Trojkolky 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
28.3.11 09:16

Oprava, nová kolekce teutonie má možnost nafukovacích koleček!!!!

Lussi - co jsi nakonec vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.3.11 11:30

Ahoj Natašo,

nakonec jsem vybrala nepříliš dobře hodnocený Casualplay S4 - který jsem původně z výběru úplně vyřadila :-D

Quinny nám nepadl moc do oka, i když se s nim jezdí dobře. Teutonia se mi nelíbí vůbec. TFK jsem nikde neviděla, Bebe confort je takovej kosmickej a tvrdej. PP GT3 mi připadá těžkej. ABC design a Britax nejsou do terénu.

S4 mám úplně novou, celou trojkombinaci za 14 tis., vozila jsem kamarádky mimčo a vyhovuje mi. Co se týče velikosti, tak po přeměření patří mezi větší kočárky a co se týče stability v terénu, tak díky dvojkolečku vpředu mi připadá lepší než Hightrek, se kterym sem taky chvilku jezdila.

Trošku se děsim recenzí, který tady na S4 kolujou, na druhou stranu mám dobrý reference od známých a kočárku jsme s přítelem neodolali i kvůli vzhledu.

Tak uvidíme :-) Každopádně ti děkuju za profesionální rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RChSP
28.3.11 12:11

Já myslím, že je to na každém a nikdo se s ničím nezavděčí všem. A kór, pokud ho máš vyzkoušený na živo, tak myslím, jako laik :-) , že by Ti měl pasovat, hmm? Já taky jezdím ve Favoritu, který by nějakými zkouškami a recenzemi co se týče pohodlí, komfortu atp. neprošel a spokojenost. Jenom tak pro srovnání :-) Na Quinnyho se moc těším -jenom, ať už je to na světě :-D a věřím, že pokud tam nebude vyloženě nějaká technická vada, bude to OK. Chci se ještě zeptat, jezdila jste nebo jezdíte některá na začátku těhotenství na in-linech? Samozřejmě, že opatrně :-) Pěkný den.

• Citovat
  • Upravit
RChSP
28.3.11 12:57

…mimochodem napadla mě jedna věc… Vleze se Speedy do kufru Favorita? :-)

• Citovat
  • Upravit
35
28.3.11 13:14

RChSP, já myslim, že kočár bude OK, ono mi totiž nic jinýho, než ho mít ráda, nezbyde :-)

A jinak s těma inline bruslema - já sem jezdila závody před otěhotněnim, takže si na bruslích můžu být jistá. Přesto jsem si to na začátku těhu odpustila - náhoda je blbec a co jsem četla, tak stačí i drncání na kole nebo na motorce, aby se ti natrhla placenta, natož pak riskovat náraz při pádu.

Horší dilema než vzdát se bruslení na konci sezóny (otěhotněla jsem v říjnu) pro mě bylo vzdát se lyžování na začátku zimy :-) - i když ve spoustě diskuzí byly těhule lyžující do 7.měsíce, rozhodně bych to nepokoušela, ze stejných důvodů jako brusle.

Zkus jiný sporty, jestli je ti dobře - turistika (sport??) a břišní tance jsou ideální - dle lékaře :-) ale i spinning na začátku nevadí, pokud se chceš „zničit“ :-)

Každopádně věř tomu, že teď těžce závidim všem bruslařům a cyklistům, když v tom krásnym počasí můžou vyjet ven. A já můžu maximálně vyjít pomalym tempem na procházku a při výšlapu mírného kopečku se zadejchávám, jak kdybych jela sprint :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RChSP
28.3.11 14:14

Já chodím se psem na procházky, samé kopce a taky mi přijde, že nikdy před tím jsem tak moc jak teď nefuněla. Stačí mě aj chvilku si zaběhat a to je pak mazec normálně se nadechnout :-) No holt, už to bude jenom horší.. Já bruslím jenom rekreačně, stane se mě, že vyskakuju někdy aj do trávy když mi už fakt nejde zabrzdit :-) , takže riskovat nebudu. Radši kolo. Jinak ještě dělám powerjógu. No, moc si nevyberem, ale závidím bruslařům jak malé děcko. Už bych tak ráda vyšla ven s kočárem.. No, 10.10. termín, to si ještě počkám :-)

