Tři děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.15 21:40

třetí dítě

Ahojte, chci se jen zeptat, je v dnešní době divné mít tři děti? Já fakt nevím, ale když někomu řeknu, že čekáme třetí dítě, tak se každý na mne divá jak na nějakého exota. Dokonce jedna sestřička v nemocnici se na mne dívala jak na nějakou lemru línou, která si snad chce odpočívat doma na mateřské nebo co? Opravdu už nevím. Milujeme děti a prostě mi příjde normální mít třetí dítě, tak nechápu, co ti lidi mají? Jaké máte Vy zkušenosti? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
66871
8.6.15 21:42

Tak můžeš být v klidu, při třech děckách se dá normálně makat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
8.6.15 21:43

Myslím si, že je to ùžasné, že v dnešní době je ještě někdo, kdo žije pro rodinu, kdo miluje druhého tak, ze s nim ma tri deti,.ktere miluje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.6.15 21:43

Zkušenost nemám, mám dvě, ale nebráním se třetímu, i když ne teď hned. :) Lidi si vždycky něco najdou. Vy víte, zda to zvládnete finančně, psychicky i jestli na to máte energii, ostatním je do toho prd.

• Citovat
  • Upravit
3426
8.6.15 21:45

Divné to určitě není, přeji hodně štěstí s miminkem i staršími sourozenci a na okolí nekoukej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
8.6.15 21:46
@Anonymní píše:
Ahojte, chci se jen zeptat, je v dnešní době divné mít tři děti? Já fakt nevím, ale když někomu řeknu, že čekáme třetí dítě, tak se každý na mne divá jak na nějakého exota. Dokonce jedna sestřička v nemocnici se na mne dívala jak na nějakou lemru línou, která si snad chce odpočívat doma na mateřské nebo co? Opravdu už nevím. Milujeme děti a prostě mi příjde normální mít třetí dítě, tak nechápu, co ti lidi mají? Jaké máte Vy zkušenosti? :nevim:

3 jsou už v dnešní době časté ;) a za 3roky i dřív stejně pošupeš do práce :mrgreen: tak ostatní neřeš at si říkají co chcou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30489
8.6.15 21:47
@Anonymní píše:
Ahojte, chci se jen zeptat, je v dnešní době divné mít tři děti? Já fakt nevím, ale když někomu řeknu, že čekáme třetí dítě, tak se každý na mne divá jak na nějakého exota. Dokonce jedna sestřička v nemocnici se na mne dívala jak na nějakou lemru línou, která si snad chce odpočívat doma na mateřské neboco? Opravdu už nevím. Milujeme děti a prostě mi příjde normální mít třetí dítě, tak nechápu, co ti lidi mají? Jaké máte Vy zkušenosti? :nevim:

To jsi poznala z jejího pohledu? Nevěřím, že se tak na tebe dívá každý, to spíš ty si to namlouváš, každýmu je to spíš jedno, kolik máš dětí. Mám taky tři děti, nedíval se na mě jako na lemru nikdo. Jsem na ně pyšná a dávám to dost najevo. Možná by chtělo změnit tvůj přístup k okolí, jeho reakce jsou zrcadlem na ty tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
8.6.15 21:50

Anonymní mám dětí 5 plánujeme 6. Kromě tety nevím o nikom, komu by to „vadilo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
8.6.15 21:50
@hanka.br. píše:
To jsi poznala z jejího pohledu? Nevěřím, že se tak na tebe dívá každý, to spíš ty si to namlouváš, každýmu je to spíš jedno, kolik máš dětí. Mám taky tři děti, nedíval se na mě jako na lemru nikdo. Jsem na ně pyšná a dávám to dost najevo. Možná by chtělo změnit tvůj přístup k okolí, jeho reakce jsou zrcadlem na ty tvoje.

No, možná to bude tím, že okolí ví, že pracuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33048
8.6.15 21:51

Tři děti jsou čím dál častější. Zrovna včera jsem dostala zprávu o třetím přírůstku od kamarádky. Další má měsíční třetí, další dvě kamarádky čekají třetí. Sama bych chtěla, časem, ještě třetí. Když dítko chcete, a můžete ho mít, tak ostatní neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30489
8.6.15 21:51
@matkabagristy píše:
No, možná to bude tím, že okolí ví, že pracuješ.

Zakladatelka nepracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
8.6.15 21:52
@hanka.br. píše:
Zakladatelka nepracuje?

to fakt nevím. Mě za lemru nikdo neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.6.15 21:58
@Anonymní píše:
Ahojte, chci se jen zeptat, je v dnešní době divné mít tři děti? Já fakt nevím, ale když někomu řeknu, že čekáme třetí dítě, tak se každý na mne divá jak na nějakého exota. Dokonce jedna sestřička v nemocnici se na mne dívala jak na nějakou lemru línou, která si snad chce odpočívat doma na mateřské nebo co? Opravdu už nevím. Milujeme děti a prostě mi příjde normální mít třetí dítě, tak nechápu, co ti lidi mají? Jaké máte Vy zkušenosti? :nevim:

divné? Nevím, proč? Je spousta rodin, co má tři děti… aspoň já jich znám z poslední doby víc než dost… my máme čtyři… :mrgreen: A já se tím netajím, jsem na to docela pyšná, že mám tak velkou rodinu… je to fajn mít víc dětí… a nezaznamenala jsem nějaké divné pohledy nebo opovržení… možná si to jen namlouváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.6.15 22:00

Taky mám tři děti a okolí reagovalo dost blbe.Moje gynekolozka mi rovnou nabídla sterilizaci 8o No, já jsem za ty tři bobanky ráda a názory okolí jsou mi u zadele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30489
8.6.15 22:00
@matkabagristy píše:
to fakt nevím. Mě za lemru nikdo neměl

Právě - spíš naopak. Možná, že to bude spíš vnímání zakladatelky sebe sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí