Yaris - kufr a kočárek

530
6.4.06 16:24

Yaris - kufr a kočárek

Ahoj,

nemáte někdo Toyotu Yaris? Zajímá mě kufr - prý je hrozně malý. Tak malý, že tam nedám ani složené golfky (mám Inglesina Zippy)? A jinak, jaká je spokojenost s tímto vozítkem?

Marťoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
6.4.06 17:27

Ahoj,

já mám Toyotku - Yarušku :D . Spokojenost s vozítkem je naprostá. Dokonce jsem zkoušela jestli se tam vejde kočárek Traxx Jaguar a vešel. Yaris má totiž posuvné zadní sedačky, buď máš větší kufr a menší prostor uvnitř auta nebo opačně. Ale je pravdou, že ji teď budu prodávat a pořizovat si větší auto, protože nechci dávat věci (tašky, atd..) na zadní sedačku, kde bude miminko v autosedačce. Bude se mi s Yaruškou moc těžko loučit. Jinak jsem vždycky říkala, že Yarisové jsnou náklaďáky. Opravdu se tam hodně vejde.

Šťastnou ruku při výběru vozítka

Pitrýsek + Hnilušátko 20 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 20:20

Ahoj Martoch - Yarísek má opravdu posuvná zadní sedadla a nová řada Yarisů je i prostornější než předchozí. Kočár tam v pohodě dáš, i když zezačátku budeš potřebovat trochu potrénovat. mimochodem - do maličkého Yarisa se po sklopení zadních sedadel dá v pohodě i cimbál :D . máme ho 3,5 roku a jsme spokojení.

elda

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.4.06 08:25

Holky kdyz uz jste u kufru a kocarku. Nevite jak je na tom klasicka kratka Fabie? Kamaradka do ni pry udajne neslozi ani slozeny Quinny Speedy…
 Hanka1

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí