Traxx-Jaguar 4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
564
28.3.06 19:30

Traxx-Jaguar 4

Byla bych ráda za jakoukoli zkušenost nejen s tímto sporťákem,ale i s hlubokou korbičkou a autosedačkou.Kočárek vypada dost bytelně,potřebuji aby byl vhodný do terénu,kamenité cesty atd.A také jestli znáte rozměry hl.korby a sportáku v lehu.děkuji za vše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
564
31.3.06 19:24

Opravdu stímto kočárkem nemáte někdo zkušenost :( Ted je i nová verze
Traxx Marlin vypadá úžasně,podvozek vypadá suprově,jen potřebuji vaše zkušenosti! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
9.4.06 16:23

Traxx-Jaguar 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.4.06 19:43

Ahoj, mne se taky hooodne libi, ale hlavne marlin3, tak doufam, ze nam nekdo napise. Jen bych asi postradala rucni brzdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
23.4.06 21:11

Taky doufám v nějakou odpověd. :roll: U Merlina 4 mě štve ,že nejdou polohovat nožičky :( (jinak má supr podvozek a je lehčí než Jaguar) , jak je to u 3 nevím,ale myslím si že polohování nožiček je důležité. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.4.06 21:24

Ahoj, taky jsem měla Traxx Marlin 3 vyhlídnutý jako alternativní kočárek k rodičům, ale ustoupila jsem od něj kvůli nepolohování nožiček…Z praxe už vím, že alespoň nám by to moc chybělo. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.4.06 15:31

Didi odkud vis, ze nema polohovatelne nozicky???? Tady pisou, ze ma!!

http://mimi-vyskov.com/…S0037CR.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
24.4.06 17:03

Jaguar4 má polohovatelné nožičky,ale já psala,že Marlin4 ne :wink:,ale na těch stránkách co jsi vložila píšou že ma,tak to je zvláštní mě to vyčetla kamarádka z německych stránek myslím www.hauck.de ,tak to by bylo super,tak tedy jediné co u něj nejde je ta jízda obouma směry,nebo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.4.06 21:32

no nevim, ty informace jsou nekdy vsude jine, zkus napsat dotaz primo na provozovatele tech stranek, jinak uz nevim:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí