Trčící palec ze silonek – máte nějaké hacky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21706
15.4.26 06:16

Je to možná i stylem chůze a tvarem boty. Myslím, že kotníkové ponožky do bot na silonky nejsou od věci. Navíc aspoň pro zutí nebudeš chodit po místnosti v podstatě na boso. A určitě je to estetičtější než koukající palec z punčochy. A nebo nos ty baleríny na přezutí. Dají se koupit i takové ohebné rolovací, že je pohodlně dáš do tašky/kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9143
15.4.26 06:43

Kupuji silnější silonky. Stojí teda mnohem víc. Ale vydrží opakované nošení, pračku i sušičku. Tyhle nejlevnější v regálu nekupujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
15.4.26 06:46

To je za me fakt trapas a celej outfit zabitej, to bych si urcite radsi vzala takove ty nizke tapky telove nebo klidne i na prezuti nejake gymnasticke piskoty, vse lepsi nez palec. A delaji ti to vsechny znacky? I zesilena spicka? Nosim taky denne a treba Bellinda mi prijdou pevny i po vyprani. Kdysi se radilo strikat lakem na vlasy, ale to asi na prasknuti nepomuze, ale muzes zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9143
15.4.26 06:57

Tyhle kupuji. Stojí skoro 200,–, ale vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
15.4.26 07:06

Ja bych se zaměřila na pedikúru a na kvalitnější silonky…jinak já silonky nosím velice zřídka, a když už tak si koupím právě nějaké levnější s tím že jsou stejně na jedno použití, ale toto se mi nikdy nestalo…jasně občas uteče očko, ale že by vylezl celý palec to fakt nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3555
15.4.26 07:42

To nebude úzkou nohou. Buď špatná pedikúra nebo nekvalitní silonky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
15.4.26 07:48

Existují i hodně vkusné ponožky, nizoučké, krajkové, z transparentního materiálu… Ty ani na silonce nevypadají vůbec zle. Myslím, že je dělá značka Bellinda.

Příspěvek upraven 15.04.26 v 07:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
15.4.26 07:55

Já mám úplně ten stejný problém, ale bude to tím, že mám nohu 45, navíc jsem převážně barefooťačka a silonky na to nejsou dělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
15.4.26 09:05

Může to být taky tvarem nehtu, někdo má nehty otočené víc nahoru a pak se prostě o botu prodře časem všechno, nedá se s tím nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 09:32

A nedělá ti to spíš bota? Mně se takhle rvou i ponožky na jednom palci a zjistila jsem, že asi jak mám jednu nohu o trochu větší, tak mi ten palec při chůzi naráží do boty a tím se to trhá. A fakt nemám na nohou dlouhý nehty nebo nekvalitní fusekle.

Zkus se kouknout do boty, jestli tam nemáš vevnitř ve špičce nějak porušenou/natrženou tu část, kde je palec.

• Citovat
  • Upravit
6105
15.4.26 09:59

Já si kupuji silonky, které mi vydrží hooodně dlouho.
Teď mám aktuálně jedny, co jsem měla na sobě asi 10× a stále jsou jako nové. Dokonce po každém nošení vyprané.

Zkusila bych kvalitnější silonky.

Edit: koukala jsem jaké mám. Astratex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7866
15.4.26 10:12
@Velryba černá píše: Více

to je celkem trefná připomínka. Od někoho, kdo tak úzkostlivě řeší outfit, bych nečekala, že si vezme otevřenou obuv a do ní silonky. Au. Pak už je jakákoli zmínka o ladění outfitu jen parodie sebe sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
15.4.26 10:15

Třeba Unisa teď má kožené děrované balerínky. Vypadají dobře a jsou větrací. Silonky v otevřených botách jsou trochu divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7866
15.4.26 10:15
@Lucie008 píše: Více

je to i o tvaru nohy. Lidem s dominantním ukazováčkem se to obvykle neděje, ale my s dominantním palcem víme svoje. Můžeš ten nehet mít jak chceš, silonky silné stahovací se zesílenou špičkou… a přesto díra na palci po prvním dni :zed:
A jak zaznělo, ty barefooty to taky umocní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
15.4.26 10:31

Promin, silonky na boso jsou pro me osobne absolutni hnus a spolehlive zabijou i kdovijak luxusni outfit…no a s dirou tuplem :lol: A nerikej, ze je nemas zpoceny, noha zabalena do plastu a v bote se proste potit bude, na rozdil od ponozek to ani nic nesaje…a pak tim slapes nekde… Takze ve dny, kdyz se zouvas, nos neco jineho…nebo upust z estetickych pozadavku a vem si prezuvky, nebo aspon na to natahni ty ponozky. V zajmu sebe i ostatnich.

Příspěvek upraven 15.04.26 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová