Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,chci se zeptat těch co už třikrát rodily,je třetí porod rychlejší než ty první dva
?Jde o to že jsem po třetí těhotná
.První porod mi trval se vším všudy 7 hodin
,druhý jen 3 hodiny
,tak se jen bojím abych stihla vůbec dojet do porodnice
.Díky za vaše názory.
A také může být nejdelší…to nikdo předem neví,jaký porod bude.
já byla v prodnici s paní která rodila po třetí a říkala že ten třetí porod byl horší než ten první tak nevím
ale nechci tě strašit vlastní zkušenost nemám
Tak na to jsem taky zvědavá, už se mi ten třetí blíží! ![]()
Mám to podobně, první kolem těch 7 hodin, druhý vyvolávaný a od nástupu pravidelných kontrakcí sotva dvě hodiny.
Nejlíp aby ten třetí byl taky vyvolávaný a nerodila jsem doma nebo na dálnici.
![]()
Ahoj,prvni porod 14 hodin,druhy 50 minut,treti hodinu a pul,ale vyvolavany oxitocinem a nic moc
,nechci te ale strasit,muzes to mit naopak
.
Ahoj, u mě byl nejrychlejší 2. porod, ale i 3. nebyl k zahození
Tohle člověk naštěstí dopředu neví, jak to bude probíhat
Nějak to dopadne, nestresuj se dopředu ![]()
fragola píše:
Ahoj, u mě byl nejrychlejší 2. porod, ale i 3. nebyl k zahozeníTohle člověk naštěstí dopředu neví, jak to bude probíhat
Nějak to dopadne, nestresuj se dopředu
fragola a jaký byl 4. porod?
dasavr píše:
3. porod byl u mě nejhorší, druhý byl nejlepší.
podepisuji
Prvni- vyvolany,Kleste,
druhy za 15 minut od pravidelnych bolesti, 10h od plodovky
treti za 4 hodiny docela krusnych bolesti- nejmensi dite, lae bolelo to nejvice
Dasavr, 4. a 5. jako přes kopírák - kontrakce nic moc, pak prasklá voda (zelená), odjezd do porodnice, napíchnutí oxytocinu a za 1-2 hod prcek na světě ![]()
fragola píše:
Dasavr, 4. a 5. jako přes kopírák - kontrakce nic moc, pak prasklá voda (zelená), odjezd do porodnice, napíchnutí oxytocinu a za 1-2 hod prcek na světě
Tak to teda pěkně děkuju, no jsem zvědavá, jak ten 4. v dubnu rozchodím.
dasavr píše:fragola píše:Tak to teda pěkně děkuju, no jsem zvědavá, jak ten 4. v dubnu rozchodím.
Dasavr, 4. a 5. jako přes kopírák - kontrakce nic moc, pak prasklá voda (zelená), odjezd do porodnice, napíchnutí oxytocinu a za 1-2 hod prcek na světě
Neboj, to zvládneš
Ale v únoru už to tak ležérně tvrdit sama o sobě nebudu ![]()
fragola píše:dasavr píše:Neboj, to zvládnešfragola píše:Tak to teda pěkně děkuju, no jsem zvědavá, jak ten 4. v dubnu rozchodím.
Dasavr, 4. a 5. jako přes kopírák - kontrakce nic moc, pak prasklá voda (zelená), odjezd do porodnice, napíchnutí oxytocinu a za 1-2 hod prcek na světěAle v únoru už to tak ležérně tvrdit sama o sobě nebudu
No co nám zbývá , co jsme si přichytaly, tak to máme. Jsme vždy chtěli 4 děti, ale po posledním porodu jsem si už tak jistá nebyla, navíc každé těhu děsné stresy. Kdyby se teď nezadařilo tak nějak omylem, tak snad bych ani neměla odvahu do toho 4. jít.
Tak dej pak v únoru vědět, jaký byl ten Tvůj 6. porod, Ty už tam vážně musíš být v porodnici za exota. ![]()
No tak to se mám za pár týdnů na co těšit
.Doufala jsem v to že bude rychlý.Ale co nadělám za ten krásný pocit to přeci stojí
.
Dasavr, já pak v porodnici remcám, jak jsem blbá, že jsem na to, jak je porod děsný, rychle zapomněla
Ale zase, dá se to, je to bolest, která vede k něčemu tak úžasnýmu, že to prostě vydržíme, ne? ![]()
V únoru poreferuju ![]()