Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Keyllah píše: Více
Jo a teda fakt nechapu tvoji snahu rypat a prekrucovat za kazdou cenu. Ja jsem psala o zahranicnich dovolenych a ty pises o dulezitosti poznavani nasi kultury a zeme? To nekdo popiral a tvrdil, ze svym detem odepru?
Ty si zjevne ctes mezi radky neco, co chces aby tam bylo, ale fakt neni. Nemam jen mindset, ze detem se ma cpat horem dolem, jak kolem sebe casto vidim a vidim i to, co to dela v dlouhodobem horizontu.
@Keyllah
Reknu to jinak. Nepujdu na potrat jen kvuli tomu, ze se nam v dusledku tretiho ditete snizi standard tak, ze nebudeme jezdit pravidelne na dovolenou k mori. Kazdy to mame jinak, pro me to fatalni neni, umime se radovat i z obycejnych veci. A nevim, proc mas zapotrebi manipulativni dotazy, zdali nepovazuji spolecny cas za dulezity. Psala jsi, ze se detem naplno venujes, akorat ze naplno se diteti venovat znamena pro kazdeho neco jineho a proto muj dotaz. Stoprocentne naplno se muzes venovat vzdy jen jedinackovi, jinak vzdy musis cas delit a jeden je v ten okamzik vzdy „sizeny“, jak pises.
Ty jsi mluvila o tenisu, ja o golfu…pointa je, kde je rozdil, kdyz pak diteti reknes „promin, je to nakladne, vybereme neco jineho?“ Princip stejny, kde je ta hranice?
Ja byla jako dite u more dvakrat. Jezdili jsme po CR, chodila jsem normal do ZUSky. Vystudovala jsem VS, i v zahranici mimochodem a od doby co vydelavam, jsem cestovala temer po vsech kontinentech. Kazdy mame standard jiny, pro me je stezejni mit pekny vlastni dum, zazemi a zajistit detem hezke detstvi a pozdeji vzdelani a to zvladneme i se tremi. Ja nikoho sidit nehodlam, to je nas standard a i hodnoty, ktere chci detem predat.