Trojkolky 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
10.1.11 14:46

Trojkolky 2011

Ahoj všechny maminky a těhulky,
vybírám kočárek pro své mimi a dle dostupných charakteristik, recenzí a fotek, jsem si udělala výběr toho, co by vyhovovalo mým potřebám, který byste vybraly vy??? :-)

Bebe confort High Trek 2011
Britax römer B-smart 2011
ABC design Cobra 2011 – nemá odpružená kola
CAM Cortina X3 tris evolution 2011
Peg Pérego GT3 2011
Quinny speedi 2011
TFK joggster X twist
Teutonia Spirit S3 2011

Rozhodující faktory jsou pro mě: 1)Prostornost (partner měl 4,5 kg, když se narodil,teď měří skoro 2m) a pohodlí pro prcka 2)dobrá manipulace v terénu 3)stabilita a spolehlivé brzdy při in-line bruslení 4)váha (kočárky ve výběru by ve sportovní verzi neměly vážit víc, než 13kg) – myslím, že je důležitá právě pro využití v terénu 5)odpružení – tomu moc nerozumim, každopádně chci, aby byl kočárek pohodlný i při nerovnostech

Díky za jakékoliv komentáře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
10.1.11 15:02

tak za mne cortinu… kočárek je to super, hluboká korba je obr.vejde se ti tam roční dítě ve fusaku jak nic.. sporták je také velký a prostorný, ale pokud máš jako například já Felicii je problém tam kočárek do kufru pak naskládat.. ale dá se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.1.11 15:15

My máme GT3 a za mně naprosto super !! :palec: Až budu mít druhé děcko, jdu určitě opět do GT3 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.1.11 15:35

my mame GT3, a ma spoustu vychytavek. Prostny, prostorny koš na nakupy, velka střiška u sporťaku, která jde cela překlopit, tim že je střiška velka, tak do kočárku nefouka, jde pěkně napolohovat až do lehu a úplného sedu. Prostě spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
10.1.11 15:38

Taky mám GT3 a určo bude i na dalšího prcka..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.1.11 15:54

mam red castle shop and jogg http://www.malvik.cz/…op-n-Jogg-II a jsem s nim naprosto spokojena.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.1.11 16:28

Ahoj, také mám GT3 a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.1.11 18:45

ještě jsem si vzpoměla na jednu věc, GT3 není určený na inlajny - ložisko předního kolečka to nevydrží a po čase „odejde“. Nové stojí cca tisícovku, na to nás upozorňovali při nákupu v prodejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.1.11 19:18
Neoenc píše:
ještě jsem si vzpoměla na jednu věc, GT3 není určený na inlajny - ložisko předního kolečka to nevydrží a po čase „odejde“. Nové stojí cca tisícovku, na to nás upozorňovali při nákupu v prodejně…

Fakt? My budeme testovat inlajny až letos, ale spousta známých s GTčkem jezdí a zatím v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
10.1.11 19:23

Taky jsem s GT jezdila…tedy ne nějak závratně rychle,ale lážo plážo a dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.11 14:02

Díky za reakce,

pro mě je GT3 jeden ze tří favoritů, akorát jsem původně myslela, že nebudu kupovat kočár za 20 tis., CAM Cortina se mi taky líbí, ale údajně je dost poruchový a navíc jsem z jednoho e-shopu dostala info, že nafukovací kolečka už se dokoupit nedají, tak nevim, co je na tom pravdy.

Třetim favoritem je bebe confort high trek …

Nevíte, kde se dají tyhle tři značky sehnat v německých e-shopech? Všude maj snad akorát teutonii a ještě jiný typ než se mi líbí, peg pérego ani CAM jsem snad nikde neviděla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonnymka
13.1.11 19:00

GT 3

My jsme také koupili GT3, počítáme s ním taky na in-liny, známým kolečko - ložisko odešlo také, ale řešili to tak, že jim zámečník udělal nové ložisko a bylo - řešení v řádech dvou stovek…
No a k těm německým prodejnám - oni Němci nic jiného než svoje výrobky (teutonia,…) moc nekupují takže je v jejích krámech nabízejí pouze výjímečně…

• Citovat
  • Upravit
10482
14.1.11 22:56

Lusssi - ve výběru jich máš opravdu dost.
já měla kriteria skoro stejná a už mám na druhé dítě quinny speedi (nechala jsem si ho po prvním…)
je to kočár hodně terénní, díky širokému rozvoru zadních kol (nejširší, co znám..), kola jsou navíc dost široká.. ruční brzda, dobré odpružení, váha sporťáku 11.5kg. je to ale takový jednodušší kočár, polohování není úplně do lehu, je to tak 150°,na pásek, boudička nejde překlopit před dítě, chce to clonu. je široký hodně, 37cm..

vidím, že se tu sešlo hodně doporučení na PPGT3, kočár je to dobrý, ale ta váha.. myslím, že má rozhodně více než 13kg..a asi by mi trochu vadil systém brzdy, ale to je asi jen předpojatost, ..

TFK je dobrý kočár, s váhu si také nejsem jistá, je tu na něj ale extra diskuze, a tatínek, co si ho vybral, by ho určitě zvážil :) rozhodně je ale lehčí než PP.

Hightrek mi nepřijde tak stabilní, jako ty předchozí tři, je dost vysoký.. navíc prostornost není moc velká.. moje 7m dítě v něm vypadalo dost směšně..

cortina nemá ruční brzdu…
Bsmart nemá nafukovací kola, není tak odpružený..

teutonia má výhodu otočného sezení, stejně jako higtrek, je i prostorná, do lehu, jen nemá nafukovací kola. jak komu to vyhovuje nebo ne, jsou dost široká, kočár je stabilní, do terénu určitě..

já bych volila mezi Quinny, TFK a Teutonií.. podle dalších požadavků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RChSP
26.3.11 19:17

Ahojte holky, maminky, těhulky :-) já jsem teprve v 11+5tt, ale už mě chytá mánie v podobě výběru kočárku. No blázen :-) Měla nebo máte to taky některá tak? :-) A tak se s Váma o tom s dovolením podělím. Přečetla jsem hafec diskuzí, prohlédla ještě víc obrázků a verdikt mi vyšel takovýto. Zezačátku jsem byla rozhodnuta pro novou českou Libertu, kombinaci, ovšem ta se mi přestala líbit, přece jenom je to mastodont.. a začal se do toho zapojovat i přítel, tak jsme obrátili o 180 stupňů a spolu vybrali kombinaci ABC design Viper 3S, trojkolu. Načež mě tak napadlo, že bych si sehnala někde na inzerát zachovalý hluboký kočárek a poté, až mimi bude sedět, zainvestovala bych do spotťáku Quinny Speedy. Myslíte, že je to dobrá volba? Já budu mít teprve první dítě a nikdy jsem se o tyhle vozítka nezajímala, tak si připadám jak Alenka v říši divů a už mám z toho všeho hlavu jak balón. A jsem zvědavá, kolikrát se mi ještě změní můj výběr:-) Ale přes to všechno se těším!! Mějte se hezky a hlavně, ať jste všichni zdraví. Zdraví Hanka.

• Citovat
  • Upravit
570
27.3.11 19:26

Já měla téměř 4 roky gétéčko (GT3), nemohla jsem ho vynachválit, ale při třetím dítěti bych už šla dnes do Teutonie. Resp. hrozně bych řešila, jestli se mi do ní vejde dítě 18-24 měsíční, protože mi přijdou prostě mrňavé, nízké, oproti gt3…
Ale dnes už bych chtěla otočné sezení a taky jsem zkoušela pouze Teutonii mistral S(ten s těmi mrňavými předními kolečky) s dvouměsíčním miminem a musím uznat, že odpružení oproti gétéčku neskutečné..... Jestli takhle pruží i ostatní teutonky, tak fakt paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí