Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s trvalou epilací u mužů? jde mi o oblast ramen a zad.
Slibujou že je to napořád, ale nějak se mi to nezdá. Uvítala bych někoho kdo to podstoupil.Nebo radu jakým přístrojem, případně kde.
Moc děkuji
Známá to manželovi holí klasickou žiletkou, ale to dlouho nevydrží. Ale dříve prý chodil na něco podobného jako je vosková, ale kvůli bolesti přestal
Chlapi
nic nevydrží
![]()
A nevíš jestli je to tím laserem fakt účinné? že to bude bolet prý nevadí ![]()
@kosatka píše:
A nevíš jestli je to tím laserem fakt účinné? že to bude bolet prý nevadí
Já na tom byla, takže vlastní zkušenost. Tmavé chlupy mají výhodu, laser je dobře chytá. Kůže se dá trochu znecitlivět Emla mastí, ale účinnější je to bez ní. Podle odolnosti a fáze porostu je třeba zákrok opakovat, tak 2 - 4, ale je to to nejučinnější, co existuje.Zase na zádech je kůže tlustá, bolí to asi relativně méně zato třísla, to je lahůdka. My ženy ovšem hodně vydržíme. Myslím, že při více zákrocích by šla domluvit množstevní sleva.
Díky. tak když se dají vydržet třísla, tak záda musí být brnkačka. i pro chlapa ![]()
A opravdu to např. po 4 návštěvách má trvalý účinek?
@kosatka píše:
Díky. tak když se dají vydržet třísla, tak záda musí být brnkačka. i pro chlapa
A opravdu to např. po 4 návštěvách má trvalý účinek?
Tak u mě bylo po 3 zákrocích od chlupů pokoj.Je to ale individuální, s nějakým dorostem se musí trochu počítat. Je to však současná nejefektivnější metoda.
Dík. na stránkách píšou že mají přístroj CANDELA GL, je to alexandritový laser.
Tak to zkusíme a uvidíme