Trápeni pro miminko

Anonymní
28.4.14 21:20

trápeni pro miminko

Jdu se jen tak vypovídat, omlouvam se za chybi.Tak strašně jsem si přála aby to vyšlo ;-(.Přítel nechce miminko on už ma z prvniho manželství pubertacku ja 7 letak, přesně v dobe ovu to ve mě omylem nechal moc jsem si přála ho mit zpět v 13tt jsem o nej přišla, toho andilka jsem ve snu viděla i kdybi me přítel nechal tolik jsem doufala. Dnes mam tyden do ms a klasika špineni, tak jsem mu napsala jen tak chtěla bych už miminko a napsal :nevymislej blbosti!!..to dost zabolelo až jsem se rozbrečela je mi tak smutno chapu že jine čekají i na první ale nemohu tu touhu potlačit, musim dodat že o tom nemluvim s přítelem achjo..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
28.4.14 21:23

Hoď s ním vážnou řeč, jestli opravdu to miminko ani do budoucna nechce. Pak se podle toho zařiď. Aby jsi neztrácela roky s někým, kdo opravdu už další dítě chtít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
28.4.14 21:26

Asi tak, na dítě jsou potřeba oba rodiče, pokud tvůj partner žádné dítě nechce, tak by nejspíš nebylo od věci si najít partnera, se kterým budeš mít stejné životní cíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.4.14 21:30
@Kakika píše:
Hoď s ním vážnou řeč, jestli opravdu to miminko ani do budoucna nechce. Pak se podle toho zařiď. Aby jsi neztrácela roky s někým, kdo opravdu už další dítě chtít nebude.

asi tak nějak. já měla dost silný mateřský pudy už ve 20, tak jsem vybírala partnera zejména podle toho, jestli chce dítě, pokud možno hned..se současným téma dítě bylo na pořadu dne na prvním, snad ani rande se to nazvat nedá, a za 3 týdny bylo zaděláno..pokud dítě opravdu nechce, zařídila bych se podle toho, jinak se budeš akorát trápit, kor po tom, co tě potkalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
28.4.14 21:34

Resite otazku rodicovstvi pres sms? Hledala bych problem jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 21:35

Přítel ho chtěl a planoval, ale ted mě má jistou tak nechce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.14 21:35

• Citovat
  • Upravit
11184
28.4.14 21:42

Špinění týden před MS může značit taky uhnizdování vajíčka. no a pokud chlap nechce mimi tak se zařid jinak, nebo se budeš jen trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
28.4.14 21:44

Též bych si s ním promluvila ale z očí do očí páč po sms řešit důležitý věci mi příjde ubohý a celkem srabácký :nevim:. A pokuď s ním nebude domluva tak máš 2 možnosti : buď se smíříš s tím že miminko nebude a zůstat s přítelem a nebo se nesmíříš, miminko budeš chtít furt tak pak se budeš muset poohlídnout jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.14 21:45
@Anonymní píše:

Jak tě má jistou? To tě uvázal do sklepa? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 21:53

@klarushka mluvit? Řekl by at neřeším blbosti

• Citovat
  • Upravit
3931
28.4.14 22:03
@Anonymní píše:
@klarushka mluvit? Řekl by at neřeším blbosti

No tak pokuď máš potřebu být s chlapem s kterým nemůžeš řešit co tě tíží a trápí pak asi nebudeš mít žádnou sebeúctu což je dosti smutný ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.4.14 22:24
@Anonymní píše:

Pokud je váš vztah na tom takhle, je dobře, když dítě mít nebudete. Tvoje touha je čistě sobecká potřeba, ale dítě potřebuje funkční rodinu, mámu a tátu, kteří se milují. Můžeš to dítěti nabídnout? Můžeš dát dítěti harmonický domov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 22:27

Že bych byla sobecka že toužím po dítěti? Aha..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.14 22:28

@hanka.br. Nikde jsem nepsala že nemiluje jen že nechce dítě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová