Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky mám dva kluky a v lednu čekame HOLČIČKU
je tu taky někdo kdo je na tom jako ja??
![]()
Tak to gratuluju, mě se narodila holčička letos v lednu po dvou klukách ![]()
Prvnimu synovi je 6 let (nebo bude v zaří)a druhemu jsou 2,5 roku a třetí mimčo nebylo vubec plánované…ale přišlo to a jsem ráada ze to bude ta HOLČIČKA
už se strašne těším
![]()
Je to těžký. Malí jsou od sebe 17 měsíců a do toho věčně nafučený puberťák. Malá ještě nemá 8 měsíců a už začíná chodit okolo nábytku, tak musím být pořád u ní, protože padá. Už se těším až budou mít tak o rok víc ![]()
My jsme měli 3.miminko taky neplánovaně a já jsem byla přesvědčená že to bude zase kluk no a vyšlo to a máme ženskou
Je to takový úplně jinačí. Sice miminko jako miminko, ale ta holčička je prostě holčička. To se nedá popsat.
@veronika mojova gratuluju
, my máme dva kluky a ted v květnu se nám narodila holčička
. Zrovna před rokem v září jsem otěhotněla ![]()
Gratuluju zakladatelce… já mám taky po dvou lednových klukách lednovou holčičku
… teď je jí rok a půl. Musíš mít neuvěřitelnou radost, co? Já jsem to tehdy obrečela (samozřejmě štěstím).
Ahoj, my máme 7mi letou slečnu a dva kluky. Jeden skoro 4 letý(v listopadu) a druhému bude v listopadu rok ![]()
@veronika mojova píše:
Prvnimu synovi je 6 let (nebo bude v zaří)a druhemu jsou 2,5 roku a třetí mimčo nebylo vubec plánované…ale přišlo to a jsem ráada ze to bude ta HOLČIČKAuž se strašne těším
![]()
![]()
![]()
Jé, tak to jsme na tom skoro stejně. Starší syn 6 let, mladší syn 3 roky a v listopadu čekáme neplánovanou holčičku
.