• Citovat
  • Upravit
35
28.3.11 15:15

Jojo, úplně tě chápu, já mám termín na začátku července, tak už jen tři měsíce :-)!!! Taky se těšim, až to bude za mnou a přestanu funět :-) Ale brusle letos asi úplně padnou, s malinkym mimčem si asi netroufnu a pak už bude zima … ale co, stejně se při kojení nemůže hodně sportovat, tak si počkám do příštího roku …

Na kolo si dej taky bacha - teda spíš na nějakej drncavej terén, jinak silnice a chodníky jsou OK. Power jóga pokud jsi zvyklá, tak taky v pohodě, akorát se vyhni cvikům, které hodně zatěžují břišní svaly.

Užívej hroší období (já se úspěšně v hrocha měnim a je to utrpení :-) ) a se sportem to nepřeháněj, nemá cenu riskovat. I když se říká, že těhotenství neni nemoc, tak to chce o dost víc opatrnosti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.4.11 16:24
Nataša píše:.........
teutonia má výhodu otočného sezení, stejně jako higtrek, je i prostorná, do lehu, jen nemá nafukovací kola........

Já ji kupovala min měsíc a mohla jsem si kola vybrat, nabízeli i nafukovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
4.4.11 18:49

Ahoj Lusssi, troufám si říct, že žádný z těchto kočárků doopravdy nehoupe, jsou to kostitřasy v porovnání s doopravdy houpacím kočárem. A z některých holky vyndavaly mimina v pár měsících, nevešly se tam. Měla jsem na miminko Roana Maritu, vnitřní rozměr 82×38cm a byl krásně prostorný (jsem vyšší, manžel dlouhán,) houpe báječně i přes kořeny v lese, je to stabilní čtyřkolka, ale na in-liny jsem jezdila s Coozerem, kvůli bezpečnosti, ubrzdím ho v pohodě sama. Viděla jsem vyklopené mimi z kočárku a byl to dost strašnej pohled. Teď mám sporťák Jané Slalom Pro, zkoušela jsem s ním bruslit a brzda ubrzdí i větší kopec. Pak s větším samostatně sedícím dítětem už se s kočárkem bruslit dá, připoutáš ho. Ale mimino ne.
PS: tak už ne Concord Fusion?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
4.4.11 18:55

Jo a zkoušet kočár be zátěže je celkem k ničemu. Tuhle jsem se v obchodě nachomejtla k nastávající mamince s rodinou, zkoušeli x-lander. Tak jsem jí do něj posadila naše dítě, pak si to vyzkoušela s malou v našem Jané a okamžitě x-lander zamítla. I obsluha říkala, že udělala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.4.11 09:38

To Háta X:

Ahoj :-) Já vim, že ty trojkolky, co mám ve výběru, nehoupou. Ale čtyřkolku jsem nechtěla, i kvůli skladnosti - za babičkama se dostanem jedině autem. Takže jsme vybrali CS S4 - dle někoho nejhorší možná varianta, ale já to s timhle kočárkem tak černě nevidim a byl i za dobrou cenu.

Jinak mám TP v červenci, takže letos bruslení nepřipadá v úvahu. S malinkym miminkem bych si netroufla, myslim, že dokud nedrží hlavičku, tak je nebezpečný i prudší škubnutí, což se na bruslích při vyhýbání nebo prudkym brždění může stát. Takže budem jezdit až příští rok, až bude ve sporťáku.

A jinak nad Jané jsem taky uvažovala, ale slalom pro se mi nelíbil a pro reverse je moc malinkej. Ten Casualplay patří rozměrově mezi větší trojkolky, takže snad bude v pohodě - a když ne, tak ho prostě budem muset vyměnit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.4.11 17:15
beranci píše:
Nataša píše:.........
teutonia má výhodu otočného sezení, stejně jako higtrek, je i prostorná, do lehu, jen nemá nafukovací kola........
Já ji kupovala min měsíc a mohla jsem si kola vybrat, nabízeli i nafukovací

jojo, psala jsem to v březnu, viz první příspěvek téhle strany, od letošní kolekce je na výběr :wink: ještě vloni ale nebylo, teutonia vůbec nedělala nafukovací kola!! je to letošní novinka,,, :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí