Trhání vlasů u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
5.9.17 20:52

Trhání vlasů u miminka

Ahoj. Nemáte někdo zkušenost als touto situací? Sedmi měsíční dcerka neusne jinak než že mi tahá, až trhá vlasy. Když ji to nedovolím a odtáhnu se, tahá svoje. A řve. Dala jsem ji panenku, ať neublizuje sobě, to ji zabaví na chvíli, a pak ji odhodí. Ona spinkat chce, má u toho přivřené nebo úplně zavřené oči, jen ji chybí krůček ke spánku, a k tomu si dopomáhá tím trháním. Když ji ručičku držím a hladím, vztekle se mi vytrhne. Nemáte radu co s tím? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
5.9.17 20:57

Me mota a skube vlasy i ctyrletak. Ho to uklidnuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
5.9.17 21:01

Taky bych uvítala radu tříletá dcera to dělá od miminka a nekdy si vytrha úplná kolečka na straně hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
5.9.17 21:04

Nas 5lety to ma od doby, co se naucil pouzivat ruce a nepreslo ho to.Uz teda tak netaha, ale do vlasu mi jede furt.Mel obdobi, co v noci neusnul jinak, nez ze mi motal vlasy na prsty a pak skubnul :cert:.Nepomaha a nepomohlo nic. Mladsi si vlasu ani nevsimne.Jo a jednou si vyskubal kolecko sobe v sesulce, ale to nastesti jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.17 21:33

A jej, to mě teda čekají pěkné vyhlídky :D :cert: já jsem si právě říkala jestli nebi nějaká stresovaná, ale nenapadá mě z čeho by tak mohla být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.1.23 23:02

@Marketam3 ahoj, jak jste dopadli s tim trhanim vlasku? Mala, za chvili 2 roky, si toci vlasy a omylem skube. Mam z toho des, aby ji to nezustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí