Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den
Bylo mi předepsáno trittico. Beru 1/3 a za týden mám maturitní ples a ráda bych si dala aspoň skleničku vína, ale bojím se aby se mi neudělalo třeba špatně, ale ráda bych si připila s rodinnou a spolužáky. Máte s tím někdo zkušenosti?
@Sarinaa Ze třetiny Trittica a jedné skleničky bych drama nedělala. Ale radši by ses neměla zhulákat jak doga ![]()
Pekný ples přeju! ![]()
Tuknout si muzes, ale vic nez jednu sklenicku bych si na tenhle lek urcite nedavala.
Taky bych řekla že 1 sklenička je ok. Hlavně aby to skoncilo u té 1 sklenicky. Ať se ples vydaří ![]()
A kdy ho bereš? Před spaním? Pro jistotu bych si na tvém místě jen ťukla a skleničku nedopíjela. Může se stát, že ti to neudělá dobře a pak by sis ples moc neužila..
Brala jsem tritico a na vánočních trzích si dala jeden svařák, ani jsem ho nedopila a měla jsem opičku jak dlouho ne. Zpívala jsem, tančila na náměstí, když se mě snažil manžel odtáhnout pohádala jsem se s ním a pak tři hodiny brečela, že je na mě zlej
prostě trapas a scény.
Velmi nedoporučuji.
@Kristyna_ww jo jo před spaním. A nebo že bych ten den vynechala?
Pokud chci pít, ten večer si ho prostě nevezmu, ale stává se výjimečně. Já beru celou 150 a když sem si dala k prášku skleničku byla sem zlitá jak po flašce vodky ![]()
@Sarinaa prášek má postupné uvolňování a idržuješ si hladinu, jeden vynechat nepomůže, prostě nepij ![]()