Tři děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
9.6.15 09:22

Já čekám pátý, celej den se nezastavím, takže těžko můžu jen pomyslet, že by mě někdo měl za lemru línou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
9.6.15 09:25

Jo jinka já se o sterilizaci bavila s gyndařkou a říkalal, že po pěti dětech už by mi to šlo na pojišťovnu :mrgreen: ale i když si spočítám, kolik peněz a chemie by mě stála antiko do přechodu, sem určitě na stejný částce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.6.15 09:40

Ahoj, tak u nás jsou taky rodiny s 1 max. 2 dětma, výjimkou je babča a děda ty měli tři děti, a jejich tři (dcery) měli taky po třech :-) (pokaždé holky), jinak neznám nikoho s více dětma. Mě se to moc líbí když má člověk hodně dětí. když jsem byla mladá, tak jsem jich chtěla 5, po prvním strašným porodu jsem řekla že žádný další nebude. po 2 letech jsme dospěli k tomu, že bychom chtěli další a ono to nešlo, po 4 letech snažení a psychyckýho vypětí máme Kubíčka a porod byl krásnej :srdce: manžel říkal, že kdyby náhodou (neberu antikoncepci) se zadařilo znova, bude rád. místo pro další dítě, max 2 by tu ještě bylo. Nedavno jsem tu ale četla diskuzi, kde byly mamči s hodně dětma a řešily finance. Asi jsem nezodpovědná, ale nenapadlo mě to nějak řešit dokud jsme to nečetla. Chtěla bych, jako každá matka, aby se moje dítě mělo co nejlíp, mělo všechno co potřebuje, 50% toho co chce, aby mohlo studovat, nejlépe v zahraničí, aby umělo jazyk, a abychom mu našetřili nějakou kačku (aspoň 100000) na životní start. Díky tomu jsem prozřela a už teď když mam dvě děti, se bojim toho, že to co pro ně všechno chci, prostě nedáme. Takže já obdivuju všechny matky, které mají více dětí, že se tak rozhodly a že to zvládají. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.6.15 12:04
@Pudloslava píše:
a nebo tri deti stejneho pohlavi :-)

Jo, to pak posloucháš o holčičkách asi ještě o chlup častěji, než já, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
9.6.15 12:12

@Samamama te´d mě dojala jakási důchodkyně v krámě… nejstarší dcera byla ve školce, měla jsem s sebou dva kluky a nejmaldší dceru…kluci trochu prudili, paní na mě kouká, ukáže na nejmladší ve vajcua říká: a tohle je doufáma le holčička :mrgreen: :zed: takže i když mám děti obou pohlaví, rejpal se vždycky najde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
9.6.15 12:15

@Samamama jako, ty poznámky jsou na pěst. Já už můžu být babička a stejně se někdo najde :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.6.15 12:15

@Krrysa Jak u blbejch :mrgreen:, jaký „doufám“? Jak může baba tušit, jestli sis nechtěla pořídit fotbalovou jedenáctku (klučičí, samozřejmě)? Ještě, že těch pohlaví není víc :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.6.15 12:17

@matkabagristy No jistě, jaképak výmluvy, to že můžeš být babička, neznamená, že si sama nemůžeš střihnout ještě pár dětí, ne? A až by sis je na popud rýpalů pořídila, tak bys poslouchala, jaký je nerozum mít tolik dětí a navíc v takovém věku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
9.6.15 12:19

@Samamama kdyby se rodily tak pětileté, proč ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.6.15 12:25

@matkabagristy Tak pětiletýho bych tlačit nechtěla :mrgreen: (a to vím o tlačení prd, po sekcích). To já jsem mírnější, já už za bezdětna říkala, že si dítě z porodnice vyzvednu, až bude chodit a bude kontinentní, po zkušenosti s vlastními bych ho tam nechala tak do 3 let :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
9.6.15 12:28

@Samamama no prostě, civilizované děcko. Já po svých 2 vlastních kouscích pochopila, proč je to v poho s pastorkou. Dostala se do „mé péče“ právě v 5 letech, podle mě nejlepší věk. Kromě utření dupy samostatné, přitom děsně vďečné za cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
9.6.15 15:01

@Krrysa já jsem kdysi byla u pokladny v supermarketu, když jsem měla ještě jen pět dětí, čtyři starší jsou holčičky a z toho tři jsme si osvojili, a pokladní tak kouká do vajíčka a říká - „tohle je chlapeček, no konečně se povedl, ale že jste to museli zkoušet tolikráte“… usmála jsem se na pokladní a odpověděla „ale my jsme chtěli čtyři holčičky, my jsme si totiž pohlaví mohli vybrat“ - myslím, že dodnes drahá pokladní uvažuje, jak jsem to myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.6.15 16:25

Na nás se při oznámení, že čekáme třetí nikdo špatně nedíval. Nám rovnou řekli, že jsme blázni, že v dnešní době a jak to chceme dělat,… Nicméně jsme za toho třetího bobíška moc vděční, je to super a každý ať si myslí co chce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43068
10.6.15 05:49
@Samamama píše:
@matkabagristy Tak pětiletýho bych tlačit nechtěla :mrgreen: (a to vím o tlačení prd, po sekcích). To já jsem mírnější, já už za bezdětna říkala, že si dítě z porodnice vyzvednu, až bude chodit a bude kontinentní, po zkušenosti s vlastními bych ho tam nechala tak do 3 let :mrgreen:.

ja jsem asi rozena matka, ja bych si ho vyzvedla uz ve dvou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.15 06:53

@Lili5 :mrgreen: :mrgreen: @Pudloslava já hlasuju u holek na dva roky, u kluků tak dva a půl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí