Třetí miminko na cestě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30637
8.9.12 15:27

Taky jsem měla mít po dvou klucích lednovou holčičku, ale narodila se až 1. února, před třemi lety. Jen ten věkový rozdíl máme „krapet“ větší, klukům bylo 19 a 15 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
8.9.12 15:43

Ahoj, tak já mám dvě dračice 11 a 9 let, a teď v září mám termín, a měl by to být kluk.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.9.12 21:04

Moc gratuluju at mas krasny porod:)a bez potizi :) ja uz se tesim az budu taky rodit:) ale jeste si musim pockat… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
8.9.12 21:19

Já čekám po dvou klukách /12let a 5let/ taky vytouženou holčičku, tak jsem strašně štastná a pořád tomu nemůžu uvěřit.. Termín porodu mám koncem září, tak se už moc těším, ale zároveň hrozně bojím porodu..
Držím všem palce…Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.9.12 21:44

Já tomu taky nemužu uvěřit že budu mit holčičku pořáad mi to připadá jako sen…ale kdykoliv ji vidim na UZ tak vím že to sen není :dance: :dance: držím palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.9.12 11:40

Já jsem to měla úplně stejně, vůbec jsem tomu nemohla věřit, bála jsem se, že je to jenom sen a já se z něho probudím. Na každém utz jsem se doktora ptala, jestli se nespletl… A pak jak se malá narodila, skoro až do jejích prvních narozenin jsem se při pohledu na ni hodněkrát rozbrečela… prostě mi to přišlo jako zázrak, že mám opravdu svou vytouženou holčičku :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.9.12 13:37

Tak jsme na tom uplně stejně už se nemužu dočkat až ji budu držet v naruči už jen par měsícu a bude to… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
9.9.12 13:41

Hlásím se do skupiny :-) Mám dvě holčičky, 3 a 6 let, a teď v únoru čekáme kluka - nejspíš :D Je pravda, že mně by další slečna nevadila, spíš jsem a to zvědavá. Nicméně na mimi se moc těšíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
9.9.12 22:05

Ahojky:-) tak my mame 3 kluky :-D 7 let, 2 roky a 2 mesice a je to teda zahul:-D Ale nemenila bych!:-) DRzim palecky a moc gratuluji k holcicce!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.9.12 21:55

@veronika mojova Jooo, škoda, že už taky nečekám třetí :P :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.9.12 22:11

Ahojky. Mě se malá narodila po dvou klučíčích před rokem.Taky se mi nechtělo věřit. Ted čekáme čtvrtého neplánovaného klučíka. Tak bude mít tři brášky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.9.12 22:16

@kralicinka1 Tk to obdivuju v dnešní době čtyři děti to asi nebude lehký. I když kdyby se mi to stalo tak to dát pryč mi už dnes přijde divný. My máme zatím teda jen jedno. :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.9.12 22:18

M chtěli taky jen 3.Finančně jsme na tom dobře, děti máme zabezpečené. A radči budu žít s trochou frmolu a nepohodlí než potrat. :twisted: I když kdyby mi to před rokem někdo řekl tak mě odvezou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.12 06:55

Ahoj holky, přidávám se k vám, mám 2 kluky, 11 a 6 let a v únoru čekáme vymodlenou holčičku. Stále v ten zázrak nemůžu uvěřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.9.12 11:03

Ahoj, tak nám se nějak stala nehoda, takže už taky čekáme 3tí 8o (to jsme vždycky chtěli jen jedináčka) a trošku se to zvrhlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí