Tříkolka pomoc!!! :-)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
9.10.06 20:19

tříkolka pomoc!!! :-)

Ahoj holky,
nemůžu najít diskuzi o tříkolkách. Vím, že ty se šlapkami na předním kole jdou strašně těžko ušlápnout, takže sháním tu se šlapkami na prostředku, na zadním kolo. Všude jsou ale ty těžko ušlápnutelné… poraďte prosím, kde se dá koupit?????

Díky moc za typy nebo odkazy… :)

Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2857
9.10.06 21:04

jé ahoj

já už mám vybráno - ale až na narozky

tyto
http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…
http://www.jv-vodnik.cz/karta.php?…

tak prostě jednu z nich… taky mi vadí že mají všechny šlapátka na předním kole… jde na tom blbě šlapat a ještě mi to nepřijde moc přirozený… já v dětství měla podobnou těm dvěma - a naprostá spokojenost:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
9.10.06 21:16

Ahojky,
tak mi máme tu druhou tříkolku, jak na ní posílala odkaz Maka a jsme s ní moc spokojení, tu mohu doporučit :)

Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
9.10.06 21:39

Zkus si zadat do vyhledávače tříkolka Pája, je se šlapátky klasicky, ne na tom předním kole. Nevím, kdo to vymyslel, dát je na to přední kolo. My máme tu Páju a malý na ní jezdí jako ďas.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.10.06 14:19

Ahoj,
o tříkolky jsem se taky hodně zajímala, ale nakonec mi přijde lepší koupit rovnou kolo- to nejmenší s balančníma kolečkama a vodící tyčí. Budeme ho kupovat k vánocům, malá bude mít dva roky, už jsme ho zkoušely v obchodě a pohoda, krásně na něm jezdila a nemohla jsem jí dostat dolů.
Ať dobře vyberete,Andrea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
18.11.18 19:51

Ahoj děvčata obnovuji diskuzi. K Vánocům chceme koupit malému tříkolku. Máme malé kolo s kolečkami po prvním synovi ale toto kolo první syn použil jen jeden rok protože se bál, jak to s ním kvrklalo ze strany na stranu neudržel rovnováhu. Pak přešel rovnou v 6 letech na větší kolo. Takže koupě maličkého kola byla zbytečná. Druhému synkovi budou v lednu 3 roky a taky má z toho malého kola hrůzu ale sousedovic prcek si to drandil na koloběžce, tak mu jí na chvíli půjčil a syn byl nadšený. Teď mám vyhlédnutou takovou krásnou tříkolku ale má šlapání na předním kolečku. Hodně jsem četla recenze a psali, že nejméně 1/3 tuto koloběžku neušlápne. Moje teta zase říkala, že jí před 20 lety koupili bratrancovi a ten na ní jezdil až prošoupal koulečka. Tak nevím zda tuto nebo klasiku. Pokud někdo máte prosím o radu, nerada bych koupila něco, co tu bude ležet ladem v garáži.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
18.11.18 19:56

Tak každé dítě chytne něco jiného. Malej měl nejdřív ty plastové odrážedla a pak se předsedlal na koloodrážedlo a pak na koloběžku. Ty tříkolky které se šlapou s nohama dopředu neušláp ani ho nijak nezajímaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21480
18.11.18 20:00

trikolku se slapanim na prednim kolecku jsme meli. neuslaplo ji ani jedno nase dite. mozna bych zvazovala klasiku a nebo klidne tu kolobezku, pokud uz ji dite zkouselo a slo mu to. to je sazka na jistotu. pripadne bych poridila koloodrazedlo. u nas to byla vyborna investice a rikala jsem si, ze byla skoda, ze jsme ho koupili az druhemu diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
18.11.18 20:17

Díky, zvážím to koloodrážedlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16338
18.11.18 20:17

Trikolku se slapanim ve stredu jsme koupili, protoze jsme meli pocit, ze deti ochuzujeme, kdyz maji jen motorky, kolodrazedlo, kolo :lol: . Trikolka je pomala, tezkopadna a je to jako jizda na kole s bocnimi kolecky, takze opruz. Za me vyhozenych 1800,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.18 20:18

Co koupit tuto koloběžku? Kupovana v decatlonu. Mame ji a syn 2 roky na ni jezdi jak drak. Stoji 520kc. Trikolku se šlapáním v předu jsme prodali.maly ji neuslapal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
18.11.18 20:19

Pro naše děti bylo naprosto nezbytné koloodrážedlo, zbožňovaly ho. Teď dcerka zatoužila po koloběžce (necelých 5 let), koupili jsme už tu větší pro kategorii od 6 let s brzdou vzadu a drandí už jako drak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák