Trojkolka a stupátko pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
10.4.06 14:46

Trojkolka a stupátko pro dítě

Ahoj všem maminkám,
nemáte někdo zkušenost se skatem pro druhé dítě u trojkolky? Hledala jsem toto téma v diskusích, ale moc jsem nenašla.Uvažuji o koupi High Treku od Bebe Comfortu nebo Jane slalom. Jde mi o to jestli je i potom trojkolka stabilní. U High Treku se mi moc líbí sportovní sedačka, kterou lze otočit i proti směru jízdy. Prosím podělte se o vaše zkušenosti se stupátkem a klidně mi dejte tip na koupi sporťáku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
10.4.06 14:49

Ahojky Léňo

Uz se zbavujes tandemu? :-)

Ja neporadim, zatim nemam zkusenosti…
KAtka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
10.4.06 15:05

Ahoj Katko, během léta přejdeme na klasiku, tak abych nekoupila něco za hodně peněz a pak zjistila, že to není ono :D To si raději nechám poradit :D moc vás zdravíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.4.06 15:12

Ahoj,
pred časom som zadávala podobnú otázku, mrkni do diskusie : Stupátko ku kočíku pre staršie dieťa - myslím, že je v složke Kočárky.

Crnkapinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
10.4.06 15:52

Ahoj Crnkapinko, samozřejmě že jsem na tu diskusi mrkla ( dokonce jsem tam dala i příspěvek :D ) Ale mně nejde tak o stupáto jako o kočár, který bude vhodný pro stupátko. Asi by na mne divně koukali, kdybych si přinesla universal stupátko a chtěla si kočár vyzkoušet v obchodě.Tak jsem odkázaná na rady vás maminek, které stupátko používáte. Ještě jednou děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
10.4.06 17:37

Ahoj Lenko,

já si myslím, že v klidu můžeš vzít skejtíka do obchodu s kočárky s tím že to potřebuješ vyzkoušet. Určitě na Tebe nikdo nebude divně koukat, zvlášť když tam jdeš s úmyslem utratit hromadu peněz za drahý kočárek :wink:

Jinak ta trojkolka od Bebe Comfortu je fantastická! Mít možnost, jdu okamžitě do něj :lol:

Katka

• Citovat
  • Upravit
322
10.4.06 18:00

Ahoj,
chci se jen připojit k dotazu, řešíme totéž. Se zkoušením kočáru v krámě nemám moc dobré zkušenosti, minule mě prostě spousta věcí nemapadla a pak jsem se doma divila, tak bych dala radši na Vaše dobré zkušenosti.
Díky
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
10.4.06 18:04

Holky, já jsem viděla přímo na stránkách handypraha stupátko k Jané…tak by mělo pasovat snad na Slalom - myslím si. Ale praktické zkušenosti nemám, jen jsem to viděla na netu. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
10.4.06 19:57

Ahoj všem a díky,
na stupátko Jané jsem také koukala na netu, ale je dost drahé 1800,–. Ale nadruhou stranu je fajn, že je to přímo dělané k jejich kočáru. Škoda, že Slalom nemá otočnou sedačku. A High Trek je o 2 kg lehčí (ale aby to nebylospíš na škodu - stabilita ). V obchodě jsem si vyzkoušela Mutsy s jejich orig stupátkem, ale vůbec mě nenadchl. Je hůř řiditelný -to dvojkolečko má strašně velký odpor.Ještě se má na trhu ob¨jevit Peg Perego GT3, tak jsem zvědavá. Zatím vede High Trek a Slalom.
Těším se na vaše postřehy
Jo ještě takový hloupý dotaz - když najíždíte na chodník, tak dítě vždy musí slézt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.4.06 09:29

Ahoj, hledala jsem hledala 8O a našla přímo od výrobce parametry baby boardu a kočárky na které lze připevnit
tady je odkaz

http://www.apema.cz/…Default.aspx

A ještě jsem se dočetla, že skate nejde na PP Atlantico - málo prostoru pro druhé dítko.

Tak snad to někomu pomůže. Já jdu hledat dál ty svoje 3kolky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4