Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MYslím si že jen co by si se k němu zase vrátila a trošku se na to zapomělo byl by zase úplně stejnej, jen si myslím že se tedka prostě vyděsil že ho opustíš a jak tu někdo psal asi je to šok pro něj po 8 letech. Být tebou jsem s tím koho miluješ abys byla štastná protože potom bude štstný i ten malej ![]()
Tátu mu nesebereš pokud bude normální bude se s ním chtít přeci vídat.
A pokud by to ani s tím novým neklaplo a ten risk tam je tak co život jde dál. Pořád máš prdolu málýho. Neriskuješ toho zase tolik a vyhrát můžeš hodně. ![]()
@Anonymní píše:
Asi jsem vnitřně taky rozhodnutá pro novou budoucnost. Ale mám z ní i strach. Ale to je asi normální.
Možná jsem jiná, ale strach z budoucnosti jsem nikdy neměla, já se na budoucnost vždycky těšila. Možná, že tě varuje tvoje intuice
Ale chlapa si jde vyzkoušet, a jestli projde zkouškami, tak budeš mít jasno a tvůj strach zmizí. Člověka se nejlíp pozná, když je vystaven zátěži. Jedna moje známá vzala toho svého -měli už domluvenou svatbu- na tůru do hor. No a on v jejích očích neobstál - nezdál se jí dost samostatný, fńukal, a tak si řekla, že by jí nebyl v životě oporou. A po návratu svatbu odřekla. Jde jen o to, abys měla jasno v tom, co od chlapa čekáš. Líbánky jednou skončí, a jak pak to bude dál?
Potřebuješ přinést změnu do svého života. Možná, kdybys tu změnu přinesla do dosavadního vztahu, nemusela by ses bát. Chce to trochu důvtipu, pár nápadů, nějakou práci kolem toho a těšit se na výsledek.
Člověk se nemění na požádání. Myslím, že časem by byl stejný a ještě by ti vyčítal nevěru.
A jak to máte třeba s bydlením, i nějaké jistoty by ti mohly najít cestu???
Poučená: já myslím, že chlapa není nutné honit po horách, protože i některý šmejd to zvládne lehce. Jde o kondici, ne charakter. Já myslím, že není nutné spěchat s novým milencem. Prostě dát si čas ho poznat a plánovat až bude jasné, že si sedíte.
@jenika1 píše:
Poučená: já myslím, že chlapa není nutné honit po horách, protože i některý šmejd to zvládne lehce. Jde o kondici, ne charakter. Já myslím, že není nutné spěchat s novým milencem. Prostě dát si čas ho poznat a plánovat až bude jasné, že si sedíte.
Hory byl nápad té známé, měla k nim vztah a hlavně věděla, jaký ten její má mít vlastnosti. Vyzkoušela si ho a spokojená nebyla. Důležité je, že věděla, co chce. Já jen aby zakladatelka za pár let neměla doma náhodou to samé, co má teď.
Tak jestli můžu taky svůj názor. Píšeš, že je ti 26 a příteli o dva roky více. I když je starší, tak pořád nemusí být na tvé mentální úrovni. Já si nemyslím, že je dobrý nápad hned ho odepsat.(máte dítě)Píšeš že ti byl nevěrný a tys mu to oplatila. To asi taky neni nejlepší řešení. Navíc chlapy jsou nevěrný většinou jen když jsou nespokojený ve vztahu. Takže možná nebude chyba jen na jeho straně.
A to že ti nepomáhal většinou začíná už na počátku. Jestliže si už od začátku nevyžadovala pomoc a u dítěte by se najednou hodila on to prostě nevydí. a jestliže ti slibuje že se změní, já bych to zkusila. Píšeš že si sním osm let, tak co ti udělá třeba na půl roku zkusit jestli to myslí vážně. Podle toho co píšeš tak tvůj milenec je kamarád toho tvého. Vážně chceš jít do nového vztahu s člověkem, který je schopen lhát svému kamarádovi? Co až ho omrzíš a bude lhát tobě? No trošku sem se rozepsala. Každopádně já bejt tebou tak to zkusím tam kam tě táhne srdce a to za otcem vašeho dítěte… A co se týče těch kamarádů. Mě ten můj vždycky říká, že sem jeho nejlepší kamarád skvělej i do postele. A tak by to mělo bejt. Ženský musíme bejt pro ty svoje stvořitele světa nejen ženský, ale i kámoši. Pak neni a nebude důvod, aby kámoši byli přednější…
Všem moc děkuju. Postupem času v tom začínám mít jasno. Dala jsem si čas na rozmýšlení do konce měsíce.