Triple test - AFP nižší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1091
3.10.13 15:02

@elanaa Je pravda, že já kdybych nebyla na screeningu ve 12.tt, který mi vyšel na výbornou, tak bych asi taky plašila.
U mě prý ten tripple test vyšel vyšší proto, že jsem otěhotněla okamžitě po vysazení HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.10.13 15:11

Já měla bízké AFP a bylo to jen kvůli vstřebávajícímu se hematomu například…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marrry
3.10.13 18:30

Misfitka :ano, na vyšetření ultrazvukovém a i krevném odběru jsem byla ve 12 týdnu a vyšlo to v pořádku, jak ultrazvuk, tak i odběry krve asi 1:968,proto nechápu proč ted je to špatně,

elenaa: ano měla jsem chřipajznu, jak brno ještě do této neděle, ale sestřička říkala, že to nemá vliv, když mi dělala odběry minulou středu

• Citovat
  • Upravit
1091
3.10.13 19:59

@marrry Tak v tom případě bych se vůbec nestresovala. Oni právě ty hodnoty AFP vycházejí špatně až při druhých odběrech, že se to hodně zkresluje. Byla bych v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31429
3.10.13 22:36

@marrry no, tipla bych si fakt že za to mohla ta viróza, ten triple samostatný je fakt hrozně citlivý, reaguje na každou blbost…resp. dovnitř nikdo nevidí, samozřejmě kdybys chřipku neměla, mohlo to vyjít stejně, dítě může být nemocné stejně jako zdravé…prostě bez plodovky se to nedozvíš, ale určitě bych se stejnou jistotou netvrdila, že viróza na to vliv mít nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.14 14:35

Snížené AFP

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaký máte názor na amniocentézu při sníženém AFP - má hodnota v 15+6 je 0,66MoM a gynekoložka mi řekla že je snížené. Dnes jsem byla na genetické konzultaci. Je mi 28let, rodině nikdo nemá VVV, ani Down.sy nebo podobně, dle screeningu v 1.trimestru - 13+0 je riziko gent. vad-negativní, nuchální translucence 1,7mm, PAPP-A 1,125MoM, nosní kost normální. Ihned mi doporučuje amniocentézu. Prosím o Váš názor na výsledky, eventuelně nutnosti amniocentezi, a zda by nestačil jen komplexní USG nebo jaké máte zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí