Trenér a správné chování?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Neřeš to, nic se nestalo. Pokud naběhneš na trenéra kvůli takové blbosti, budeš akorát trapná, si myslím…
dcerka by se měla trochu otrkat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já asi v tomhle věku bych to taky úplně neřešila, zvlášť pokud se běžně chová trenér normálně a spíš to byla jednorázová záležitost. Já když si vzpomenu, jakej magor byl občas náš trenér
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřešila bych to, ale určitě bych si o něm něco pomyslela. Bohužel trenéři jsou taková diagnóza sama za sebe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tys tam nebyla, tak to neřeš. záležitost mezi dcerou a trenérem. a jestli ji rozhodí ve 13 letech taková věta, tak by na sobě měla asi trochu zapracovat a nebýt cíťa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
Tys tam nebyla, tak to neřeš. záležitost mezi dcerou a trenérem. a jestli ji rozhodí ve 13 letech taková věta, tak by na sobě měla asi trochu zapracovat a nebýt cíťa.
Souhlasím, s holkami výše. Ať se tvá dcerka otrká, život není jenom peříčko. A trenéři jsou trošku prostě něčím nenormální, mno
.
Také jsem na střední získala tělocvikáře, který trénoval hokejové mužstvo a to byla taky kapitola sama pro sebe. Často měl na holky i narážky, ale holky to nějak nekomentovaly, a snažily jsme se být otrlí. Takže tvé dcerce radím též, aby byla trošku otrlá a některé věci házela za hlavu, a zbytečně se tím netrápila
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřešit. Vysvětlit dceři, že to byla jen pronesená věta, kterou trenér nic nemyslel, ani o ní nepřemýšlel. Nic důležitého, čím by se měla zabývat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co na tom chceš řešit?
Jeden z důvodů proč je tvoje dcera úzkostná je, že za ní všechno řešíš.
Helikoptérové rodičovstí dětem ve skutečnosti nepomáhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že ten trenér už o tom ani neví. Nemyslel to vážně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vím že vám to asi nebude připadat jako opravdový problém, ale dcera je z toho špatná. Moje třináctiletá dcera byla nedávno na tréninku a házely si prý míčkem (prý takový tvrdší tenisák). Spoluhráčka jí ho hodila na stranu a ona se nestihla pořádně natáhnout a jenom se ho dotkla. Míč pokračoval dál bohužel přímo do břicha trénéra. Když se ho dcera zeptala, jestli,,dobrý„, řekl jí na to,, až ti dám pár facek budu v pohodě“. Jenom jí to řekl, neudělal to. Prý to nebyla velká rána a ani se netvářil, že by ho to bolelo. Dcera je bohužel ten typ, co si bere vše k srdci a je přecitlivělá. Co ji mám řict? Nebo to mám řešit přímo s trenérem?
Díky za rady