Třetí mimino

2
1.12.11 16:11

treti mimino

AHOJ VSEM POTREBUJU MALOU RADU.MAM 2 DITKA NAROZENA CISAREM .PO TRECH LETECH JSEM V LISTOPADU NASTOUPILA DO ZAMĚSTNANI A PO TYDNU JSEM ZJISTILA ZE JSEM TEHOTNA . TAK NEVIM JESTLI SI TO NECHAT NEBO NE .TRETI DITKO BY NAM NEVADILO ALE ME DETI SE NARODILI 33T A 36T A PROTOZE BY TO BYL TRETI CISAR MAM TROCHU OBAVY .TAK NEVIM JAK SE ROZHODNOUT K LEKARI DU PRISTI TYDEN PROSIM VASE NAZORY .HEZKY DEN VSEM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5606
1.12.11 16:19

To je těžko něco poradit ja mám tři děti,ale všechny vědomě stvořené.Vím že asi hodně u tebe bude rozhodovat že jsi rodila dříve a ještě císařem, jen můj názor jen proto že jsem to nezažila ja bych do toho asi nešla.Ale pokud bych moc chtěla a věděla že to zvládnu tak bych bylo rozhodnutí asi jiné a co na to manža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
1.12.11 16:20
vahovaj píše:
AHOJ VSEM POTREBUJU MALOU RADU.MAM 2 DITKA NAROZENA CISAREM .PO TRECH LETECH JSEM V LISTOPADU NASTOUPILA DO ZAMĚSTNANI A PO TYDNU JSEM ZJISTILA ZE JSEM TEHOTNA . TAK NEVIM JESTLI SI TO NECHAT NEBO NE .TRETI DITKO BY NAM NEVADILO ALE ME DETI SE NARODILI 33T A 36T A PROTOZE BY TO BYL TRETI CISAR MAM TROCHU OBAVY .TAK NEVIM JAK SE ROZHODNOUT K LEKARI DU PRISTI TYDEN PROSIM VASE NAZORY .HEZKY DEN VSEM :nevim:

Nevím jak poradit ale myslím že hodně záleží na důvodu císařského řezu a na tom kolik máš let. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
1.12.11 16:27

Myslím,že nejlepší bude počkat na názor doktora,pokud ty sama bys miminko brala a proti si jen kvuli možným komplikacím s těhotenstvím.Uvidíš jak se k tomu postaví lékař,jestli je to riziko a jak velké a nebo není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
1.12.11 16:42

omlouvám se že se sem přifařuju ale mě by taky zajímalo, jestli lze třetí dítě po dvou císařích vůbec donosit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
1.12.11 16:45
MirušeProdigy píše:
omlouvám se že se sem přifařuju ale mě by taky zajímalo, jestli lze třetí dítě po dvou císařích vůbec donosit. :think:

Známá porodila císařem 4 děti.Takže to asi jde :-)

• Citovat
  • Upravit
9859
1.12.11 16:46
lucineeccka píše:
MirušeProdigy píše:
omlouvám se že se sem přifařuju ale mě by taky zajímalo, jestli lze třetí dítě po dvou císařích vůbec donosit. :think:

8o 8o 8o kecáááš! :mrgreen: Tak to je sekec mazec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12883
1.12.11 16:54
MirušeProdigy píše:

Jasně, je to běžné, jen je lepší mít mezi porody větší mezeru. Doby, kdy lékaři po druhém porodu sekcí chtěli udělat sterilizaci, tak ty jsou naštěstí už dávno pryč. I když jsem ještě o pár takových magorech slyšela.
Jiná situace je, když měl někdo problémy s hojením
Ale pokud žena neměla problém s hojením a ty děti nejsou dva roky po sobě, tak to není nijak drastické, třebaže je to rizikovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
1.12.11 16:58
MirušeProdigy píše:
lucineeccka píše:
MirušeProdigy píše:
8o 8o 8o kecáááš! :mrgreen: Tak to je sekec mazec :pankac:

Ne ne…:-D To poslední měla po 40.Myslela si, že je v přechodu a ono to bylo miminko :D

• Citovat
  • Upravit
14079
1.12.11 17:30

Jsem jedno ze tří dětí, narozených sekcí. Mezi nejstarším a prostředním je 1,5 roku a mezi prostředním a nejmladším je 5 roků. A to je už přes třicet let. Takže samotná sekce asi problém není. Jde o to, jestli v tom nehrají roli ještě jiné zdravotní aspekty.
A co na to manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
1.12.11 17:38

Tak to je radostná událost,gratuluji :kytka: To záleží na vás obou jestli chcete další mimi…a nebojíte se do toho jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
1.12.11 17:44
MirušeProdigy píše:
lucineeccka píše:
MirušeProdigy píše:
8o 8o 8o kecáááš! :mrgreen: Tak to je sekec mazec :pankac:

Jde to,ale doktoři u to dělají neradi a většinou čtvrté dítko rozmlouvají.

• Citovat
  • Upravit
7240
1.12.11 19:28

Já bych se asi poradila s gynekologem, ten nejlíp ví, jak na tom zdravotně jsi a jestli je to riziko nebo není problém.
Držím palce, ať tak či tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
1.12.11 22:11

Třetí císař jde určitě,já myslela,že se zakladatelka ptá ,kvuli těm předčasným porodům a sekcí k tomu.Navíc že by je měla všechny tři relativně rychle za sebou.Ale od posledního vlastně uplynuly už tři roky,jestli to dobře chápu a to by nemělo vadit.Ted jen pořešit ty předčasné porody,ale na to odpoví jedniěn doktor a stejně jistota nebude žádná.Myslím,že nejvíc záleží jestli mimi chtějí a k tomu názor doktora ,naše rady jsou v tomto spíš jakoby navíc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
3.12.11 20:14

ahojky, nejspíš mě teď taky čeká 3.císař, i když můj gyndr. se k tomu moc nevyjádřil, spíš se ptal, jestli budem chtít ještě 4.mimčo :lol: takže se vše dozvím nejspíš, až budu chodit na pravidel.kontroly do porodky…taky myslím, že je zakladatelka v pohodě, od posledního sc má pěkný odstup, tak pokud nebudou nějaké komplikace, mělo by být vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí