Trvalá na vlasy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
22.10.04 20:20

Trvalá na vlasy

Ahoj maminky,
obracim se na Vas s prosbickou.
Jsem v 37tt a dnes jsem byla na trvalé. Teprve, když jsem tam čuchala ten čpavek, mi došlo, že by to mimču mohlo škodit. nejraději bych si nafackovala, no už se stalo. Prosim, víte o tom něco? Škodí ty výpary miminku?
Díky za odpovědi. Lajla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
850
23.10.04 12:32

Ahoj Lajlo,

myslím, že si děláš zbytečné starosti. Možná tak v 1.trimestru bych byla opatrnější, ale i toto je to diskutabilní 8) .
Neboj, k mimi se nic nedostane :wink: !
Hezký zbytek těhu a taky to potom :-).

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
23.10.04 14:02

Ahoj Lajlo,
myslím že by to nemělo děťátku uškodit. Já jsem chodila na melír celé těhotenství a chodím dál i když kojím. Sice jsem někde četla, že by se hlava neměla barvit v těhotenství a při kojení, ale nemyslím si že kůží na hlavě nebo dýcháním těch výparů by se mohlo něco stát. Kdybys to dýchala půl dne, tak možná ano, ale tu hodinku to myslím nevadí. Navíc, člověk je jak kulička, tak ať je to alespoň pěkná kulička ne? Měj se ahoj Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.04 00:57

holky, neplaste - zvlast v takhle vysokem stupni tehotenstvi…Ja se na to primo ptala kadernice a ta se smala a rikala, ze je to blbost. Ted se vyrabi barvy uplne na jine bazi. Je fakt, ze ja pouzivam Goldwell LC2 a barvit se tak 1 - 2× rocne nechavam jen v kadernictvi, ale i bezne prodejne barvy urcite nebudou nijak zavadne. Jak je to se cpavkem a trvalou nevim - nepouzivam, ale podle mne to nevadi - jak uz tu nekdo psal, necuchas to pul dne…

• Citovat
  • Upravit
2304
24.10.04 08:32

Jsou ženy, kterým se vlasy chovají jinak, trvalá nedrží, mně naopak drží dobře a před porodem jsem si taky zašla na trvalou. Abych potom mohla v klídku vychutnávat šestinedělí a nepřipadat si jak urousaný pes. Mně potom kadeřnice ukazovala jak mi za těhotenství, nejspíš vlivem růstového hormonu mimča, zhoustly vlasy. Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.10.04 22:35

Holky, fakt moc diky, vy jste uplne zlate, ja z toho skoro nespala vycitkama, ted uz jsem klidna. Jeste ze je e-mimino. Lajla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.10.04 08:48

Ahojky.ö))

poté co jsem se vdala, tak jsem vyvdala 3 kadeřnice (tchýně, manželova teta, švagrová). Takže mé info jsou zaručené - ne navadí to.o)))

Např. má švagrová dělala melíry a trvalý vesele až do 8 měsíce při každém dítěti. Má dvě zdravé holky.o)

Takže čpavek čuchala rozhodně i několikrát za den.o))) Já včera byla taky na mělíru a na oplátku jsem ho dělala taky.o)

Konečně jsem krásná.o)))) - no teda jak pro koho - pro manžela určitě.o)))

Tak ahoj

Markéta 23 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí