Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mončís No tak pokud trvám na tom mít dítě i přes to, že partner nechce, vztah je na úrovni, jakou popisuje zakladatelka, pak je to jen sobecká potřeba, která se neohlíží na to, do jakého prostředí přivedu své dítě. Nesobecké by bylo si nejdříve srovnat vztah natolik, aby dítě chtěli oba partneři, a aby přišlo do harmonického prostředí.
@hanka.br. Tak já jsem spíš pochopila, že se o tom ještě moc nebavili. A pokud nedělá žádné kroky, k tomu aby otěhotněla bez jeho vědomí tak je to v pohodě. Sobecká není. On je sobecký! Má dítě, a už nové nechce i když zakladatelka je bezdětná.
@Anonymní píše:
Jdu se jen tak vypovídat, omlouvam se za chybi.Tak strašně jsem si přála aby to vyšlo ;-(.Přítel nechce miminko on už ma z prvniho manželství pubertacku ja 7 letak, přesně v dobe ovu to ve mě omylem nechal moc jsem si přála ho mit zpět v 13tt jsem o nej přišla, toho andilka jsem ve snu viděla i kdybi me přítel nechal tolik jsem doufala. Dnes mam tyden do ms a klasika špineni, tak jsem mu napsala jen tak chtěla bych už miminko a napsal :nevymislej blbosti!!..to dost zabolelo až jsem se rozbrečela je mi tak smutno chapu že jine čekají i na první ale nemohu tu touhu potlačit, musim dodat že o tom nemluvim s přítelem achjo..
tak se na to vykašli a najdi si někoho, kdo to dítě chtít bude.
Já si myslím, že je lepší, že to nevyšlo. -když na to nemají stejný názor oba-Pak by to mohlo dopadnout všelijak a ty se trápit, že jsi s dětma sama.