Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Každý může podat trestní oznámení. To je právo každého občana.
Nicméně, být manželem, tak bych si spíš promluvil s kamarády, proč to říkají, kde na to přišli apod.. A dusit to v sobě několik měsíců, to taky znamená, že spolu neumíte komunikovat.
Jako ze by policajti litali po malomeste a vyslychali stamgasty z hospody Na ruzku?
To se obavam, ze neklapne. Navic plati stara znama pravda, ze cim vic se v houne slape, tim vic smrdi. Byli byste vsem pro smich.
Nejlepe udelate, kdyz budete zit dal spokojene a bez ohledu na drby, byt chapu, ze je to neprijemne a stve vas to.
Jenom tedy nevím, jak bude policie toho neznámého pachatele hledat? Budou chodit po vaší vsi a ptát se chlapů, neřekl jste před rokem a půl v opilosti v hospodě, že Franta má parohy?
Tak tím určitě své postavení mezi těmi lidmi vylepsite? Pak budou mít z muže srandu nejen muži.
Naučte se spolu komunikovat a mít k sobě důvěru. Buď si věříte nebo to rozpusťte.
TO vám důvěru do vztahu nevrátí.
Jak manžel reaguje na ty pomluvy od chlapů? Jak reagoval na tvoje vysvětlení, že jsi mu nikdy nevěrná nebyla? Je to zvláštní, že věří víc kámošům od piva než vlastní manželce, se kterou je 20 let spokojený. Něco se doma změnilo?
@mado píše:
Jenom tedy nevím, jak bude policie toho neznámého pachatele hledat? Budou chodit po vaší vsi a ptát se chlapů, neřekl jste před rokem a půl v opilosti v hospodě, že Franta má parohy?
Tak tím určitě své postavení mezi těmi lidmi vylepsite? Pak budou mít z muže srandu nejen muži.
Naučte se spolu komunikovat a mít k sobě důvěru. Buď si věříte nebo to rozpusťte.
Bohužel zlé a nepravdivé pomluvy už dokázaly zničit nejedno manželství nebo přátelství.
Super, takže si o mě může každý říkat co chce a není obrany ![]()
Jak by bylo vám, kdyby si celá firma a město říkalo jaká jsem kur. a ![]()
Manžel mi věří, doufám, ale tohle dokáže člověka naprosto rozleptat, vnitřně.
I on se musí cítit jako naprostý…
@unuděná píše:
TO vám důvěru do vztahu nevrátí.
Jak manžel reaguje na ty pomluvy od chlapů? Jak reagoval na tvoje vysvětlení, že jsi mu nikdy nevěrná nebyla? Je to zvláštní, že věří víc kámošům od piva než vlastní manželce, se kterou je 20 let spokojený. Něco se doma změnilo?
Nezměnilo, a doufám že mi věří. Kdyby ne, ukončil by vztah sám, je hodně hrdý, ostatně jako i já.
@Anonymní píše:
Super, takže si o mě může každý říkat co chce a není obrany
Jak by bylo vám, kdyby si celá firma a město říkalo jaká jsem kur. a
Jenze on by se mel manzel jasne a razne vymezit, ze timto stylem o jeho manzelce nikdo mluvit nebude a pomlouvace z okruhu znamych eliminovat. Ono je to bavit prestane.
@Anonymní píše:
a jak na to manžel reaguje, když mu to v tý hospodě kamarádi říkaj?
@Anonymní píše:
jistě že je, dojdi na PČR a označ toho, kdo to o tobě říká
jak celá firma a město? slyšela jsi někoho? opět, jdi na pčr a ukaž na něj. Obrana je, jde o to, jestli to chcete nebo nechcete řešit, hádám, že manžel na chlapy z hospody ukázat nechce, že?
@ontarova.stara píše:
Jenze on by se mel manzel jasne a razne vymezit, ze timto stylem o jeho manzelce nikdo mluvit nebude a pomlouvace z okruhu znamych eliminovat. Ono je to bavit prestane.
To upřímně nevím, jak reagoval. On je mezi námi i dost velký věkový rozdíl, to tomu určitě nepřidá.
@Anonymní píše:
Na to je jediná obrana. Důrazné stopnutí pomluv vycházející od tvého manžela. Když ty budeš běhat po vsi a honit pomlouvače, akorát jim naliješ vodu na mlýn.
@Anonymní píše:
To upřímně nevím, jak reagoval. On je mezi námi i dost velký věkový rozdíl, to tomu určitě nepřidá.
tak to asi zjisti jako první. Pokud se za tebe nepostaví manžel, je jakákoli obrana zbytečná…
@Anonymní píše:
No ale pokud by to manžel rázně utnul už v zárodku, že takhle se o jeho ženě mluvit nebude, tak by byl klid. Když to nechal plynout, tak se to rozběhlo po okolí, neboj, za chvíli se stane něco jiného a ves bude žít něčím dalším.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, kde začít?

S manželem jsme přes dvacet let, máme dvě děti školou povinné, krásný nový dům, drahé auto, bezva práci… Tím se vážně nechci chlubit, jen dokreslit situaci
Zhruba před rokem začal být manžel odtažitý, náladový, nemluvil. Po delším nátlaku mi přiznal, že mu chlapi v hospodě řekli, že přes parohy neprojde dveřma. Několik měsíců to v sobě dusil, než mi to řekl.
Samozřejmě to je nesmysl, nikdy jsem mu nevěrná nebyla. Dlouho jsme o tom mluvili, žádný důkaz pochopitelně nemá, vypadalo to v pořádku.
Bohužel se situace opakuje, již po několikáté. Jsme malé město, necelých 15000 obyvatel, manžel je tu hodně známý.
Hodně nám to manželství narušuje, snažíme se to oba ustát, ale nevím…
Proto se ptám, je možné se nějak bránit? Dát žalobu na neznámého pachatele?
Dík všem co dočetli (y)