Trhání zubů u kočky

Anonym23458
8.10.23 20:02

trhání zubů u kočky

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Mám doma kočičku, kterou jsme našli na ulici. Nevíme ani kolik jí je. Máme ji teď asi rok a trápí jí zoubky. Vepředu jí zůstal jeden který je asi v zánětu. Tak se chci jen zeptat jestli s tím má někdo zkušenost? A kolik vůbec takový zákrok stojí? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76958
8.10.23 20:07
@Anonym23458 píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Mám doma kočičku, kterou jsme našli na ulici. Nevíme ani kolik jí je. Máme ji teď asi rok a trápí jí zoubky. Vepředu jí zůstal jeden který je asi v zánětu. Tak se chci jen zeptat jestli s tím má někdo zkušenost? A kolik vůbec takový zákrok stojí? :(

zkušenost mám, kocour z útulku, nejprve jsme jeli na veterinu na konzultaci jestli a kolik zubů je potřeba vytrhnout, pak kocoura objednali na zákrok v narkóze, takže před tím musel několik hodin hladovět, stálo to asi 3000 to trhání, ale je to už tak 6-7 let, a bude se to hodně lišit klinika od kliniky,
po probuzení neměl žádné problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
8.10.23 20:21

Mám, měla jsem kočičku, která trpěla celý život na zubní kámen, takže jsem s ní musela vždycky 1× za rok na čištění pod narkózou. Kvůli tomu také o několik zubů přišla, ale nijak jí to neomezovalo. Jenom nemohla větší kusy, musela mít všechno na drobno. Cenu by ti měli říct, orientačně, na klinice. Já jsem platila kolem 2 000,– za čištění+ za trhání ještě něco navíc. Ale jak píše i @stinga, už je to pár let zpátky. Narkóza byla v pohodě, jen se nevyděs, kočka se pak motá jako opilá, ale přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym23458
8.10.23 20:21

@stinga ona ten zub má téměř na vypadnutí, tam stačí brnknout a je venku😕 spiš jí tam překáží ☹️ já jsem právě koukala, že to dnes stojí až 8000 🫣

• Citovat
  • Upravit
10952
8.10.23 20:28

Nás kocour byl teď 2 lety objednaný na vyčištění plaku, strašně mu smrdelo z tlamky..
Uspali ho, pak mi volali ať si pro něj přijdu a neleknu se, museli mu vytrhnout 14 😪zkažených zubů.
Cena 3600-;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
8.10.23 20:30
@Anonym23458 píše:
@stinga ona ten zub má téměř na vypadnutí, tam stačí brnknout a je venku😕 spiš jí tam překáží ☹️ já jsem právě koukala, že to dnes stojí až 8000 🫣

jejda, opravdu to stojí tolik? zkuste teda raději pohledat nějakou levnější kliniku,

• no mému druhému kocourovi teď nedávno vypadl jeden špičák sám, ani jsme nevěděli, že má nějaký problém
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.10.23 06:35

@Anonym23458 určitě bych si našla kliniku, která má intraoralni rentgen a nechala zkontrolovat, jestli nemá zbytky kořenů pod dásněmi. To dokáže tu kočku pořádně potrápit… cena se samozřejmě odvíjí od zkušeností a vybavení ordinace… ono i to trhání zubů u koček není úplně jednoduche…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
9.10.23 07:12

Ono zalezi…
Nam na veterine rekli, ze to muze byt az za 10 000 Kc, ze zalezi, kolik zubu bude chycenych. Ono to u kocek totiz nefunguje jako u lidi, ze vezme kleste, zataha a zub je venku…
Ale u kazdyho zubu musi odchlipit dasen, vysekat ho z kosti… A je to prej fakt narocny.
A dost zubu na venek nevypadaj blbe, ale jsou shnile u korene..
Takze pocitej, ze se to proste k tem deseti tisicum vysplhat muze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.10.23 11:41

Záleží kolik se trhá zubů, teď sme měli 2 kočky na multi extrakci zubů (odstranění všech) a vyšlo to i s rozborem krve před operací na 22 700,–
Záleží taky co vše je potřeba udělat.
Popř. se zkuste objednat k veterináři a tam vám řeknou hrubý odhad ceny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný