Trojka úlet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
11.5.23 19:04

Trojka úlet

Zdravím holky, poprvé píšu na e-mimino.
Stalo se mi, je to tři týdny, byla jsem na dámské jízdě v Krkonoších na víkend. Jsem slušně vychovaná, věřící a aktuálně bez partnera. Stalo se ovšem pod vlivem alkoholu, že jsme měli trojku, já a dva šťastně ženatí muži. Těhotenský test naštěstí negativní, ani tedy nevím, proč vám to píšu. Měli jsme všichni šílené výčitky. Neznali jsme se, máme na sebe spojení. Chtěla bych nějaké tipy, doporučení, jak se zachovat, asi nijak a nechat je být. Ale vím, že ženské jsou i svině, dočetla jsem se o nakupování fake těhotenských testů…tak přemýšlela jsem, zda by bylo i jak z toho vytěžit. :D Snad mne neodsoudíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
11.5.23 19:11

Zkus to trollení ještě jednou a líp. Přepálila jsi to….. ;)

• Citovat
  • Upravit
15788
11.5.23 19:11
@Naty2324 píše:
Stalo se mi, je to tři týdny, byla jsem na dámské jízdě v Krkonoších na víkend. Jsem slušně vychovaná, věřící a aktuálně bez partnera. Stalo se ovšem pod vlivem alkoholu, že jsme měli trojku, já a dva šťastně ženatí muži. Těhotenský test naštěstí negativní, ani tedy nevím, proč vám to píšu. Měli jsme všichni šílené výčitky. Neznali jsme se, máme na sebe spojení. Chtěla bych nějaké tipy, doporučení, jak se zachovat, asi nijak a nechat je být. Ale vím, že ženské jsou i svině, dočetla jsem se o nakupování fake těhotenských testů…tak přemýšlela jsem, zda by bylo i jak z toho vytěžit. :D Snad mne neodsoudíte.

Kdo by tě prosím tě odsuzoval. Jen až dopíšeš domácí úkoly, tak se běž umýt, vyčistit zuby a popros maminku, aby ti na dobrou noc přečetla nějakou hezkou pohádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65047
11.5.23 19:13
@Zumpa píše:
Kdo by tě prosím tě odsuzoval. Jen až dopíšeš domácí úkoly, tak se běž umýt, vyčistit zuby a popros maminku, aby ti na dobrou noc přečetlanějakou hezkou pohádku.

třeba o sedmi trpaslících, by se mohla inspirovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8416
11.5.23 19:16
@Naty2324 píše:

Vykoupat, vyčůrat a běž spát, zítra je škola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37127

To je doba tohle, dneska by lidi chtěli vytriskat něco úplně z každé situace :lol: jakoby nestačil pekny zážitek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15788
@vokishka píše:
třeba o sedmi trpaslících, by se mohla inspirovat

Ta je hezčí, než ta autorčina o dvou trpaslících…  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.5.23 19:20

Holky, nejedná se o žádný vtip. Jsem 25 letá žena a docela je mi z toho na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.5.23 19:22
@Naty2324 píše:
Holky, nejedná se o žádný vtip. Jsem 25 letá žena a docela je mi z toho na nic.

Ale kuš ty brepto…. :mrgreen:
Věřící, nanic ti z toho je a špekuluješ, co z toho vytřískat? :mrgreen:
Tak určitěěě….. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
11.5.23 19:25

A co chceš dělat s tím testem? Jako falešným? Bububu budu mít dítě. A co?

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
11.5.23 19:47
@Naty2324 píše:

Jasný troll. Muži by z toho výčitky rozhodně v žádném případě neměli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35753
11.5.23 19:52
@ludmilaadamkova píše:
A co chceš dělat s tím testem? Jako falešným? Bububu budu mít dítě. A co?

Co by, vidírat je o peníze 💸 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.5.23 19:53

Jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18117
11.5.23 19:55

@Naty2324
A o kolik by sis tak řekla, Naty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15788
11.5.23 19:56
@Naty2324 píše:
Holky, nejedná se o žádný vtip. Jsem 25 letá žena a docela je mi z toho na nic.
Žena s IQ 25. Takhles to asi chtěla napsat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí