Trhání dospělých pětek - strach

Anonymní
31.8.21 07:51

Trhání dospělých pětek - strach

Ahoj, cca za 2 hodiny mám jít trhat dvě dospělé pětky kvůli rovnátkům a já mám hrozný strach. Děsí mě ta injekce a pak se bojím, že mi ho špatně vytrhne a zub se zlomí nebo že mi ho bude vytrhávat jak injekce ještě nebude působit. Prosím uklidněte mě někdo, tohle je poprvé co jdu trhat dospělé zuby a asi se z toho zblázním. Když jsem byla malá tak mi bylo z té injekce špatně že jsem skoro u zubaře zvracela :( dnes je mi 20 a mám stále stejný strach..

Příspěvek upraven 31.08.21 v 08:00

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
31.8.21 07:57

Taky se bojím zubaře, takže ten strach chápu. Injekce se dá vydržet, tak hrozný to není. Mě trhala zubařka všechny moudráky a musím říct že všechny byly v pohodě žádná bolest při ani potom sama jsem si pak říkala, že jsem měla strach zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.21 08:01

@Dunkey jo, taky doufám že si pak řeknu že jsem strachovala zbytečně. Říkám si že jsou na světě daleko horší věci než trhání zubů

• Citovat
  • Upravit
247
31.8.21 08:09

Já teď dostala 4× injekci do dásní během krátké doby. Dokonce v jednom případě víckrát, protože zub nešlo umrtvit hned. A dalo se to. A to mám hodně nízký práh bolesti. Jen to stipne a pak už dobrý. Zvládneš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.21 08:18

@janulicek89 dobře, díky:)

• Citovat
  • Upravit
4760
31.8.21 09:20
@Anonymní píše:
Ahoj, cca za 2 hodiny mám jít trhat dvě dospělé pětky kvůli rovnátkům a já mám hrozný strach. Děsí mě ta injekce a pak se bojím, že mi ho špatně vytrhne a zub se zlomí nebo že mi ho bude vytrhávat jak injekce ještě nebude působit. Prosím uklidněte mě někdo, tohle je poprvé co jdu trhat dospělé zuby a asi se z toho zblázním. Když jsem byla malá tak mi bylo z té injekce špatně že jsem skoro u zubaře zvracela :( dnes je mi 20 a mám stále stejný strach..Příspěvek upraven 31.08.21 v 08:00

neboj, injekce bude působit. S tím bývají problémy v případě zánětu, což není tvůj případ.
Doktorka má zkušenosti, určitě ví, za jak dlouho injekce působí :mavam:
to zvládneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
31.8.21 14:32

Myslím, že můžeš být v klidu, mám vytržené už všechny osmičky, a ty se trhají fakt nejhůř, obzvlášť pokud jsou ještě hluboko atd. Aktuálně mám horní rovnátka, byla mi vytržena horní pětka, a to bylo fakt velmi rychlé, nejsou už tak hluboké kořeny jako u osmiček, tak se toho neboj ;)
Mě taky na konci září čekají 2 dolní pětky ven kvůli rovnátkům, ale nějak to beru jak to je, hlavně, ať už mám léčbu za sebou a krásný úsměv k tomu :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.21 07:11

No holky tak vám píšu po vytrhnutí dvou dolních pětek. V obou případech mi museli píchat dvě injekce anestezie, protože první nezabrala. Včera mi ten zub nešel vyrvat, kořen byl prý až v zubním kanálku, hrozně moc to bolelo i přes ty dvě injekce, krve jak blázen, celá jsem se klepala, no prostě hrůza. Ale aspoň už jsem v polovině… už mi zbývají jen dva horní, ty snad budou lepší :) :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.