Tři autosedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kla
2535
17.6.14 20:41

Mame tri děti a máme v autě Cybex Pallas, Cybes Solutions a mrnouse v Cybex Aton :-)). Ten je poutaný pásem zbyle dve sedačky jsou na isofix. V autě máme tři isofixy vzadu. :nevim:

Příspěvek upraven 17.06.14 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.14 20:42

@ka-tka my z toho budeme mit solution x2fix tak schvalne jestli je ten spidek stejnej. Schvalne nekdy vezmu metr a zkusim je pomerit :zed:
To ze bude sileny dostat se k zapinani pasu je mi jasny uz ted :zed:

@martina.se diky za typ. A mate to taky bez isofixu predpokladam :think: No zakladnu bych chtela tak to pojedu zkusit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.14 20:45
@Kla
@Kla píše:
Mame tri děti a máme v autě Cybex Pallas, Cybes Solutions a mrnouse v Cybex Aton :-)). Ten je poutaný pásem zbyle dve sedačky jsou na isofix. V autě máme tři isofixy vzadu. :nevim:Příspěvek upraven 17.06.14 v 20:42

ta druha sedacka je co?? To neznam. Jinak by to potvrzovalo to ze cybex jsou asi uzsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
17.6.14 20:58

Cybex Solution X2 je sedacka 15-36. Cybex Pallas je s pultíkem a Cybex Aton je vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.6.14 21:06

Holky, takže dle všeho, když dám romer king plus, k tomu vajíčko maxi cosi a nějakou od cybexu 15-36, tak se mi tam vejdou??
ted mám nejstarší dítko uprostřed, ale bez ničeho, nevleze se mi tam ani podsedák, tedy vleze, ale zapnout to tam je psycho :-(
a mám octavii combi. Myslíte, když už za pár měsíců půjde malý do kinga a starší dvě děti bych dala do cybexu, tak se mi vlezou??
Moc děkuji za radu :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.14 06:43

@quinny jj, bez isofixu. My přemýšleli o větším autě, ale protože holčina nám během cca max 6ti měsíců překročí hranici výšky, tak už na to dlabeme.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.14 06:45

@jabek ta octavie je v tomhle úplně o ničom - měli jsme. Tam 3 sedačky prostě nenarveš, ať pořídíš cokoliv. Při zkoušce nám chybělo cca 5 cm :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.6.14 08:05

@Kla dik, tak to je vlastne ta co vznikne z pallase, no jsem na to zvedava. Diky :palec:

@jabek king bych rekla je hodne siroky a v octavce to bude na milimetry s tim pocitej. Jedina sance bude zkouset v obchode co by se veslo, ale spis to je na to dat nejvetsi dite na spolujezdce.
Nezapomenu jak jsme rvali u kamosky tri sedacky do octavky. Jo narvaly zapnuly a vysledek nesly zavrit dvere :lol:

@martina.se tak to mate super, muj nejstarsi ma 6 a nejakych cca 135cm si myslim, takze to jeste na chvili ma no. Ale jestli budu muset sundat oba iso tak me to trochu nastve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.6.14 08:17
@ka-tka píše:
Pokud se vzdás isofixu, tak by se měli vejít, ale musíš to zkusit.Ale pokud trváš na poutání isofixem, tak ani v křeči, navíc to nejde ani ve větších autech- pokud tam teda nejsou isofixy 3× a navíc sedačky dost široké.

nepleťte ji hlavu, pokud má novější scenic, tak ten má 3 samostatná sedadla se 3 isofixy a tam se vejdou i 3 sedačky na isofix, nemusí se nic odpoutávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.6.14 08:19
@Anonymní píše:
Mate, prosim, nekdo 3 sedacky v Renault Scenic?? Mame isofixove sedacky Storchenmuhle Solar (15-36kg), Kiddy Phoenixfix Pro 2 (9-18kg). Tretatko je na ceste a dle dnesniho mereni si nejsem uplne jista, ze se nam mezi ty dve sedacky vleze vejce Maxi Cosi Cabriofix :?

