Trestání dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
15.11.13 22:14

Tak me kdyz malej zacne rvat nebo si chce neco vydupat tak mu reknu ze mi to nevadi at si rve a reknu mu to klidne dvakrat, vzdycky uplne v klidu i venku nebo v obchode a on se hned uklidni. Kdyz zas breci jakoze hraje na city, ze chce neco co je zakazane nebo nevhodne pro nej tak mu rikam ze taky umim takhle skarede brecet. :) jednou jsem to predvedla a od te doby staci jen rict a je klid. Na zadek dostava obcas, ale spis vyjimecne a to ho ohnu sundam kalhoty a jemnounce varechou dvakrat placnu-pak ho necham, on pak dojde. Jsou mu 4roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.11.13 22:14
@market.s.87 píše:
@Lynette jako nevim, napadlo me to uz kolikrat. nevim jestli jsou takove geny dedicne?? tchyni vlastne pritelovo tata mlatil, ale jako pritel na me nikdy nesahnul a ani nevypada ze by me chtěl mlatit :lol: doma se ani nehádáme, takze nevim. malej mi ji kolikrat i placne, ale ne ze srandy ale jako vazne.

Jestli ti jí plácne tak co děláš? Jak na to reaguješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
15.11.13 22:17

@market.s.87 :lol: materske stesti je, kdyz dite spi, neni nemocne a je KONECNE CHVILI KLIDU bez jekotu, vzteku a place :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.11.13 22:20

@maruskaaa Má kamarádka se musela potýkat s tím, že si její chlapeček chtěl něco vyřvat jednou. Chtěl něco obchodě a začal řvát že to chce a válet se na zemi. Jednou rukou ho zvedla, postavila ho na nohy a řekla mu, že mu chtěla koupit autíčko, ale protože se neumí chovat tak mu ho nekoupí a že jdou domů - celou cestu domů šel před ní( a že to byla štreka)a ona ho něžně kopala do zadku a nepromluvila s ním slovo. Už to nikdy nezkusil.

Pak když byl v pubertě tak jí řekl ať jde do prdele. Vytáhla ho z auta okýnkem ven a zmlátila ho koženým vodítkem na psa tak, že si to chlapec dobře zapamatoval a toto bylo naposledy co se k ní choval neuctivě. Dnes je mu přes třicet a s mámou má hezký vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.11.13 22:20

@Lynette snazim se mu vysvětlit ze tohle se nedela, on se vždy urazi zacne rvat a pak mi rekne ze semnou uz nebude kamarádit. co by jsi dělala na mojim miste? mela bych mu to vrátit? nebo na me jakoby prska, jestli rozumíš, taky mu porad dokola rikam ze tohle se nedela. predevcirem mi řekl ze jsem blba holka 8o to ale dostal přes zadek rukou ale taky nic exra, prijde mi ze pritahnul moresy ze skolky, zlobil vždycky ale tako normalne, ted je to fakt mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.11.13 22:21
@Lynette píše:
Jestli ti jí plácne tak co děláš? Jak na to reaguješ?

U nás zabralo, že jsem ji plácla úplně stejně jako ona mě. U toho jsem jí řekla, jestli ji to bolí, protože mě to bolí úplně stejně. A od té doby je v tomto klid. Je třeba nastavit hranice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.11.13 22:27

A co si myslite o certovi?? nikdy jsem ho nechtěla nicim strasit, na čertovskou chodíme ale když jsem videla ze ma fakt strach tak jsme sli pryc ale letos premyslim ze ho pozvu k nam domu, samozrejmne nechci aby ho bral do ruky nebo ho strkal do pytle jen ho postrasit. ikdyz mozna mu to bude stacit ve skolce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996

@market.s.87 On se tě vůbec nebojí v tom to celé je! Musí se tě prostě trochu bát. Důvod proč jsem se k rodičům takhle nikdy nechovala? Bála jsem se co se bude dít - nechtěla jsem to vědět. V pubertě jsem na tátu mávla rukou ( takové to gesto jako plkej si co chceš), dal mi facku takovou že mi podjely nohy a ležela jsem na zádech. Máma mě zase dokázala zastrašit tím, že na mě zasyčela že jestli okamžitě nepřestanu tak mě stříská a tvářila se přitom jako masovej vrah. Kdybych se jich vůbec nebála tak by to přece nebyli rodiče ale jen dospělí co mají povinnost mě živit a šatit a já se k nim můžu chovat jak já chci a dovolit si k nim můžu naprosto vše.
Rodičů se prostě dítě trochu bát musí jinak to nejsou rodiče. A s oběma rodiči mámskvělý vztah a vždy jsem je měla ráda i když mi dali na zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346

@Lynette tak to ma kamaradka dobre, aspon, ze uz ma tohle obdobi za sebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.11.13 22:30

@Lynette no to mi je jasny, rikam ze me nemá vůbec respekt. pritel mi taky říká porad dokola, ze jsem jak blazen, ze mu všechno dokola vysvetluju, když se vzteka odvadim pozornost na něco jiného atd. ze mu mam jednu plesknout a je to. ještě takova blba otázka, když das malymu nebo maly na zadek to ji stahnes kalhoty?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.11.13 22:31
@market.s.87 píše:
A co si myslite o certovi?? nikdy jsem ho nechtěla nicim strasit, na čertovskou chodíme ale když jsem videla ze ma fakt strach tak jsme sli pryc ale letos premyslim ze ho pozvu k nam domu, samozrejmne nechci aby ho bral do ruky nebo ho strkal do pytle jen ho postrasit. ikdyz mozna mu to bude stacit ve skolce

Tak čert u nás teď funguje úplně stoprocentně. Také ji nechci strašit, ale když je to kolikrát už moc, tak řeknu, že to všechno pozoruje a podle toho se pak zařídí, jestli přijde. Už jsme o tom mluvili i s manželem, loni jsme ho nechali před dveřmi, ale letos se k nám už podívá - jen vleze do dveří a zase odejde. Nechci jí zase způsobit nějaké trauma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.11.13 22:31

@Lynette vis co, nas mama i tata docela mlatili a celkove dost blbe trestali ale vztah mam s tatou nadhernej, s mamou uz trochu horsi ale bavime se, chtěla jsem byt jina nez oni, ale asi jsem to prehnala az moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.11.13 22:33

@lennca kolik je male? takhle jsem si to rikala i ja, ze ho nechci nak extra flustrovat ale vystrasit jo :mrgreen: ja když mu reknu ze cert to vidi, tak mi zase rekne to jeho "no a " :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.11.13 22:35
@market.s.87 píše:
@lennca kolik je male? takhle jsem si to rikala i ja, ze ho nechci nak extra flustrovat ale vystrasit jo :mrgreen: ja když mu reknu ze cert to vidi, tak mi zase rekne to jeho "no a " :roll:

V polovině prosince jí budou tři. A podle mě to bude mít efekt i dlouho potom :D Jen počkej, až ho uvidí, to nebude „no a“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.11.13 22:40

@lennca no asi to udelame, ikdyz jsem zvedava jak dlouho to bude mit ten efekt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí