapit, nevera je hnusna vec, zakali rozum i city.![]()
![]()
![]()
To je vrchol!!
![]()
![]()
Jásně každý kdo má jiná názor jako Ty, tak je na vrcholu..
Ochvlastně díky
Ale i tohle je bomba napsané to se mně líbí.
každej je tu sám za sebe.
Je to upřímné. ![]()
Prostě se vždycky musí najít nějaká chytrá viď Valkil
…
Zakladatelko přeji ti ať to brzy vyřešíš, já osobně bych si na to posvítila, každá má svoji taktiku, věřím že na něco příjdeš a pokud budeš chtít klidně si o tom můžem popovídat..můžeš mi napsat SZ tak bud silná ![]()
valkil píše:Alice19761 píše:valkil píše:Říct na rovinu názor je v pořádku, ale nesmí jaksi „zůstat u ledu“ ekvivalent slušného chování, víme?
Určitě se Ti má odpověď líbit nebude…(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)
Ekvivalent slušného chování máme asi každá jinde, co člověk to názor. Ale viz moje citace výše, na začátku jsem avizovala, že názor bude odlišný a v závěru v podstatě to samé.
A líbí se mi, jak se mi začala zvedat návštěvnost mého profilu. Možná tam hodím nějakou fotku, ať víte s jakým cynikem máte co do činění
Tak jsem čekala, že se nezalíbím všem, ale proto sem opravdu nechodím.
Cynik????? KRYSA bych řekla to se hodí víc ![]()
Alice19761 píše:valkil píše:Říct na rovinu názor je v pořádku, ale nesmí jaksi „zůstat u ledu“ ekvivalent slušného chování, víme?Staninka30 píše:Anonymní píše:Tak to je správěEmmaa píše:valkil píše:
Pro mě ne…
![]()
![]()
![]()
![]()
No to jsou věci
jo jo to jsou přesně moje slova!!!! nelíbí se mi též valkil chování! zakladatelka se pouze slušně optala.. a svěřila se… a ona hned takhle.. přišlo mi to též sprosté! ![]()
Morenita píše:valkil píše:Cynik????? KRYSA bych řekla to se hodí vícAlice19761 píše:valkil píše:Říct na rovinu názor je v pořádku, ale nesmí jaksi „zůstat u ledu“ ekvivalent slušného chování, víme?
Určitě se Ti má odpověď líbit nebude…(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)
Ekvivalent slušného chování máme asi každá jinde, co člověk to názor. Ale viz moje citace výše, na začátku jsem avizovala, že názor bude odlišný a v závěru v podstatě to samé.
A líbí se mi, jak se mi začala zvedat návštěvnost mého profilu. Možná tam hodím nějakou fotku, ať víte s jakým cynikem máte co do činění
Tak jsem čekala, že se nezalíbím všem, ale proto sem opravdu nechodím.
Presne
![]()
pokud mate dobry vztah,a mas ho rada, radim, nech to plavat. jen se budes trapit. dukaz vernosti neexistuje!
mne jeho vysvetleni prijde celkem uveritelne, patrani zastav, uz vubec „sokyni“ nevyhledavej,prosim te. drzim palce at se prestanes trapit!
Anonymní píše:Alice19761 píše:jo jo to jsou přesně moje slova!!!! nelíbí se mi též valkil chování! zakladatelka se pouze slušně optala.. a svěřila se… a ona hned takhle.. přišlo mi to též sprosté!valkil píše:Říct na rovinu názor je v pořádku, ale nesmí jaksi „zůstat u ledu“ ekvivalent slušného chování, víme?Staninka30 píše:Anonymní píše:Tak to je správěEmmaa píše:valkil píše:
Pro mě ne…
![]()
![]()
![]()
![]()
No to jsou věci
Podle mého názoru je to velice sprosté a taky pro zakaladatelku urážlivé.
Jen se optala není to zlé co v tom psala.
Ale pokaždé se jeden odvážlivec najde kterej napíše bude otravovat život svojema vymyslama a bude od všeho odrazovat není to hezké uvážení chtěla poradit a my se snažily co mohly. ![]()
valkil píše:
Krysa? No ženský to je nuda
Rozšiřte si slovník!
A navíc. Každá jsme přeci nejchytřejší a máme patent na rozum, výchovu dětí, patent na vztahy.sakra, jak bych si ještě rejpla
Jé tak si rejpni
![]()