Triple testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
31.7.13 11:49
@Hanymany píše:
V pondělí jsem byla na odběru kvůli tripltestu, nevíte za jak dlouho je znám výsledek? Prvotrimestrální odběr, NT a utz jsou v pořádku, takže byl vyloučen Dawnův syndrom. Předpokládám, že by se mohly vyskytnout ty další vývojové vady, proto se asi chodí ještě na amniocentézu, tu bych asi odmítla vzhledem k tomu co mám za sebou, tak by přišel na řadu ten drahý test. Snad bude vše ok. Máte představu co se dál testuje v tom tripltestu kromě Dawna?

jeste se testuje Patauv syndrom a Edwardsuv. Pak jeste z hodnoty AFP tusim ze pocitaji riziko rozstepu… snad to pisu spravne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.7.13 11:51

@Schara díky za info, no tak snad to dopadne dobře…a za jak dlouho by se ozvali, to asi nevíš, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.7.13 11:54

@Hanymany já měla výsledky za týden u gynekologa… v 16.tt odber a v 17.tt kontrola u nej a rikal mi vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1545
25.10.14 07:56

Holky mozna uz tu to tady bylo ale muzu odmitnout tripl testy. byli jste uz na nich me rovnou totiz obednala na stredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33227
25.10.14 19:54
@majkiku píše:
Holky mozna uz tu to tady bylo ale muzu odmitnout tripl testy. byli jste uz na nich me rovnou totiz obednala na stredu

Všechno můžeš odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky