Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
A bude doufat, že pánové přijedou zas![]()
Jako Felix Holzcman, kdysi ten for jak byli na Kvilde..bylo to hrozny, manzelku tam znasilnili a kam letos jedete, manzelka chce zase na Kvildu ![]()
@Naty2324 píše:
@lilith1 bohužel není
Tak v tom pripade bych mazala do kostela se vyzpovidat, za tak deme.tni myslenky. Tak ty zhresis, potazmo se ti to i libi a pak chces misto aby ses modlila o stosest jak si zhresila, je jeste vydirat? Teda verici nejsem ale mam mnohem vetsi moralni citeni nez ty.
@Naty2324 píše:
Noo jsou šťastní ve svých vztazích, tak peníze by se vždy hodily:D je ro hrozna situace a připadám si hrozne, ze k něčemu takovému došlo, porušila jsem své zásady
Je ti z toho na nic, porušila jsi svoje zásady, tak to chceš dodělat tím, ze je budeš vydírat? Nejsi tak trochu na palici? ![]()
@Josef_t píše:
Z posledních tří vět je mi taky na nic![]()
Není mi jasné, kde se na dámské jízdě vzali dva ženatí chlápci…
A taky mi není jasné, proč by někdo kdo je věřící, nešel za farářem, ale sem
Navíc týden po velikonocích, totálně mimo zimní i letní sezonu
Jojo. Laik zasne, odbornik se divi.
![]()
@Naty2324 píše:
Noo jsou šťastní ve svých vztazích, tak peníze by se vždy hodily:D je ro hrozna situace a připadám si hrozne, ze k něčemu takovému došlo, porušila jsem své zásady
A ty máš nějaké zásady?
Rád bych se vás tu zeptal, jestli je hrozný mít holku která měla trojku na dovolené?
Strašně jí miluji, ale občas se jí vyptavam. Říkala mi že si to užila na pláži, ale mě to štve. Protože když jsme se potkali tak jsem ji viděl úplně jinou. Nevadí že měla partnery, ale vadí mi ta myšlenka když jí uspokojovalo více můžu.
Je taky pravda že když žena nebo muž mají trojku, že už jim nebude stačit sex ve 2 lidech?
@Ero093 píše: Více
Copak, nějak jsi si jí v hlavě zařadil do kategorie cudná princezna, ale ona se projevila jako trochu coura ![]()
První problém je v tvé hlavě. Ona je reálný člověk nebude se chovat podle tvých představ. Růžové brýle chlapům nesluší.
Druhá věc je, proč ti to vůbec říkala. Chtěla se pochlubit jaká je světačka, dát ti na vědomí, že po ní chlapi jsou a ty se máš víc snažit? To nevím.
Jinak si myslím, že jakékoliv experimenty nemusejí být jen dobré zkušenosti.
A speciálně tyto experimenty rozhodně neprospívají partnerskému životu.
Silně pochybuji, že by to dopřála stejnou zkušenost a přizvala kamarádku ![]()
@Naty2324 píše: Více
Ty uz jsi tu psala, katolicka, trojka a chces to zavarit tem chlapum..opakujes se berusko..
@lilith1 píše: Více
Teď řešíme nezkušeného mladíka co nemůže skousnout, že jeho princezna měla trojku ![]()
@Josef_t píše: Více
Aha, tak pro mladika, za me ok, lepsi nez kdyby dala gangbang s hokejovym mancaftem ![]()
Tak trojka většinou obsahuje i toho partnera, jestli tě vynechali tak je to teda dost blbý
nebo myslíš jako ze ji mela kdysi před tebou? ![]()
Měla jí kdy si, ale četl jsem že když člověk měl trojku že už si normální sex v páru tolik neužije
Než číst fámy, které ses dočetl, nebylo by lepší, zeptat se přímo partnerky?
jestli si ten akt ve dvou užívá či nikoliv?
@lilith1 píše: Více
No nevím ![]()
Kytky pro vyvolenou teď budou menší, určitě nebude dostávat bílé lilie a svíčky kolem vany asi taky nebudou.
Když se holka pasovala do role vášnivé a náruživé ženy, asi se od ní bude čekat, že ji nebude často bolet hlava ![]()
Každá sranda něco stojí ![]()
Proč se jí vyptavas, když nejsi schopný ustát pravdu?
Některé věci není fakt nutné říkat novému partnerovi. Navíc mi přijdes dost nejistý.
A nechápu tvoji logiku, že když si člověk jednou zkusil trojku, že už mu nebude stačit klasický sex ve dvou. Většinou jde pouze o jednorázový experiment.