Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Byla bych ráda za jakoukoli zkušenost nejen s tímto sporťákem,ale i s hlubokou korbičkou a autosedačkou.Kočárek vypada dost bytelně,potřebuji aby byl vhodný do terénu,kamenité cesty atd.A také jestli znáte rozměry hl.korby a sportáku v lehu.děkuji za vše ![]()
Opravdu stímto kočárkem nemáte někdo zkušenost
Ted je i nová verze
Traxx Marlin vypadá úžasně,podvozek vypadá suprově,jen potřebuji vaše zkušenosti! ![]()
Ahoj, mne se taky hooodne libi, ale hlavne marlin3, tak doufam, ze nam nekdo napise. Jen bych asi postradala rucni brzdu…
Taky doufám v nějakou odpověd.
U Merlina 4 mě štve ,že nejdou polohovat nožičky
(jinak má supr podvozek a je lehčí než Jaguar) , jak je to u 3 nevím,ale myslím si že polohování nožiček je důležité.
![]()
Ahoj, taky jsem měla Traxx Marlin 3 vyhlídnutý jako alternativní kočárek k rodičům, ale ustoupila jsem od něj kvůli nepolohování nožiček…Z praxe už vím, že alespoň nám by to moc chybělo. Ziza.
Didi odkud vis, ze nema polohovatelne nozicky???? Tady pisou, ze ma!!
Jaguar4 má polohovatelné nožičky,ale já psala,že Marlin4 ne
,ale na těch stránkách co jsi vložila píšou že ma,tak to je zvláštní mě to vyčetla kamarádka z německych stránek myslím www.hauck.de ,tak to by bylo super,tak tedy jediné co u něj nejde je ta jízda obouma směry,nebo? ![]()
no nevim, ty informace jsou nekdy vsude jine, zkus napsat dotaz primo na provozovatele tech stranek, jinak uz nevim:-))