Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky,doufám, že snad najdu nějakou odpověd co dělat, mé trápení souvisí s manželem, asi tak před 4měsíci jsem náhodou objevila v jeho mobilu sms typu,,v pátek jsi byl úžasný„a,,Zlatíčko udělal by sis na mě čas..“. Byla jsem jak opařená,jelikož byl manžel doma, tak jsem to na něj vybalila,řekl mi že se jedná o nějakou holku, která se v dětství o něj zajímala a prý už loni na vesnické slavnosti, kde můj chlap obsluhoval se potkali, že prý na něj vybafla, že ho miluje..Pak se viděli prý nahodně asi dvakrát,vždy prý ona oslaovila jeho a on byl pod vlivem tak s ní údajně jen mluvil o blbostech, že prý to nic neznamená a že ji ani pořádné nezná a njspíš mu prý chce zničit život.. Nic s ní neměl,to mi tvrdil,ale pořád mu psala, změnil si tel číslo a ona ho za chvilku měla..a mě to pořád vrtá hlavou, proč tak najednou se ukáže a hned ho chce když ví že je ženatý a má 2roční holčičku.Nedá mi to spát, od té doby jsem ho častovala nejrůznějšíma otázkama a dělala scény, proč mi o ní neřekl a skrýval její číslo, když s ní nic neměl? řekl mi že to jen aby mě zbtečně netrápil. Je fakt že jsem trošku žárlivka, ale tak normálně, mám ho ráda a nevím jak se zbavit představy že s ní něco měl..pořád mám pocit, že ji musím vystopovat. Ale prý už mu nepíše, napsal ji že má doma peklo kvůli ní a ona ještě písla a najednou nic. nejsem si jistá jestli mu to mám věřit.Pořád mi opakuje jak mě a malou miluje a že si od nikoho nenechá kazit hezký vztah..Myslíte že to mám hodit za hlavu? Upřímě řečeno, dala jsem mu najevo že nevěru netoleruji a mě připadne, že on by to isnesl. já nevím jsem zmatená.Manžel rád často chodí na pivko a ona se tam čas od času objeví a já se bojím, že ho zase bude okouzlovat.. Bojím se, že když na to přestanu myslet, že se zase něco takového stane a já to nezvládnu.Mám tu sokyni vyhledat? Můžu mu opravdu věřit, že o nic nešlo? Možná jsou to stupidní otázky, ale mě se honí hlavou každou chvíli a s manžou už to nemůžu řešit,neboť mi řekl že už nikdy mi nebude lhát a vždy vybalí pravdu. Je hodnej, každý to o něm říká,ale možná až příliš na všechny..Mám to ještě řešit? ![]()
Ahojky, pokud je tak hodnej, tak možná je i měkkej natvrdo říct, ať neotravuje.
kroska píše: …asi tak před 4měsíci jsem náhodou objevila v jeho mobilu sms typu,,v pátek jsi byl úžasný„a,,Zlatíčko udělal by sis na mě čas..“…
Náhodou jsi objevila SMS
Promiň, ale na takové náhody nevěřím …
Jinak souhlasím s příspěvkem od VALKIL
kroska - jsi fakt nešťastná, ale kdyby manžel chtěl zničit vztah, tak nebude čekat na tu jednu, ne?
Pochybnosti bohužel budeš mít pořád, ale snad se zmírní, když Ti manžel dokazuje, že je spokojený v manželství a nechce ho ničit.
Pokud jo, nenaděláš nic.
valkil -
, takhle tvrdě bych to nepsala ani nejlepší kamarádce, natož nešťastné paní … ![]()
Neřeš to, nepátrej a hlavně nešahej na jeho mobil !!! - já to jednou taky udělala a dodneška toho lituju. Bylo to z prostý žárlivosti, když se rozešel s bejvalkou, ale pořád s ní byl v kontaktu (bála jsem se, aby se k sobě zas nechtěli vrátit). Dopadlo to tak, že jsme se pohádali. Říkal, že tím svým chováním dávám najevo, že mu nevěřim. Za průzkum jeho telefonu přestal důvěřovat on mě. Dost dlouho trvalo, než jsme to srovnali. Dneska si říkám, že když ho s jinou nenačapu na vlastní oči - musím věřit
Tvůj říká, že s ní nic nemá, tak mu taky věř. Jestli se jinak chová normálně a nezaznamenala jsi u něj nějakou změnu, tak to nech plavat. Je fakt, že jiný důkaz nemáš a tu smsku mohl poslat kdokoli, některý odmítnutý ženský dokážou hrozný věci. Tak se netrap.
nechápu, proč se do zakladatelky pouštíte???? Chtěla radu, je nešťastná…omlouvám se, co napíšu, ale já bych mu nevěřila…chlapi jsou děsný mrchy a umí si dokonale vymýšlet…já být na Tvém místě, tak trochu pátrám…
valkil - mě ten Tvůj příspěvek fakt dostal
, nepřišlo že zrovna kroska potřebuje tak tvrdé vysvětlení …
já nevím, ale já bych se asi nad ním rozbrečela ![]()
není to až moc?
nechala bych to chvíli spát.. nezmiňovala se.. byla potichu… manželovi neříkala nic.. a byla tak nějak lehce ve střehu… kdyby s ní něco opravdu měl.. asi by měl mobil neustále u sebe.. nechtěl ho nechat někde ležet.. je těžké věřit.. ale budeš to muset zkusit.. a uvidíš.. asi se víc dělat nedá..
