Trčící palec ze silonek – máte nějaké hacky?

34
14.4.26 23:37

Trčící palec ze silonek – máte nějaké hacky?

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu, protože jsem už zoufalá. Na vejšce se někdy musíme v učebnách zouvat, což samo o sobě nevadí, ale můj problém jsou silonky. Skoro každý den nosím tenoučké (15/20 DEN) silonky, jenže se mi v kuse stává, že se mi na palci udělá díra a ten mi potom trčí ven. Je to hrozný trapas, když se musím před všemi zout.
Myslím si, že je to tím, že mám dost hubenou nohu a v kozačkách se mi ten palec prostě tře o špičku, dokud se neroztrhnou. Máte nějaké ověřené tipy, jak ty silonky ochránit, aby vydržely déle? Nebo co děláte v té chvíli, když se už ta díra udělá a vy se prostě musíte před lidmi zout? Budu vděčná za každou radu, fakt mi to ničí outfity i sebevědomí. Děkujuuu! 🫶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
15.4.26 00:03

Vzala bych si přes punčochy nějaké nízké ponožky nebo si je nosila v tašce, pro případ, že se budeš vyzouvat. Nebo třeba nějaké látkové baleríny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.26 00:14

@AnastazieB Ahoooj, moc děkuju za radu, ale přijde mi, že nosit ponožky přes silonky je trochu nevkusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
15.4.26 00:18

No, já bych si teda především pořádně ostříhala nehty u nohou a důkladně je i zapilovala… :P
No a v případě, že bych si byla vědoma toho, že se mi to tam někde u prstů protrhne, tak bych si vzala raději přezůvky s plnou špičkou, abych se vyhnula trapasu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
15.4.26 00:19

Buď nosit bezbarvý lak na nehty a při každé návštěvě WC zkontrolovat stav palců a kritická místa zalakovat, zvlᚍ když utíká oko. Nebo koupit opravdu kvalitní silonky, které to snesou. (Peru je pak na 30 v sáčku na praní, ať se o nic nechytí.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.26 00:26

@TRG Ahoooj, děkuju, ale mně se většinou stává, že už mi trčí celý palec. Nevím, jestli lak pomůže 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.26 00:28

@Černá Madonna Ahoooj, děkuju za radu, určitě si na to dám větší bacha, plus přezůvky s plnou špičkou úplně nechci, protože se mi to nehodí k outfitu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
15.4.26 00:47
@Lauraa06 píše: Více

No a proč by ne?
Tak si vezmi třeba nějaké hezké balerinky, které tam budeš nosit čistě jen jako přezůvky…
No a nebo nenos silonky, ale kalhoty s tenčími vyššími ponožkami nebo podkolenkami a máš vyřešeno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.26 00:52

@Černá Madonna Aaaaa děkuju, to mě ani nenapadlo, to je super nápad! Děravý silonky sice budu mít pořád, ale aspoň to nikdo neuvidí 🤣 🤫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
15.4.26 00:58

No přesně tak… :D
Já teda nevim, co vy mladí pořád se vším tak naděláte? :nevim: Člověk může být blbej, ale hlavně když si umí dobře poradit, no ne? :P :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.26 01:06

@Černá Madonna No joo, máte pravdu, ale já ty silonky nosím pořád a ty díry už ignoruju, už si na to zvykl i můj přítel 🤣 no jen teď, jak jsem se musela začít přezouvat, jsem to začala řešit a tohle mě vůbec nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
15.4.26 01:31

Noo, časem budou ještě daleko horší věci, než jen ty roztrhaný silonky… :lol:
To mi teda můžeš věřit. :pankac:
Tak už dobrou noc přeji.
:andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
15.4.26 05:22

Zato palec trčící dírou ze zpocené silonky je k outfitu velice vkusný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.4.26 06:12
@Fazulina píše: Více

@Fazulina Ahoj, zaprvé nevím, odkud máš, že mám zpocený silonky – protože nemám. A zadruhé, když jste někde poprvé a trčí vám palec z díry, lidi si pomyslí, že to byla asi nehoda, speciálně k mýmu outfitu, kterej nevypadá levně. Ale když se před stejnýma lidma zouváte opakovaně, tak už si budou myslet něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
15.4.26 06:16

K silonkách ovšem nepatří otevřená obuv, outfit potom vypadá levně v každém případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová