Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nemáte někdo Toyotu Yaris? Zajímá mě kufr - prý je hrozně malý. Tak malý, že tam nedám ani složené golfky (mám Inglesina Zippy)? A jinak, jaká je spokojenost s tímto vozítkem?
Marťoch
Ahoj,
já mám Toyotku - Yarušku
. Spokojenost s vozítkem je naprostá. Dokonce jsem zkoušela jestli se tam vejde kočárek Traxx Jaguar a vešel. Yaris má totiž posuvné zadní sedačky, buď máš větší kufr a menší prostor uvnitř auta nebo opačně. Ale je pravdou, že ji teď budu prodávat a pořizovat si větší auto, protože nechci dávat věci (tašky, atd..) na zadní sedačku, kde bude miminko v autosedačce. Bude se mi s Yaruškou moc těžko loučit. Jinak jsem vždycky říkala, že Yarisové jsnou náklaďáky. Opravdu se tam hodně vejde.
Šťastnou ruku při výběru vozítka
Pitrýsek + Hnilušátko 20 tt
Ahoj Martoch - Yarísek má opravdu posuvná zadní sedadla a nová řada Yarisů je i prostornější než předchozí. Kočár tam v pohodě dáš, i když zezačátku budeš potřebovat trochu potrénovat. mimochodem - do maličkého Yarisa se po sklopení zadních sedadel dá v pohodě i cimbál
. máme ho 3,5 roku a jsme spokojení.
elda
Holky kdyz uz jste u kufru a kocarku. Nevite jak je na tom klasicka kratka Fabie? Kamaradka do ni pry udajne neslozi ani slozeny Quinny Speedy…
Hanka1