Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevim holky, měla jsem vážný strach abych nebyla těhotná, coz nejsem a chtěla jsem vedet, nějaké ženské triky i když ne poctive
jakoze byste jim řekly, ze jste těhotné? (Nejsme ze stejného města) a ano výčitky měli všichni, jsou dost staří
@pikola píše:
Co by, vidírat je o peníze 💸
Ale slušně vychované a věřící ženy přece nevydírají. Věřící žena se bude modlit aby něco nechytla a nebo nebyla těhotná. ![]()
@Naty2324 píše:
Já nevim holky, měla jsem vážný strach abych nebyla těhotná, coz nejsem a chtěla jsem vedet, nějaké ženské triky i když ne poctivejakoze byste jim řekly, ze jste těhotné? (Nejsme ze stejného města) a ano výčitky měli všichni, jsou dost staří
Bubu těhotná dej milion jinak ti sežeru krecka
@Naty2324 píše:
Já nevim holky, měla jsem vážný strach abych nebyla těhotná, coz nejsem a chtěla jsem vedet, nějaké ženské triky i když ne poctivejakoze byste jim řekly, ze jste těhotné? (Nejsme ze stejného města) a ano výčitky měli všichni, jsou dost staří
A proč bys to dělala? Jde to o prachy, nebo o ty chlapy? Nebo k co jde?
Noo jsou šťastní ve svých vztazích, tak peníze by se vždy hodily:D je ro hrozna situace a připadám si hrozne, ze k něčemu takovému došlo, porušila jsem své zásady ![]()
@Naty2324 píše:
Holky, nejedná se o žádný vtip. Jsem 25 letá žena a docela je mi z toho na nic.
Ale né až tak, aby z toho něco nekáplo jak vidno ![]()
@Naty2324 Jestli jsi skutečná a svéprávná tak si dej studenou sprchu, ať se za sebe nemusíš do konce života stydět.
@mamule42 píše:
Ale slušně vychované a věřící ženy přece nevydírají. Věřící žena se bude modlit aby něco nechytla a nebo nebyla těhotná.
A ta slušná zas nebude ojíždět cizí ženaté pány ![]()
@Naty2324 píše:
Noo jsou šťastní ve svých vztazích, tak peníze by se vždy hodily:D je ro hrozna situace a připadám si hrozne, ze k něčemu takovému došlo, porušila jsem své zásady
A protože ty jsi nešťastná, tak oni by měli mít trest? Akorát děláš zle sama sobě.
@Naty2324 píše:
Noo jsou šťastní ve svých vztazích, tak peníze by se vždy hodily:D je ro hrozna situace a připadám si hrozne, ze k něčemu takovému došlo, porušila jsem své zásady
A těmi penězi se z toho hroznýho pocitu vykoupíš? ![]()
@Mall126 píše:
A těmi penězi se z toho hroznýho pocitu vykoupíš?
Koupí si další dovolenou v Krkonoších ![]()
@Naty2324 píše:
Nesesmilníš. Nepokradeš. Nepromluvíš křivého svědectví.
3/10, což je na věřící celkem slušný.
@Anezka1990 zpet už to nevezmu
výčitky mam hrozny a MS stále nikde ale test negativní, takže snad těhotná nejsem