Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Před 5ti dny (ve 3. měsíci těhotenství) jsem podstoupila kyretáž po zamlklém těhotenství.
Stále slabě krvácím. Dnes ze mě ale vypadly
2 větší asi 2,5 cm kusy zřejmě sražené krve. Je to v pořádku? Nemáte
někdo podobnou zkušenost? ![]()
Dle Dr. z nemocnice se mám pohlavnímu styku vyvarovat 6 týdnů !!!
Dle mého Dr. stačí 14 dní. Poraďte.
Ahojky, v dubnu jsem také prodělala zamlklé těhotenství, podrobila jsem se kyretáži (byla jsem v 5tt), při laparoskopické operaci mi odebrali i levý
vejcovod…Ano, můj gynekolog mi řekl, že je lepší se vyvarovat pohlavního styku po dobu 6 týdnů, je to zřejmě individuální a záleží na každé té ženě, jak se k tomu staví. No, to krvácení se mi moc nezdá, já jsem také krvácela, žádné kusy však ze mě již nešly…Vím, jak Ti zřejmě je, není to nic hezkého a na dušičce už vůbec ne…Přeji Ti, abys to nějak zvládla, je to těžké, ale přeji jen to dobré.....Kačka
Když nekrvácíte červenou krví a hodně, nemnělo by se dít nic mimořádného ale navštivte raději svého obvodního gynekologa, ani on sám by to tahle nadálku nemoh posoudit.
Ahoj Souflinko!Pokuď nemáš teploty a příliš nekrvácíš tak by to mělo být za pár dní v pořádku.Ohledně sexu je to jak se budeš sama cítit.Je tady zvýšené riziko infekce.Přeji ti brzy zdravé mimi.
Kira
Chtěla bych se Vás zeptat jestli mohu nějak poznat potrat , nebo zamlklé těhotenství ?
Jsem v 10tt.
Nevolnostmi trpím, ale celou dobu mě bolel podbřišek (tak nějak jsem ho cítila) a od soboty ho necítím. Je mi dobře, mám jen citlivé prsa a nevolnosti pořád.
Nedávno mi lékař při prohlídce zjistil malý hematom a dneska jsem trochu špinila a byla upozorněna lékařem že se špinění může dostavit.
Mám proto obavu, jestli se nejedná o potrat.
Poraďte prosím. ![]()