když budeš na něj neustále útočit asi ho to přestane bavit a bude otrávený! a uškodí to vztahu víc.. ![]()
No děkuji za názor, upřímě nepsala bych tu kdybych se tím netrápila, prostě nejsem takovej ten tvrďák jako třeba ty valkil,mám ráda čistý stůl a taky řeším věci na rovinu. Občas mě to pohltí, prostě jsem si nevěděla raDY, JAK MOC TO MÁM BRÁT VÁŽNĚ, jestli je na místě mé chování k manželovi, ikdyž vím, že jsem některé věci dělat neměla, ale co jiného, když jsem měla pochyby a on nic neřekl, že ho otravuje ženská, proč. V něčem máš možná pravdu, nejsem hrdá na to že jsem mu vlezla do mobilu, ale jinak bych žila v naivitě, že je vše ok, ikdyž se občas choval divně, nemuselo to být kvůli ní, ale jak to mám vědět, teď vím že si mám dávat pozor a jo dobře mi tak. Chci mu věřit, nic jiného mi nezbude, ale měl ji hned poslat k šípku a mi o tom říct..Holky díky za názory, já jen prostě nemůžu žít v nejistotě a věrnost je pro mě důležitá. Je fakt že manžu naštvalo to, že mu nevěřím,že je v tom nevinně, ale mi to jinak nešlo, mozek to nebral.Navíc mě štvalo, že jsem ji psala ať nám dá pokoj a ona stejně psala a taky že jsme si šli sednout a on jí hned psal, aby si nás nevšímala, údajně,tak to vidím pořád vše černě,buď to bylo proto abych neztropila scénu ikdyž to tak být nemusí. Každopádně bych chtěla mít klid, jen mám ráda svou rodinua nechci aby mi ji bortila nějaká mrcha.. Co mám proto udělat aby neměla šanci?
Krosko-Taky bych to nechala chvílu a opustila od toho pátrání.
A pak bych zase uhodila ale až tak za nějakej čas.
Držím ti palečky aby se to nějak vyřešilo.
Někteří chlapy jsou svím zpusobem sobyci ale když je to táhne jinam jen at si jdou za svím štěstím moc jim nevěřím.
Valkil-Jen fakt nechápu jakým zpusobem jsi to napsal je to ošklivé ona přišla pro radu
a né aby jí někdo zhazoval a co by jsi dělal na jejím místě jak bys to objasnil své ženě nebo muži ze kterým máš dítě.
Ale je to tvoje slovo to ti nikdo nebere.
A dík za radu. ![]()
valkil píše:
Určitě se Ti má odpověď líbit nebude, ale kdo hledá problémy, ten si je najde. A přesně tak, mi z toho vycházíš Ty.
Po všech těch chybách, které jsi provedla se mi chce skoro napsat, že si to trápení zasloužíš.
Tak doufej, že ostatní příspěvky budou shovívavější a všichni Tě nakonec poplácají po zádech, jak si dobrá.
Pro mě ne…
(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)
S tím nic neuděláš. Kdo chce, stejně to tak bude.
Spíš pozoruj, jak se chová než to co říká, občas jsou to fakt lidoví vypravěči.
kroska píše: … když jsem měla pochyby a on nic neřekl, že ho otravuje ženská, proč. … ale měl ji hned poslat k šípku a mi o tom říct. … Je fakt že manžu naštvalo to, že mu nevěřím,že je v tom nevinně, ale mi to jinak nešlo, mozek to nebral…Každopádně bych chtěla mít klid, jen mám ráda svou rodinua nechci aby mi ji bortila nějaká mrcha.. Co mám proto udělat aby neměla šanci?
1/ jak může tvůj manžel vědět, že máš pochyby a má ti něco říct?
2/ píšeš, že jsi trošku žárlivka, tak možná proto ti manžel radši nic neřekne? aby doma neměl zbytečnou scénu?
3/ vyčítáním si rodinu/manžela neudržíš, to spíš prchne k nějaké, která mu nebude nic vyčítat
souhlasím s Valkil a pro příště radím, až budeš mít pochybnost, tak se manželovi svěřit. Ne stylem: podvádíš mě? ale: já se cítím tak a tak, protože mám pocit, že tvé chování je takové a makové
valkil píše:
Určitě se Ti má odpověď líbit nebude, ale kdo hledá problémy, ten si je najde. A přesně tak, mi z toho vycházíš Ty.
Po všech těch chybách, které jsi provedla se mi chce skoro napsat, že si to trápení zasloužíš.
Tak doufej, že ostatní příspěvky budou shovívavější a všichni Tě nakonec poplácají po zádech, jak si dobrá.
Pro mě ne…
(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)
Asi něco nechápu, ale proč se chováš jak se chováš?
Uniklo mi něco?Když neumíš poradit něco smysluplného, tak si raději zabal ruce do ručníku a klávesnici dej do šuplíku
Co napsala zakladatelka tak nepřijatelného? ![]()
Jestli Tebe vytáčej ženský jako je zakladatelka, tak mě vytáčej Ty, co nemají zbla slušného vychování!!!
Emmaa píše:valkil píše:
Pro mě ne…
(Sorry za ten tón, ale takový ženský mě neuvěřitelně vytáčej)Asi něco nechápu, ale proč se chováš jak se chováš?
Jestli Tebe vytáčej ženský jako je zakladatelka, tak mě vytáčej Ty, co nemají zbla slušného vychování!!!
Uniklo mi něco?Když neumíš poradit něco smysluplného, tak si raději zabal ruce do ručníku a klávesnici dej do šuplíku
Co napsala zakladatelka tak nepřijatelného?