Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Že bych byla sobecka že toužím po dítěti? Aha..
A můžeš si říct, že tvoje dítě bude mít harmonický domov? Že ho budou oba rodiče očekávat s láskou? že bude vyrůstat v pohodové rodině? Ano?
@Anonymní píše:
@hanka.br. Nikde jsem nepsala že nemiluje jen že nechce dítě.
A o tom to je!
Ja už jsem asi unavená, protože jsem četla úvod 3× a pořád mi nedává smysl. ![]()
@Anonymní píše:
Přítel ho chtěl a planoval, ale ted mě má jistou tak nechce…
jak jistou? Co je to za blbost. ![]()
Napsat, ze je zakladatelka sobecka, protoze si preje dite i presto, ze jeji partner ne, to snad neni mysleno vazne… ![]()
Brano z tohoto uhlu pohledu, je totez mozno rict o partnerovi - je to sobec, kdyz nechce dalsi dite, prestoze jeho partnerka chce a touzi po nem..
Zakladatelko, podle me, sednout a vazne promluvit. A hlavne sama pro sebe se musis rozhodnout, jestli chces s partnerem zustat, i kdyz zadne dalsi dite uz nebude, nebo jestli je pro tebe dite natolik dulezite, ze jsi ochotna mu hledat jineho otce..
Nekdo by v tomto poslechl rozum, nekdo srdce, nevim jak to mas ty, ale ja posloucham srdce..
@Anonymní píše:
Přítel ho chtěl a planoval, ale ted mě má jistou tak nechce…
jak to že tě má jistou?
![]()
@Klementyna píše:
Napsat, ze je zakladatelka sobecka, protoze si preje dite i presto, ze jeji partner ne, to snad neni mysleno vazne…
Brano z tohoto uhlu pohledu, je totez mozno rict o partnerovi - je to sobec, kdyz nechce dalsi dite, prestoze jeho partnerka chce a touzi po nem..
No, to ona po partnerovi chce, aby přizpůsobil dalších cca 20 let svůj život, výdaje a činnosti dítěti, které nechce. To mi přijde sobečtější, než to, že on nechce dítě (a ona má tu možnost najít si jiného partnera, který by to dítě chtěl) ![]()
@Fjodorka píše:
No, to ona po partnerovi chce, aby přizpůsobil dalších cca 20 let svůj život, výdaje a činnosti dítěti, které nechce. To mi přijde sobečtější, než to, že on nechce dítě (a ona má tu možnost najít si jiného partnera, který by to dítě chtěl)
Ja naprosto chapu, ze by to asi vetsina lidi videla takhle. Ale ja jsem taky sobec a kdyz chci dalsi dite, tak ho proste mit musim a pres to nejede vlak.
(Podle meho manzela je idealni pocet deti dve. Mame tri a zadelavame na ctvrte
Diky, drahy muzi! )
Příspěvek upraven 29.04.14 v 00:12
@Fjodorka píše:
No, to ona po partnerovi chce, aby přizpůsobil dalších cca 20 let svůj život, výdaje a činnosti dítěti, které nechce. To mi přijde sobečtější, než to, že on nechce dítě (a ona má tu možnost najít si jiného partnera, který by to dítě chtěl)
ale tak přítel dítě chtěl a plánoval a najednou nechce..nedivím se že je zakladatelka rozčarovaná a zmatená a že je jí to líto
@Anonymní píše:
@Fjodorka A vy mate deti? Třeba by jste pochopila.
Ano, mám dítě, partner tři. Co mám chápat? Nebo spíš - co podle tebe nechápu?
@jdukolem píše:
ale tak přítel dítě chtěl a plánoval a najednou nechce..nedivím se že je zakladatelka rozčarovaná a zmatená a že je jí to líto
Chápu, že jí je to líto, mně bývalý také sliboval děti a pak si to zase rozmýšlel a sliboval a rozmýšlel - tak jsem si i kvůli tomuhle našla jiného, spolehlivějšího chlapa, který jen nežvanil, ale dítě mi udělal
Můj bývalý nejspíš prostě děti ještě nechtěl, ale ve slabších chvilkách mi tvrdil, že dítě v tu chvíli chce, pak obrátil, jakmile se třeba se mnou pohádal nebo tak něco
Každý jsme holt chtěli něco trochu jiného, tak jsme šli od sebe. My tedy chtěli v konečném důsledku to samé, ale on tak o deset let později, takže jsem na tom byla i lépe, než zakladatelka, ale stejně jsem to nedala a ukončila to.
A oni dva ještě děti nemají, ani nejsou svoji, takže to je přeci jenom o dost jednodušší, než vztah se závazky, musí si jen ujasnit priority - jistota déletrvajícího vztahu, ale bez vlastních dětí, nebo hledání nového muže a mít děti?
@Klementyna píše:
Ja naprosto chapu, ze by to asi vetsina lidi videla takhle. Ale ja jsem taky sobec a kdyz chci dalsi dite, tak ho proste mit musim a pres to nejede vlak.
(Podle meho manzela je idealni pocet deti dve. Mame tri a zadelavame na ctvrte![]()
Diky, drahy muzi! )Příspěvek upraven 29.04.14 v 00:12
Ale tak domluvili jste se na těch dětech oba, ne?
Ukecala si ho na ty děti a on nakonec souhlasil, předpokládám - však to je správné, je tam jeho souhlas. Ale kdyby ti nechtěl za žádnou cenu udělat ani to první, co bys udělala? Propíchala kondomy, nebo si našla muže, se kterým si ty děti spíš uděláš? ![]()
Nemohla bych byt s takovym chlapem. Jak ti muze rict, ze touha po miminku je blbost.
napsat ze je zakladatelka sobecka mi přijde fakt nesmyslny!
Já bych si s nim sedla a vazne promluvila. Držím palce ![]()