Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Henkie píše:
Nebo vykojená lůžato jsi
![]()
![]()
![]()
Za to tys asi kojená nebyla vůbec ![]()
To je děs, co to je za módu, to prudění tady.
Henkie, já myslím, že pokud nejsi úplně blbá, tak musíš názor všech tady poznat, ne?
Tak už to víš, nezaujatě, tak je vše jak má být a už sem nemusíš;)
@Henkie píše:
Nebo vykojená lůžato jsi
![]()
![]()
![]()
si asi ještě někde nečetla, že spousta mamin nekojí, takže nemůže být vykojených co?? ![]()
@Krkael píše:
Za to tys asi kojená nebyla vůbec
nebude, pochybuji že na ní někdo vůbec někdy vleze!
@Berousik píše:
Holky já myslím, že ignorace by byla nejlepší lékKombinace ošklivé patnáctileté holčičky s prázdnem v hlavě je tragická, kompenzuje si to zde. Totální ignorací by se to vyřešilo, jí jde o to být alespoň někde „zajímavá“
Přesně tak, dokud jí budete odepisovat, bude jí to bavit… Prostě ji ignorujte, pořád, všude. Nepiště, že je trapná, nic. Prostě nekrmte trolla… ![]()
@Henkie píše:
Ty jsi jetá a zapšklá ženská s vykojeným mozkemNo Comment
![]()
![]()
Jak víš jestli jsem kojila?
![]()
@kubykula píše:
si asi ještě někde nečetla, že spousta mamin nekojí, takže nemůže být vykojených co??
Ona se asi tahle problematika v tureckých seriálech moc neřeší. ![]()
Ale k tematu diskuze..Chtela bych vedet od @admin vede.Jde li trvale blokovat. Uzivatelka je evidentne nemocna
Mr. Henkie = vánoční h.ovno stále žije?
jinde se odmlčela, tak jsem myslela, že musela jít třeba dělat úkoly nebo tak něco..
Ja bych uvitala moznost nastavit si pri zakladani diskuse seznam nicku, ktere nesmi do me diskuse prispivat.
@Sanlitun
Třeba u týhle je to zbytečný, ta zakládá furt nový nicky, to by tam muselo jít průběžný zakazování nebo vyhazování z diskuze zakladatelkou.
@kubykula
Mít tohle doma, jde to ještě naštípat dříví, zrýt zahradu a nanosit uhlí starý sousedce, aby jí přešli roupi.
Problém je, že ji ze začátku spousta lidí nepozná, hlavně ne ti, co chodí občas. Takže pak krmí trolla.
Mimochodem si myslím, že staršího trolla, než píše.
@Nelisa píše:
Problém je, že ji ze začátku spousta lidí nepozná, hlavně ne ti, co chodí občas. Takže pak krmí trolla.Mimochodem si myslím, že staršího trolla, než píše.
O tomhle jsem přesně psala, že pak díky téhle krávě nemůžeme poradit někomu, kdo to opravdu potřebuje ![]()