změřte velikost prostoru mezi těmi sedadly, to vajíčko má v nejširším místě, což je u madla 44cm, takže by se mělo vejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.6.14 08:22

@jabek do octávky se 3 sedačky vejdou, jen je potřeba vzít tu velkou 15-36 co nejužší, ale už jsem tady v diskuzi psal o tom snad stokrát, stačí pohledat, jsou tu popsané kombinace, co jsem tam dostal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
18.6.14 08:42
@jabek píše:
Holky, takže dle všeho, když dám romer king plus, k tomu vajíčko maxi cosi a nějakou od cybexu 15-36, tak se mi tam vejdou??
ted mám nejstarší dítko uprostřed, ale bez ničeho, nevleze se mi tam ani podsedák, tedy vleze, ale zapnout to tam je psycho :-(
a mám octavii combi. Myslíte, když už za pár měsíců půjde malý do kinga a starší dvě děti bych dala do cybexu, tak se mi vlezou??
Moc děkuji za radu :) :kytka:

Máme Octavii, tři děti a v kategorii 15-36 sedačky Romer Kidfix, Cybex X Solution Fix a menší Cybex Solution.

Když byla nejmladší ve vajíčku, jezdili jsme tak, že nejstarší seděl na předním sedadle (v isofixu) a vzadu mladší syn v nějaké sedačce 15-36 kg, uprostřed vajíčko a na kraji já. Děda odmítal vozit dítě vepředu, takže u něho děti jezdily vzadu - na krajích prostřední syn v sedačce a vajíčko, uprostřed nejstarší na podsedáku.

Když nejmladší vyrostla z vajíčka, koupili jsme Romer Eclipse (9-18 kg), na rozdíl od Kinga je posunutý více dopředu, takže se mezi sedačky 15-36 vejde. Nepozorovali jsme, že by byl velký rozdíl v tom, jaké sedačky z kategorie 15-36 kg vedle dáme.

S výjimkou případu, kdy syn jel na předním sedadle, se nikdy nepodařilo žádnou ze sedaček upnout na isofix, tolik místa tam nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.14 14:44

@steeve diky :-D Uvidime, jak to klapne. Scenic sice neni uplne novy, ale sedadla jsou vsechny tri samostatna, prostredni bez isofixu.

• Citovat
  • Upravit
84
24.6.14 10:37

Steeve jsem asi slepá, nenašla jsem tu kombinaci autosedaček, kterou jste vypisoval :oops: proletím to ještě jednou, ale asi mi to nějak uniklo.. :zed:
Holky, tak jsem z té diskuze pochopila, že to mám nejspíš marné :roll: malý teď vyrůstá z vajíčka, tak půjde do romer king a asi se budu muset rozloučit s isofixem u romera 15-36kg :( a to jsem si říkala že bych koupila cybex x fix a nějak to tam snad i dala. Škoda jen, že tu v okolí nemáme žádný pořádný obchod s autosedačkama :? kde bych to mohla vyzkoušet. A větší auto u nás nepřipadá v úvahu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.6.14 13:13

@jabek tak přijeďte k nám, a můžete sedačky vyzkoušet
jinak Römer 15-36 s isofixem třeba model Kidfix má 48 cm, a Cybex X-Fix má 47 cm, takže to si nepolepšíte, je tam rozdíl 1 cm,
pokud potřebujete užší sedačku tak z těch 15-36 nejužší Römer Adventure: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… a hlavně ta sedačka má výhodu v tom, že nemá područky, takže se bez problé=mu dostanete k zapnutí pásů, aoctávka má to zapínání hluboko, takže to chce sedačku bez područek, a všechny Cybexy 15-636 područky mají, tak ty vyloučit.
Jinak pokud dáte to vajíčko + Kinga + adventure, tak se do octávky vejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario