Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přijde mi to na hlavu. Ale diky bobu jdu domu a budu měsíc dodržovat klidový režim obě nohy mě bolí jako prase //
A na doma mi dali pichat jednou denně fraxiparine forte prý to je lepší na doma
moc Dekuju za oporu a za všechno …
Jsem vděčná za vss
Jelikož lékaři nebo sestry vás umí spis vyděsit
@Jitka123wal tak budes mit konecne klid
a i ty injekce se ti splnily…a jeste me napada, placentu mas v poradku, myslim tim umisteni? nemas diagnostikovanou treba vcestnou placentu?
Ano mám injekce, jedenkrát denně.
Jsem zvědavá jsem rada ze jsem dóma.
Budu měsíc dodržovat ten klid, horší je ze mě bolí ta druhá noha víc než, ta ve který je tromboza.
A řekli mi ze je velice nepravděpodobné aby to bylo v obou končetinách.
Ale nevím no injekce mám snad to bude dobrý ![]()
O placente mi zatím nic neřekli vždy byla trosku nízko, ale už je prý v pořádku.
Tak snad tam není. Ta vcestna placenta to by mě asi upozornil lékař ze? ![]()
Chtěla jsem se ještě zeptat když ti diagnostikovali embolii to jsi byla těhotná?
Včera to bylo celkem lepší zadna ani dušnost a to jsem došla z oddělení do výtahu do auta a domu převlékla se
A zničeno nic teď doma zase obří dušnost v zádech na hrudi pocit kašle v krku
No už to mám zas půl hodiny a trosku lepší.. ale je to divny :/
Všude píšou ze se nemůže léčit doma tak nevím :-/
Jsem v klidu nic nedělám ráno jdem byla jen vyčistit zuby a na wc bojím se
@Jitka123wal jojo na vcestnou placentu by te v tomto tydnu uz upozornili, takze to je dobre…nene v tehotenstvi mi diagnostikovali,,jen,, trombozu. Hele embolii se fakt netrap, ted uz nevznikne.kdyz bychom pripostily, ze se ti stala, nez nasadili lecbu, tak by stejne nic jineho, nez delas ted nedelalo, proto te ani na dalsi vysetreni nehnali. proste jen redit krev, aby se to mohlo rozpustit. Navic ti kontrolovali okysliceni i srdce, na tom by se velka embolie, ktera by te mohla ohrozovat, projevila.
@Anonymní píše:
Opravdu ti mockrát děkuji za oporu. Vážně mě ukldinujes. No moje teta si mysli ze mám blokle zebra.. a hrudní pater proto dušnost a bolest.. mám to dnes cely den :// a je to dost nepříjemný..
A dost desivy už sem zvažovala ze zavolám ale vždy se snažím myslet na to ze velká embolie by se ukázala a
Malá se už neztrhne ale bolí mě i na hrudi ale to taky můžou dělat zadá jen lezim dodržují vše a redim krev snad vše bude dobre 😭 ❤️️
@Jitka123wal muzes mit vazne neco skripleho. nezacalo to treba po hospitalizaci? jina postel
to pak vystreluje vsude mozne…neboj, bude uz jen zase lrpe ![]()
Mylsim ze od čtvrtka lehce a v párek mi ji zjistili. Ale dnes to fskt jede :/
Teda ještě se zeptám co se mi teď stalo … nevím co to je myslela jsem ze umru
Ležela jsem a zničeno nic jsem dostala extrémní prudkou bolest ze zad v boku na právo slo to k žebrum bylo to tlakové silné až sem si musel sednout a zavolat přítele spotilo se mi čelo a… a odeznelo to postupně …
Trvalo to 10min nevím co to bylo sle dost mě to vyděsilo …
Určitě je potřeba vyloučit fyzickou příčinu, ale tu dušnost a bolesti může klidně vyvolávat neustálé psychické napětí, které od začátku těhotenství máš. ![]()
Ahojk holky,
Od včera lezim v nemocnici. Ta dušnost Je silena chvilku mi dá pokoj vrátí se ve strašný míře. Mezi lopatkama na hrudi.. nutí mě to kaslat.
Včera mi natočili ekg, a ještě ultrazvuk srdce.. vše vypadalo dobrý “ze je embolie vyloučena “..
dnes ráno se vzbudim dobrý a po chvilce zas tak hrozny ze mám pocit ze umru ze by tohle dělali zadá?
Taky mám pořad tlak 97/62.. max 102/70
Od doby co mi zjistili trombozu
Včera rikali ze ji mám blbě umístěnou..
někde mezi ohýbáním lýtka a stehna
Psychicky mě to už dostalo ze lezim zas v nemocnici
@Jitka123wal ahoj a kde vubec lezis? komentare tvych doktoru jsou opravdu pri nejmensim zajimave…nevim, proc by tromboza mela byt blbe umistena
v tomto miste se nejlepe rozpousti, je mensi pravdepodobnost vzniku embolie a mensi zatez pro zilny system, navic ji mas opravdu malou…jak rikam embolie to nebude, to by te bolelo stale, bez prestani…cim to je, tezko rict-pater, skriply nerv, klidne i ty plice, ale ne z embolie
a jake s tebou maji teda dalsi plany na vysetreni? bude to dobry ![]()
Myslím, že to opravdu bude psychika. Záchvaty paniky, dušnost je naprosto typický příznak. S tvým věčným nervovanim není divu. Vřele doporučuji psychologa a možná i nějaká ad, neboj, mimču neublíží, to spíš ten věčný stres. De
Udělali echosrdce, dokonce přišla primářka, potom přišel na ekg vše vypadá v normě prý embolii jako asi vylučují
Ze takhle by obtěžovat tromb co ma hodně
A to by bylo poznat, nejspíš se přiklání k hrudní páteří dávají mi lék na bolest
Včera jsem dychsla celkem dobre když sem byla na vyserenifj a večer šel si lehla a cítila sem to alw lepší ráno sem vstala v pořádku lehla si zničeno nic tíha mezi lopatky pocit nedodexhnuri dušnost
Nevím jaký maji plány
/:
Akorát nevědí proč mi tak klesl tlak..
Pořad..
Mě sem poslala doktorka obvodní ze sw ji to nezdálo
Lezim dali mě na gyndu ležet což sem nepochopila
Tak tu teď byli z interny dělat ultrazvuk srdce to prý vypadá dobre. Ale i kašlu mám bolesti na hrudi dušnost a bolí mě mezi lopatky (psychika je vyloučena ) ta už by nedělala tohle to mi řekli jasného
Mám trombozu prý blbě umístěnou v hlubokých žila něco bercovo vertskularnim ohybu nebo co víc sem neslysela otázka je proč se mi horší dušnost
Zadychavam se při mluvení a i přes ředění mám hodnoty 2,62 D dimeru to by rak malá tromboza ani neudělala ne?
Holky mužů se ještě zeptat je možné ze ta noha muže začít bolet i když sem ji do teď moc necítila? Včera večer mi i otekla víc byl tu doktor řekl hm hm..
Dychala jsem večer lepší.. ale takhle to mám dokola..
vůbec nevím co semnou je